De rolige har bedst chance for at overleve

16. november 2020 Slået fra Af Viktor

I den kommende tid vil flere typer stråling øges på Jorden. Især kosmisk stråling fra rummet forventes at stige markant med store lokale potentielle udbrud af virus og andre infektionslidelser fra bakterier.

Vi har i flere artikler dokumenteret hvordan farlig stråling fra rummet og Solen er forbundet med mutation af virus, og muligvis DNA i mennesker og dyr, så virus kan springe fra dyr til mennesker og omvendt.

Læs her hvad Kosmisk stråling er;

Mental stress og frygt er mere farligt end nogensinde
Hvis man f.eks. frygter at blive smittet med virus, så er man allerede i en frygttilstand af mental stress, som dagligt danner høje mængder oxidanter (frie radikaler), som hurtigt overgår kroppens antioxidant forsvar.

Hvis man er rolig i sine tanker og egentlig bare lever sit liv, så dannes der kun meget få oxidanter (frie radikaler) som ellers vil nedbryde kroppens organer, celler og DNA. 

Kosmisk stråling og visse typer radiostråling øger også dannelsen af oxidanter (frie radikaler) i kroppen, og det kommer oveni evt. mental frygt og stress, og nu opbruges de fleste af kroppens næringsstoffer som antioxidanter meget hurtigt, og så kan virus ISÆR få ved kroppen.

Kan dræbe kroppen
Alle virus infektioner danner enorme mængder oxidanter (frie radikaler), og sammenlagt med oxidanter fra mental stress, frygt og sammenlagt med forsat øget stråling kan alt det potentielt dræbe kroppen helt.

Stråling vil øges de næste 10-11 år
Kosmisk stråling vil kun stige i de næste 10-11 år, pga. Solens aktivitet er lavere end i flere hundrede år, og Jordens faldende magnetfelt (som beskytter mod stråling fra Solen og rummet), samt øget mængde kosmisk stråling mod Jorden.

Der er allerede opstået over 40-50 nye virus i ny tid, hvilket passer med øget kosmisk stråling.

Hvad kan man gøre ?
Man kan sørge for at finde ro i sit sind, stole på at videnskaben lige nu arbejder på højtryk for at finde løsninger mod strålingen, og mod at farlige virus og bakterier muterer yderligere.

Man kan sørge for at få de rette kosttilskud og spise en kost som indeholder gode antioxidanter, så ens egen krop er bedst muligt beskyttet mod smitte med virus, og i tilfælde af smitte med virus hurtigt kan nedbryde den, og på den måde sørge for virus ikke mutere så let i ens egen krop.

Videnskaben beskriver at steder hvor Ebola virus er udbredt, også har en befolkning med meget lave niveauer af Selén, som et et mineral der gør det svært for virus at mutere.

Kilder til denne artikel er spredt i følgende andre artikler vi har skrevet;