Tag coronamusik med på løbeturen i skoven

11. maj 2021 Slået fra Af Viktor

Langt det meste musik øger dine præstationer, selvom mange synes man bør lytte til naturens lyde hvis man løber i en skov eller lignende. Ja selv i et motionscenter vil du øge din udholdenhed ved at lytte til musik du kan lide. (*1).

“Corona betyder toppen af dit hovede, og ren videnskabeligt har det frekvensen 440Hz, som alt musik er tunet til” – Dit Coronachakra

Corona er rigtig godt og nødvendigt, fordi Corona er tiden hvor du skal øge din frekvens hvilket du gør ved at blive mere åndelig, ellers vil du dø som følge af for lav frekvens til Jordens stigende frekvens.

Alt er lyd
I forsøg har man for længst påvist at frekvenser kan dræbe bakterier, virus og endda kræftceller, andre tidligere forsøg har vist at mennesker kan dræbes med lyd ved at ramme de rigtige frekvenser.

I bogen Genesis (Begyndelsen) mangler der et ”A” foran det første ord hvilket har ført til fejlfortolkning i alle andre bibler. Alle første ord af en sætning SKAL ALTID starte med “A” på hebraisk. Dermed ændres hele vores skabelse til ”Først skabte lyden lyset”. Lyd betyder ”Faderen”. Undersøg selv sagen nærmere 😉

Musik er tunet til den nye tid
Den gamle tid af materialisme og dermed den 6. tidsalder er ved at afslutte, og den nye 7. tidsalder begynder for alvor at blive stærk. Krigen mellem det 6. og 7. system kaldes Corona, og set af det 6. system som et virus, fordi et virus altid smitter sin vært med hensigten at forny værten, og det gamle 6. system holder fast i mange endnu ved at bruge det eneste redskab det har tilbage ”Medierne” og deri skaber det frygt, fordi frygt kan holde et menneskes frekvens lav. Kom videre du, ellers vil du dø af det, ren og skær videnskab. Slip medierne og lav noget bedre med din tid.

Den gamle tid var bygget på egenskaberne af planeten Saturn, og det nye 7. system bliver baseret på planten Uranus, hvis egenskaber er; Oplysning -> Oprør -> Innovation – > Ny teknologi -> Individuel åndelighed.

Hvis du åbner dit sind, kan du se alle egenskaber af Uranus allerede er begyndt i samfundet siden 2019.

Uranus har en oktavfrekvens på 440Hz, som næsten alt musik er tunet efter.”

Din åndelige forbindelse øges
Når dine ører lytter til musik tunet til 440Hz, vil det stimulere blodkar til at udvide sig og nervebaner aktiveres øverste i dit hoved og øge dit elektromagnetisk felt ud over hovedet, og feltet kaldes kronechakra eller bare Corona, fordi krone betyder Corona.

Dit Coronachakra sætter elektromagnetisk dit sind i kontakt med din sjæl (De højeste tanker i dig) og dermed øges din åndelighed, og du kan føle dig mere som dig. Det er målt at mennesker som øger sin åndelige bevidsthed har højere frekvens i hjernen og dermed i kroppen, og de er meget raske og rolige behagelige væsener.

Børn vil hellere lytte musik end at høre om virkeligheden her
Børn er meget spirituelle og de kommer med et budskab (VÅGN OP), og børn har det simpelthen bedre ved at lytte til en frekvens som tuner deres hjerne ind til det åndelige, som det meste af det musik børn lytter til er, det samme vil gælde for alle andre også, unge, voksne og ældre.

Der har alt for længe været overdrevent fokus på materialisme, penge, grådighed og ulighed i verden, så nu kommer kuren, den hedder Corona og betyder vågn op, hvilket betyder mere kontakt til det åndelige.

 • Jorden er tunet til en oktavfrekvens på 432Hz, altså en lavere frekvens end Uranus.

Menneskers hjerne har i mange tusinder år haft en resonans på 7 til 10 Hz, og hvis frekvensen falder er det lig med sygdom og døden hvis frekvensen holdes lav for længe.

Jordens hjerteslag eller bare elektromagnetiske resonans / frekvens har målbart længe været 7,8Hz, men i denne tid stiger frekvensen markant, og der har været udsving helt op til 30Hz og mere siden 2019, hvor den såkaldte Corona-tid begyndte, og det er da et ”sjovt” sammenfald. Tænke tænke over det du bør.

Corona betyder ”krone”, som betyder kronechakra eller bare Coronachakra.

Virus betyder et element som smitter en vært og ændrer værtens DNA til noget nyt, og nogen gange dør værten, andre gange bliver værten opdateret og bedre end før.

Corona er rigtig godt
Uranustiden er på vej til at blive her de næste Ca. 2.000 år, en tid som kaldes tiden af Vandmanden.

 • Corona har netop fået mange hjem fra deres kedelige arbejde og forsøg på at skrabe penge til sig i et efterhånden urgammelt materialistisk 6. system af Saturn.
  .
 • Corona har fået mange til at se indad og mærke sig selv, finde at de gerne vil noget nyt.
  .
 • Corona har fået mange til at gå ture i skoven og faktisk lægge mærke til naturen, de dejlige rene i sjælen dyr, og måske endda hinanden.

Et alter betyder faktisk “Alterration” som betyder “Forandring

Ration betyder Ratio som betyder “Forhold

Ved et alter ændres ens forhold til alt

Tag du bare din musik med ud i naturen
Løb du bare en tur i skoven med dine høretelefoner på, lyt det musik som giver dig gåsehud på armene og måske endda helt op i hovedet, så er du godt i gang med at løfte din egen kropsfrekvens, hvilket er den eneste mulighed du har for at leve fysisk i den nye tid af høj frekvens.

Husk på vi alle har forskellig musiksmag, og respekter det, derfor lyt din musik når du er i dit eget selskab, og gerne med høretelefoner på, så andre også kan være til.

 

Kilder;

 • Effect of music tempo on exercise performance and heart rate among young adults
  • Department of Physiology, GMC Rajnandgaon, CG, India
  • Demonstrator Department of Physiology, North Bengal Medical College, Darjeeling 734101, West Bengal
  • MBBS LN Medical College, Bhopal (MP) 462042, India