21-årige psykisk skadet efter test

21-årige psykisk skadet efter test

12. april 2021 Slået fra Af Viktor

En medarbejder fra Falck har forårsaget psykisk skade på en 21-årige mand, som troede de nye tests var mere behagelige end de gamle, men det blev en slem oplevelse for den unge mand.

Den unge 21 årige mand har været bange og holdt sig væk fra at blive testet, fordi hans venner har forklaret at podepinden kom helt ind i hjernen via. næsen, og rullet rundt der i hele 15 sekunder i hvert næsebor, og det er meget ubehageligt.

Testkrav eller bliv smidt ud af skolen
HHX, som den private virksomhed Aarhus Business College driver, har sat et krav til alle elever om at de skal fremvise negativ test, eller have lægeerklæring med i skole som viser de er fritaget for test, ellers kan de ikke modtage undervisning og de vil blive smidt ud af uddannelsen pga. fravær.

Nu da den unge mands HHX uddannelse igen er åbnet for fysisk fremmøde i dag den 12. april, er han på en måde tvunget til at lade sig teste, og hans forældre overtalte ham til at blive testet den 10. april, fordi det var nye tests nu, med kortere podepinde som kun skulle 2-3 cm op i næsen.

Psykopatisk opførsel
Den unge 21 årige mand tog til et teststed i Aarhus hvor Falck driver et testcenter. Den ellers hele tiden flinke mand fra Falck førte podepinden meget langt op i næsen på den 21-årige som følte det meget ubehageligt, men den ”flinke” mand fra Falck forsatte selvom det gjorde ondt på den unge mand.

Forældrene til den 21-årige mand blev rasende da de hørte om deres drengs oplevelse, og derfor skriver vi denne artikel.

Det er psykopatisk opførsel når man fremstår flink mens man forårsager skade på et andet menneske, siger forældrene.

Lægeerklæring
Den unge 21-årige mand vil nu tage til sin læge og bede om lægeerklæring som viser han ikke kan testes igen. Han har det meget psykisk dårligt efter oplevelsen.

Falcks svar til sagen
Vi har sendt en mail til Falcks presseafdeling hvor vi spørger ind til, hvor langt de putter podepinden ind i næsen. Falck har åbenbart travlt fordi vi kaldes “Kære Dennis” i stedet for det navn vi skrev med venlig hilsen fra. Vi oplyser også Falck at vil skrive denne artikel.

Falck svarer bare at podepinden skal 2-3 cm ind i næsen for at opfange materiale til analyse.

Aarhus Business College overdriver situationen
En jurist Reddigselv.dk har talt med, mener at Aarhus Business College overdriver situationen, og burde følge at;

  • Alle mennesker har ret til og uden forklaring af medicinske årsager at sige de ikke kunne testes eller vaccineres, og derefter have fri adgang til steder andre testede og vaccinerede også har adgang til, med reference til loven.

Del gerne dine erfaringer og syn på denne sag.