Nanorobotter kan helbrede alt i din krop

Nanorobotter kan helbrede alt i din krop

10. marts 2021 Slået fra Af Viktor

Fremtiden er nær eller er her allerede hvad angår nanorobotter.

En nanorobot er på samme størrelse som et viruspartikel, Ca. 0,0001 millimeter i størrelse, og kan ikke ses med vores øjne.

Direkte igennem huden
En nanorobot er så lille den kan komme ind i din krop bare igennem huden uden du opdager det, helt uden nåle eller vatpinde eller noget andet, og den kan helt selv svømme hen til alle dele af din krop inkl. hjernen meget let.

Små svømmere
Nanorobotter er beskrevet i flere medicinske publikationer som små maskiner der kan sættes ind i en f.eks. en menneskekrop, hvori de refereres til som svømmere, der kan svømme rundt i kroppen og f.eks. reparere skadet DNA, celler og endda helt fjerne alle lidelser. Nanorobotterne kan endda genopbygge dele af kroppen hvis de skades.

Optimering af DNA
Nanorobotterne er 2,5 gange mindre end en DNA-strenge, så de kan let udskifte uønskede dele af DNA og indsætte nye stumper af DNA.

Det er f.eks. beskrevet at nanorobotter kan reparere DNA så infertile mennesker kan blive fertile.

Reproduktion og kommandoer
Nanorobotter kan programmeres til at være 100% selvstyrende hvor når de er aktiveret bare udfører det program de er født med, eller semi-selvstyrende hvor de måske modtager opgaver og kommandoer udefra via. radiosignaler som f.eks. bluetooth, WiFi eller måske direkte fra mobilsignaler som 3-, 4-, 5G.

Selvstyrende nanorobotter kan være fuldt automatiserede til at opretholde alle funktioner i en menneske- eller dyrekrop.

Nanorobotter kan sagtens lave flere perfekte kopier af sig selv hvis de er programmeret til det, og ifølge en udgivelse på CIA.gov´s hjemmeside genskabe milliarder af kopier af sig selv.

Vi taler altså om at nanorobotter kan reproducere sig selv, til store usynlige sværme af nanorobotter, hvilket betyder når de først er sluppet fri i naturen vil de hurtigt være overalt.

Kan måske hoppe fra organisme til organisme
Nanorobotter kan spekulativt ved at reproducere sig selv i én menneskekrop og via. væsker hoppe over i en anden menneskekrop hvor de også reproducere sig selv, en egenskab vi kender fra virus.

Filosofi og yderligere tanker
En nanorobot som er fuldt ud programmeret til at genskabe og opretholde en menneskekrop i 100% funktionsdygtig tilstand, og som kan reproducere sig selv, skal bare slippes løs i et eneste eksemplar, så vil den multipler sig selv hurtigt og smitte til alle andre mennesker, dyr og organismer.

Nanorobotter kan sagtens programmeres til at holde en menneskekrop i live for altid.

Pludselig er vampyrfilm og måske zombiefilm meget tæt på virkeligheden, for hvad nu hvis en nanorobot ændres til at ville styre menneskekroppen, så den bliver til en zombie, så giver det pludselig mening at et enkelt bid fra en zombie eller vampyr laver en zombie eller en vampyr mere.

Videre filosofi kan være, tænk nu hvis nanorobotter altid har været det vi kender som virus, hvem ved ?

Tænk hvis ondsindede mennesker programmerede nogle få nanorobotter til at gøre mennesker syge, nanorobotter som reproducere sig selv og smitter ligesom virus, og satte dem fri ?

Herfra kan du selv spekulere videre, og måske starte en større læsning af de mange interessante eller måske skræmmende læsninger fra medicinske publiceringer, som f.eks. dem vi linker herunder som kilder til denne artikel;

Du kan prøve at Google ”Nanobots” efterfulgt af NCBI,        ”Nanobots” NCBI        og starte din egen efterforsning af emnet i PubMed som er Amerikas regerings medicinske publiceringsmedie.

 

 

Kilder;

 • Nanotheranostics against COVID-19: From multivalent to immune-targeted materials
  • Nanotechnology Research Center, Faculty of Pharmacy, Tehran University of Medical Sciences, Tehran 13169-43551, Iran
 • The significance of bioengineered nanoplatforms against SARS-CoV-2: From detection to genome editing
  • Nanotechnology Research Center, Faculty of Pharmacy, Tehran University of Medical Sciences, Tehran 13169-43551, Iran
 • An emerging interface between life science and nanotechnology: present status and prospects of reproductive healthcare aided by nano-biotechnology
  • School of Medical Science and Technology, Indian Institute of Technology Kharagpur, India
  • Toxicology Laboratory, CCS University, Meerut, India
 • THE 2030 SPIKE COUNTDOWN TO GLOBAL CATASTROPHE
  • CIA
  • CIA.gov
  • The 2030 Spike, Count Down to Global Catastrophe
 • Artikelbillede konstrueret af billeder fra Pixabay.com