Vejen

16. december 2022 Slået fra Af Viktor

Efter 12 år med research indenfor naturlig helbredelse, var det tid til at skrive en bog, og nu er den endelig ankommet fra Trykkeriet.

Jeg har igennem 12 års studier af medicinske publikationer og uddannelser indenfor det spirituelle, lært vores sind styrer op til 90% af tilstanden i den fysiske krop.

The Way
Urgamle spirituelle ordener havde en spirituel vej et menneske kunne gå for at blive det højeste og mest kreative menneske i denne verden. De kaldte den spirituelle vej for “The Way”.

Min bog beskriver The Way, og andre veje til at opnå samme resultat. Ideen med The Way er at gå fra det egoistiske mudder til en lysende af viden og visdom stjerne i dette liv.

Bogen giver bl.a. en komplet forklaring på en meget effektiv type healing ALLE kan anvende. En type healing som forkares i dybden, så det kan forståes at healing er meget virkelig, uanset om man tror på healing eller ej. Healing betyder blot helbredelse.

Lær at gå Vejen i dit liv
På dansk betyder The Way, Vejen, og min bog hedder Vejen. Når du lærer at gå balanceret på din vej i dit liv, vil du kunne skabe det liv du virkeligt gerne vil have. Et liv hvor dit helbred er i top, fordi dit sind er i top, og du bliver en lysende stjerne her i samfundet.

Køb min første og nye bog igennem min anden webside www.menhirgate.dk

De bedste julehilsner
Jens Viktor Fraust
Skaber af Reddigselv.dk