Rosen (Streptokokkos) behandles let med sølv

8. februar 2021 Slået fra Af Viktor

Rosen er ofte forårsaget af bakterieinfektion med Streptokokkos i huden, som derefter bliver rød og hævet. Tilstanden kaldes også Erysipelas.

I denne artikel beskriver en alternativ metode til at behandle mod Streptokokkos infektion. HUSK at være klar til at kontakte læge for behandling med Penicillin hvis denne alternative metode ikke virker indenfor 1-2 timer.

Bakterien Streptokokkos kan ofte kun behandles med penicillin, men et gammelt dokument afslører hvordan en læge i gamle dage behandlede aggressiv streptokokkers med sølv nitrat (*1), med samme effekt som nutidens kolloid sølv, vi bruger selv ION Silver.

ION Silver er ionisk kolloid sølv, altså sølvpartikler ladet elektrisk ind i vand, som f.eks. kan købes her;

Sådan skal du behandle med kolloid ION sølvvand
Ofte finder bakterien Streptokokkos ind ved en lille rift ved øret hvor man har kløet sig.

Fra øret spreder Streptokokkos sig hurtigt ud til hele øret og samme side af ansigtet, ofte med hævelse som følge i hele den ene side af ansigtet i slemme tilfælde.

Når man opdager området er rødt og man kan mærke pulsen dunker, f.eks. ved ens ene øre, så kan man reagere hurtigt med ION kolloid sølv.

Det er meget vigtigt at komme en del kolloid ion sølv på et større område OMKRING det røde infektionsområde.

 1. Hæld kolloid ION Kollod sølv på en lille ren sprayflaske.
 2. Vask gerne området med infektion, med vand og sæbe. (hvis muligt)
  1. ION Kolloid sølv virkede i vores tilfælde uden at vaske området først.
 3. Spray ION Kolloid sølv i en radius rundt om det ofte røde infektionsområde, hvert 15 minut og gentag 3 gange, eller flere gange i løbet af dagen, indtil infektionen aftager.

Streptokokkos flygter og spreder sig hurtigt
Det er MEGET vigtigt at afgrænse området Streptokokkos bakterierne kan sprede sig til, med ION kolloid sølv.

Hvis man sprayer ION Kolloid sølv direkte på infektionsområdet, og ikke husker at spraye på raske områder omkring infektionsområdet, så kan Streptokokkos ”flygte” væk fra infektionsområdet, og på den måde sprede sig til f.eks. større dele af ansigtet.

ION kolloid sølv indeholder nanopartikler af sølv som går direkte igennem huden og ind i blodomløbet, f.eks. omkring et område inficeret med Streptokokkos, derfor kan det være rigeligt at behandle OMKRING det inficerede område, da sølvpartiklerne også finder ind til centrum af infektionen og dermed afslutter infektionen.

Hav altid ION kolloid sølv med dig
Det er anbefalet ALTID at have en lille 100ml sprayflaske med ION kolloid sølv med sig overalt, også på arbejde.

ION Kolloid sølv, er nutidens stærke alternativ til Penicillin. ION kolloid sølv kan bruges til at spraye i sår for hurtig desinfektion og hurtigere sårheling, til mundspray for frisk ånde. I værste tilfælde f.eks. hundebid, kan man spraye ION kolloid sølv på det skadede område, samt drikke Ca. 50ml af flasken, så sølv ioner kommer ind i kroppen og kan være med til at dæmpe farlig Rabies (Hundegalskab) indtil man kommer på skadestue. Husk Rabies kan være dødeligt, og skal derfor tages meget alvorligt ved f.eks. hundebid.

Kvinde angrebet ved øret af Streptokokkos
Vi kender en person som tidligere har været angrebet slemt ved øret af Streptokokkos, hvilket blev diagnoseret på hospitalet. Vi forsøgte dengang før hospitalet, med æteriske olier og ION kolloid sølv, men desværre på den forkerte måde, ved kun at behandle direkte på det røde infektionsområde hvilket førte til spredning af Streptokokkos til halvdelen af ansigtet, derfor endte personen på hospitalet hvor der blev behandlet med intravenøs Penicillin hvilket virkede fint efter flere besøg over flere dage.

Da personen blev angrebet igen dette år 2021, fandt vi en beskrivelse i medicinske tidene, fra år 1847 (*1), hvor en læge brugte sølvnitrat til behandling af samme type infektion som vores person igen led af. Lægen beskrev hvor vigtigt det var at vaske området med sæbe, tørre, og derefter smøre sølvnitrat OMKRING det inficerede område, hvilket lægen havde held med i tre dokumenterede tilfælde.

 • ADVARSEL
  • Sølvnitrat er IKKE det samme som ION Kolloid sølv.
  • ION Kolloid sølv er meget effektivt og mere sikker at anvende end sølvnitrat.

Denne gang sprayede vi en god del ION Kolloid Sølv OMKRING hele det inficerede røde område, som var et helt rødt øre. Denne gang kunne vi se stor positiv effekt af behandlingen efter bare 45 minutter, og efter en sidste omgang spray inden sengetid, var infektionen helt væk dagen efter.

Vær klar til at kontakte læge
Vi vil dog gerne huske på, at hvis infektionen spreder sig trods behandling med ION Kolloid Sølv, så er det en god ide at søge læge og få behandling med Penicillin. ION Kolloid sølv behandling bør helst have positiv effekt indenfor 1-2 timer.

Penicillin er faktisk også et naturligt produkt baseret på forskellige typer svampe som dræber forskellige typer bakterier.

PAS PÅ med ION Kolloid sølv sammen med Penicillin
Penicillin er en svampebaseret behandling, og ION kolloid sølv dræber alle typer bakterier og svampetyper, derfor kan Penicillin blive ineffektivt hvis man også drikker eller anvender ION Kolloid sølv samtidig.

I nogle tilfælde kan Penicillin og sølvbehandling godt kombineres. Det er bare vigtigt at forstå hvordan de to forskellige typer behandlinger virker.

Det er dit eget ansvar hvilken metode du vil anvende til at behandle dig selv med. Denne artikel er blot oplysning om en alternativ behandling, baseret på en læges beskrivelser af tre tilfælde effektiv behandling med sølvnitrat imod Erysipelas, fra 4. august 1847.

 

Kilder;

 • On the Use of the Nitrate of Silver in the Cure of Erysipelas
  • By JOHN HIGGINTBOTTOM, F.R.C.S.E.
   (Read before the Provincial Medical and Surgical Association)
   at the Anniversary Meeting, at Derby, Wednesday, 4. August 1847.
  • PubMed
  • ResearchGate
 • Artikelbillede fra Pixabay.com