Hvorfor de gode dør først

16. juni 2022 Slået fra Af Viktor

Et udtryk de fleste er bekendt med.

Når det fysiske liv stopper for en opfattet rar, flink og altid hjælpsom person, høres udtrykket 

“Hvorfor er det altid de gode som ryger først !”

Videnskaben
Om en person er rar og hjælpsom eller egoistisk, god eller ond, er baseret på andre personers opfattelse af den person.

En person omtalt som “altid så hjælpsom og rar”, kan meget vel opfattes sådan ud udadtil, men rase og være gal indeni fordi de har svært ved at sige nej til andre, og skjule det så godt at andre tror personen er glad indeni. 

Lever kortest af alle
Nogle personer er så gode til at skjule deres indvendige raseri og mangel på evne til at sige nej til andre, at det kræver en psykiater at finde frem til hvad der foregår indeni personen, og den type personer lever kortest af alle personer, da de ofte rammes af sygdom som følge af deres indvendige stress.

Lever længst af alle
Nogle personer viser deres personlighed som den er indeni og har let ved at sig nej til andre, og disse personer opfattes ofte som egoistiske med lethed til temperament og agressivitet.

Blodtyper og personligheder
Blodtype A er personer som statistisk opfattes som rare, flinke og hjælpsomme, og har højest grundlæggende og konstant niveau af stresshormonet kortisol som dæmper stress udadtil. Desværre er forhøjet kortisol meget negativt for helbredet. Blodtype A lever statistisk kortest af alle blodtyper.

Blodtype O er personer med størst reptilhjerne af alle blodtyper, og lever efter princippet “Flygt eller angrib”, og har højest grundlæggende og konstant niveau af stresshormonet adrenalin, hvilket giver en tendens til egoisme, og at skælde andre ud, for at beskytte sig selv, men kan sagtens være hjælpsom overfor andre hvis det virkelig brænder på. Blodtype O lever statistisk længst af alle blodtyper.

Blodtype B er en blanding af blodtype O og A.

Blodtype AB er en blanding af blodtype A og B, så kan man selv lege med lidt matematik i det.

Statistikker om blodtyper er STATSTIKKER, derfor kan man sagtnes have blodtype A og leve utroligt længe med et supergodt helbred. Omvendt kan man også sagtens være blodtype O og leve kort med superdårligt helbred.

Selvkontrol fører til langt liv
Lær at kontrollere dit eget liv. Sig kun ja til ting som gør dig glad. 

Du er selv skaberen af dit eget liv, tag kontrol over og i dit eget liv, ellers tager andre kontrol over dig og dit liv til deres egen fordel.

Filosofi
I et fængsel kommer fanger ofte ud før tid for god opførsel.

På en måde er livet på Jorden også et fængsel. Ifølge videnskaben kan mennesket hidtil kun leve og bevæge sig på planeten Jorden.

Hertil kan man tænke over at ordet “Paradis” betyder “indhegning”, så paradoksalt er Jorden også et paradis.

Når de gode dør først kan det være deres sjæl bliver frigivet tidligt, for god opførsel overfor andre, men måske havde de dårlig opførsel overfor sig selv, og derfor forlod de Jorden tidligere end andre.