Dit sind bestemmer 90% af dit helbred

7. december 2021 Slået fra Af Viktor

Et menneske har ofte disse elementer i hieraki for at kunne leve på Jorden;

 • En guddommelig kreativ kraft
  • Kaldes af nogen for Gud og andre Allah, og betyder det samme
 • En sjæl
  • Kaldet en Ka af Farao Egypterne
 • Et sind
  • Stedet hvor ens tanker skabes
  • Tanker starter øverst i hjernen og kaldes spirituelt for Kronechakra, og krone betyder oprindeligt Corona
 • En krop
  • Kaldet en Ba af Farao Egypterne

Når man forbinder ens sjæl og krop med Gud, får man Ka + Ba + Allah = Kabaallah = Kabala = Qabala m.fl.

Sindet styrer 90% af ens helbred
De ældste lægebøger og beskrivelser af okkult healing til videnskaben i dag, er enige om alle lidelser et menneske kan have, skyldes 90% sindet, altså ens tanker.

De sidste 10% af lidelser skyldes forkert kost og uheld.

Placeboeffekten er meget effektiv
Ens sind kan narres til at tro på noget, som derefter bliver virkeligt i ens fysiske krop. I forsøg anvender man et udtryk kaldet “placebo”, som hurtigt forklaret er to grupper som f.eks. får en pille mod en lidelse;

 • Den ene gruppe får en rigtig medicinsk pille, med alle mulige stoffer i
 • Den anden gruppe får en kalk- eller sukkerpille, som ikke har nogen fysisk medicinske elementer

Ingen af grupperne ved hvilken pille de får, og lægerne ved heller ikke hvilken pille grupperne får, før efter forsøget er færdigt.

Forsøg viser at dem som tror de får den rigtige medicin, helbreder sig selv med tankens kraft, for de er overbevist om de fik den rigtige medicin.

 • Placeboeffekten er op til hele 72% effektiv.

Et menneske kan altså forestille sig rask og forvente op til 72% effektivitet, og op til 72% chance for at helbrede sig selv.

Et menneske kan forestille sig syg, og forvente op til 72% effektivitet, og op til 72% risiko for at gøre sig selv syg med det mennesket forestiler sig.

Historier, symptomer og lidelser
Et menneske som hører om en ny lidelser med tilhørende symptomer, kan med sit sind begynde at frygte den ny lidelse og har nu “købt” historien om den nye lidelser med tilhørende symptomer, og hvor og hvordan man måske kan blive smittet med lidelsen.

Øjeblikkeligt efter “købet” af historien, har den effekt i sindet med op til 72%, og sindet bestemmer 90% over kroppens celler som alle nu forsøger at gøre som sindet er overbevist om.

Lidelsen fra historien bliver nu virkelighed i alle de mennesker som har hørt og accepteret historien i sine sind, og de begynder at blive syge, en efter en, men lidelsen har aldrig eksisteret før den blev opfundet som et forsøg og beskrevet i en historie, for at se hvor mange der ville gøre sig selv syge, og hvad man kunne få dem til igennem sin egen frygt for den opdigtede lidelse.

Hvis historien kommer ud i det fri, kan den via. frygt i mennesker rejse lynhurtigt Jorden rundt, via. fortælling alene, fra sind til sind i alle mennesker.

En historie som rejser lynhurtigt Jorden rundt, siges at gå viralt, fordi historien rejser ligeså hurtigt som et virus.

Der er altså en risiko for at ens sind kan blive smittet med en viral historie om en lidelse med tilhørende symptomer, fra en hvilken som helst oplysningskilde, og gå ind i ens Coronachakra, hvor hvis sindet er overbevist om historien er sand øjeblikkeligt kan få negativ effekt i ens immunforsvar, celler og generelt psykisk og fysisk helbred.

Er lidelser overhovedet ægte ?
Tænk over det, er kræft virkeligt ?, er knogleskørhed virkeligt, hvad er virkeligt ?
Når sindet beviseligt har så stor magt, og kan skabe alverdens lidelser i en krop ud fra den rene fantasi, så behøver medicinalindustrien kun at opfinde historier for at skabe nye lidelser, og med en ganske dum befolkning er det et absolut mekka for medicinalindustrien.

 • Dum betyder uoplyst, og et dumt menneske følger derfor ordre blindt

En kalkpille kan være kuren imod kræft
Medicinalindustrien kunne for længst have bragt kuren imod kræft, i form af en harmløs kalkpille og blot fortælle patienterne at pillen ville kurere deres kræft. Dette er absolut sandheden, baseret på medicinalindustriens egne forsøg med placebo. Har du hørt om en kur mod kræft ? Er der opstået nye lidelser mange er bange for ?

Kan det ske, alle lidelser blot er i vores sind og holdt i live af en industri som kun skal tjene flere og flere penge på lidelser, så aktionærer kan få et årligt udbytte ?

Meget virkeligt
Læge og forsker i Epigentik, Bruce Lipton fortæller at det sindet tror på, tror ens celler i kroppen på.

Joe Dispenza skadede sin ryg alvorligt i en sportsulykke, og behøvede operation som højest sandsynligt ville efterlade hans ben lamme. Han valgte at helbrede sig selv med sit sind, og det virkede.

Der er mange tilfælde af mennesker som har helbredt sig selv med tankens kraft.

Desværre er der mange millioner flere som gør sig selv syge, med lidelser skabt i deres egne sind. Et menneske der er overbevist om det har en sygdom, kan helt selv skabe den sygdom i sin krop eller sind endda.

Vågn op du
Placeboeffekten kan altså gå begge veje, enten helbredelse og godt helbred, eller sygdom og destruktion af sig selv.

Hvad vælger du nu ?