Ny generation af vacciner

17. oktober 2020 Slået fra Af Viktor

De nye vacciner har ingen tilsætningsstoffer og kan være uden nål.

Ingen tilsætningsstoffer, ren DNA vaccine og uden nål
Statens Serum Institut ser gode resultater med deres vaccine CoVAXIX som er imod COVID-19.

Den nye influenzavaccine indeholder heller ingen tilsætningsstoffer, ifølge Statens Serum Instituts oplysninger om ingredienser i vaccinen.

DNA vaccine
Statens Serum Institut skriver på sin hjemmeside at, alt der er i vaccinen er en lille overflade af det virus man vil beskytte kroppen imod, og der er ingen smitterisiko og vaccinen er meget sikker.

Ved at lade kroppens DNA komme i kontakt med den uskadelige stump af virusset, bliver kroppen immun over for den ønskede del af virus, og der skabes antistoffer der neutralisere virus og giver celle-immunitet.

Ingen nål
De nye vacciner kan nu gives direkte til huden via. ny nåle-fri teknologi beskriver Statens Serum Institut.

Den nye måde at vaccinere på uden nål, er via. et instrument som bruger jet-luft til at give kontakt til kroppen via. huden.

Et jet-redskab til at afgive medicin direkte på huden, blev først set for mange årtier siden i Star Trek serierne og senere Star Trek film.

Gamle vacciner
De gamle vacciner indeholdt tilsætningsstoffer som har skabt en kæmpe diskussion verden over, og der har været beviser for at disse tilsætningsstoffer var årsag til mange forskellige lidelser, hvilket har skabt en enorm mængde mennesker som er imod vacciner.

Frygter smitte, glæder sig til vaccinen
På nuværende tidspunkt er der mennesker som frygter at blive smittet med COVID-19, og de glæder sig enormt til COVID-19 vaccinen ankommer, så de kan vende tilbage til en normal hverdag igen uden restriktioner, beskriver f.eks. en sundhedsmedhjælper på et plejehjem til Reddigselv.dk

Frygter vaccinen, men frygter ikke smitte
Der er mange som ikke frygter at blive smittet med COVID-19, men de frygter at COVID-19 vaccinen vil skade dem, og at staten vil lade dem tvangsvaccinere, og dem har Reddigselv.dk talt med mange af.

Forandring er altid på vej
Mennesker frygter for deres fremtid på en eller anden måde, og det er måske bedst at finde sig tilrette med at forandring altid er på vej, altid, og man må tilpasse sig disse forandringer.

Hvad kan du gøre noget ved ?, hvad kan du ikke gøre noget ved ?

Et godt råd er at forholde dig positiv og glad, beskæftige dig med ting som glæder dig og måske andre, og holde dine drømme og fremtidsvisioner de bedste for dig selv hele tiden, og holde dine tanker i det som du kan gøre noget ved.

Dem som står bag COVID-19 og vaccinerne, har mange af dem selv børn som også skal bo i denne verden i fremtiden. Måske er det hele nødvendigt for at skabe en meget bedre verden for os alle ?

Vejen til en bedre verden går ofte igennem en masse rod som kommer til overfladen, rod vi havde gemt væk, ikke ville forholde os til, eller ignoreret for længe fra den gamle verden.

Store spørgsmål
Det Statens Serum Institut beskriver om sin nye vaccine mod COVID-19, lyder jo meget godt i forhold til gamle vacciner.

Er vi endelig kommet ind i en ny tidsalder hvor man kan stole på vacciner ?

Hvad tror du ?

Du kan på Facebook debattere din holdning til denne artikel.

 

Kilder;