Dit helbred styres af dine oplevelser som barn

12. april 2021 Slået fra Af Viktor

I de første 7 år optager et barn alt det ser, hører og sanser direkte ucensureret ind i underbevidstheden. Barnet kopiere også mange observationer af andre menneskers opførsel ind i underbevidstheden.

Barnet vil på et tidspunkt lede efter svar på ”hvem er jeg”. Størstedelen af alle børn får afvisninger og skæld ud og det forbinder barnet med ”hvem det er”.

95% styret af underbevidstheden
I det voksne liv er et menneske 95% styret af underbevidstheden viser undersøgelser. Et voksent menneske er kun 5% tilstede bevidst.

Et voksent menneske bruger altså kun 5% af sin bevidsthed i dagligdagen.

Når man kører bil eller cykel, så er det ofte en bevidst handling, men tænker man pludseligt over noget andet end at styre sit køretøj, flyttes bevidstheden ind i sindet, og man styrer ikke længere bevidst køretøjet, derfor overtager underbevidstheden som er en autopilot af handlinger man allerede har lært, og nu er det underbevidstheden der styre køretøjet.

I hele dit voksne liv kommer 95% af alle handlinger og tanker fra din underbevidsthed, som er mest lagret med alt fra din 0-7 års alder, og ved de fleste er der negative programmeringer i.

Dit helbred er direkte styret af din underbevidsthed
Der findes kun 5 lidelser i verden som skyldes fejl i generne, resten af alle lidelser er 90% baseret på ens egen psyke som kommer fra ens underbevidsthed.

Statistikker viser at op til 90% af alle lægebesøg er baseret på stressrelaterede lidelser. Stress er traumer som med tiden fører til fysiske lidelser.

At få fjernet sit bryst fordi der er kræft i ens familiehistorik, vil ikke hjælpe en, for de samme gener som er tilstede ved brystkræft er også tilstede i stort set alle andre kræftlidelser, hvilket betyder man skal fjerne hele kroppen hvis man vil undgå kræft fordi ens familie tidligere har haft kræft.

Alle celler i din krop har receptorer som kun adlyder det felt dit væsen og tanker udsender, og cellerne forsøger at udføre det du tænker på. – Bruce Lipton, MD (læge)

Alle celler har egenskaben til at være sunde og raske, eller skabe sygdom.

Din underbevidsthed er fyldt med observationer fra din familie eller omgivende personer da du var 0-7 år gammel, og deres reaktionsmønstre og evt. sygdomshistorik er kodet ind i dig, og når du er 95% styret af din underbevidsthed, så er det underbevidsthedens tanker som dine celler retter sig efter.

Dermed kan man sige ens livsstil er baseret på den livsstil ens familie også har, og dermed kan man uheldigvis skabe de samme lidelser i ens krop som familien også har skabt, hvilket genetiske forskere kalder genetisk disponeret for en arvelig lidelse. Men alt andet videnskab viser at det er ens tanker og tro som påvirker cellerne i ens krop til at fejle det samme som sine forældre eller andre mennesker tæt på en.

Pas på med medierne
Hvis du læser i mainstreammedierne, eller kvinde- og mandemagasiner osv. at din alder er forbundet med specifikke lidelser, og du tror på det, så er det hvad du vil skabe i din krop. Det er bedre at tro noget godt om din egen krop, f.eks. at du er et overnaturligt væsen, hvis DNA er blandet med rumvæseners DNA i vaccineforsøg i hemmelige regeringsprogrammer som f.eks. koppevaccinationsprogrammet (*1). Det er fuldstændig ligegyldigt hvor meget fantasi du bruger om det du vil tro om dig selv, for dine celler vil rette sig efter det, og så kan du pludseligt have et overnaturligt godt helbred, og hvem ved hvad ellers du kunne opnå af positive ting.

Lægevidenskaben ved at placebo virker op til 80%.

 • En sukkerpille kan helbrede ENHVER lidelse med op til 80%, bare den er givet af en læge med beskrivelse af hvad pillen kan. (Læger er nemlig troværdige for de fleste, hvilket er kodet ind i næsten alles underbevidsthed)

Når du skader dig selv med dine omgivelser, kaldes det nocebo, altså det omvendte af placebo, men ligeså magtfuldt.

Hvis du er syg nu, har du hermed fået noget seriøst at tænke over. Nogen gange skal man lave store valg for at blive rask; vil du forsat være syg og tjene et dårligt arbejde ? Eller er der andre ting i dine omgivelser som er årsagen til din lidelse ?

Så find ind i hvad du vil tro på, ALT ER TILLADT.

Kræft kan helbredes ved at tage affære
Hvis et menneske får en kræftdiagnose fra lægen som siger mennesket kun har 3 måneder tilbage at leve i, har to valg;

 1. At tro på lægen, hvorved man giver op og venter på at dø hvilket programmeres ind i sin underbevidsthed til at tro man skal dø om 3 måneder. De fleste som køber diagnosen fra lægen dør Ca. omkring 3 måneder efter, uanset hvilken behandling de modtager, som ofte er kræftfremkaldende i sig selv.
 2. At sige; ”KUN 3 måneder tilbage at leve i”, så skal jeg fanme ikke arbejde med det dårlige job mere, jeg skal ud og opleve noget spændende, og den reaktion ses ofte med det som hedder ”Spontan remission” hvilket betyder at kræften er forsvundet spontant uden medicinsk behandling ofte før 3 måneder er gået.

Valg nummer 2 kan forklares ved at man selv fjerner årsagen til ens kræft, hvilket i eksemplet var det dårlige job. Derved skaber man nu et felt som giver lyst til at leve og opleve, og ens væsen sender et felt til ens celler i kroppen om at opføre sig normalt.

Man kan programmere bevidst
Din underbevidsthed er en afspiller, som konstant afspiller alt den har optaget igennem tiden. At tale til den om at standse med at afspille virker ikke, der er ingen til at lytte til dine kommandoer, men man kan heldigvis programmere nye gode ting ind i sin underbevidsthed, via. særlige redskaber som;

 • Hypnose
  • Lytte til positive budskaber og oplevelser fra en optagelse der afspiller på repeat mens man falder i søvn og sover. Underbevidstheden lytter mens man sover.
 • Ved at opleve noget stærkt livsændrende
  • Erfaringer i livet som gør at man ændre adfærd bliver programmeret ind i underbevidstheden.
 • Vaner og mindfulness
  • Ved at gentage noget man øver sig på, bliver det mere og mere programmeret ind som automatik i underbevidstheden, og snart kan man automatisk det man gerne ville, eller det man gerne vil have som grundlæggende tankesæt hvilket kan fremme ens helbred enormt.
 • Energi psykologi
  • Kan studeres ved at google ”Energipsykologi”

 

Kilder;

 • Baseret på foredrag fra den amerikanske læge Bruce Lipton.
  • www.brucelipton.com
 • Foredrag med Bruce Lipton kan f.eks. ses på www.GAIA.com
 • (*1) Set i TV-programmet X-files