Bliv healet i et Tempel

19. oktober 2021 Slået fra Af Viktor

Et Tempel forstærker Livsenergien som healere bruger til at heale med. Nu kan du blive healet i et Tempel i Risskov ved Aarhus, i Menhir Gate Templet.

Hellige mål
Templet er bygget efter særlige hellige mål, der gør at Livsenergien fokuseres inde i Templet, hvilket har en række egenskaber som gør at healing og meditation bliver forstærket inde i Templet.

Særlig healing
For at blive healet i et Tempel kræver det en samtale mellem dig og healeren, og der gennemgåes Ca. 20-30 minutters materiale som skal hjælpe dig med at have den rette mentale indstilling, før både dig og healer går ud i Templet.

Red dig selv
Det er jeg Jens Fraust som også har denne webside (Reddigselv.dk), som nu åbner et healingcenter som inkludere et Tempel hvor man kan blive healet, eller leje Templet til egen meditation / egen healing. Det er også muligt at komme til samtale ved mig hvis man vil have min hjælp til at optimere helbredet psykisk og fysisk.

Jeg har i over 12 år studeret interessante esoteriske emner og skrevet artikler her på Reddigselv.dk som har hjulpet mange til at helbrede sig selv.

Jeg er uddannet Regressionsterapeut, Reiki Healer og Gateway Healer og har studeret healing på et dybt esoterisk plan, så jeg har en større viden om psykisk og fysisk helbred, og jeg har hørt at jeg bringer ro ind i folks liv pga. min viden og verdenssyn som jeg gerne deler med andre.

Foredrag
I november 2021 bliver det muligt at booke tid til et af flere foredrag jeg har skabt igennem tiden, men først begynder at holde nu. Det særlige er at jeg gerne vil holde et foredrag om der så kun er én person der booker.

Min holdning er at kan bare én person blive hjulpet af viden jeg har, så er jeg glad.

Bliv uddannet Tempel Healer
Jeg tilbyder en Tempel Healer uddannelse, hvor du vil lære dyb og esoterisk viden som er nødvendigt for at anvende energien i et Tempel korrekt, og selvfølgelig også healing og fjernhealing. I Tempel Healer Uddannelsen har jeg inkluderet flere emner som grundlæggende viden om Zoneterapi, brug af æteriske olier og mere, fordi at heale er også at kende til flere ting som kan hjælpe et andet væsen som har brug for det.

Tempel Healer uddannelsen tager 2 hele dage, evt. delt op over flere gange. Du kan kontakte mig hvis der er særlige datoer du gerne vil tage uddannelsen på, så vil jeg gøre alt jeg kan for at undervise på de ønskede tidspunkter om det så kun er dig der er tilmeldt.

Menhir Gate
På websiden www.menhirgate.dk, kan du se billeder af Templet og hvad Menhir Gate kan tilbyde dig.