Sådan kan du kontrollere dine tanker

25. april 2020 Slået fra Af Viktor

Ofte og gentagen tankespind af noget du er træt af, ked af, sur på, opbruger din energi og du får dårlige resultater med mange ting i dit liv.

Her beskrives en metode så tankespind opdages og dit fokus flyttes til at tænke dejlige livsopløftende tanker, med det resultat at du vil få et dejligt liv med alt det du gerne vil have. Det kræver øvelse at styre sine tanker, men øvelse gør mester og snart er du en tankemester.

Metoden her er ikke unik, men beskrevet andre steder også 😉

Sådan kan du gøre;

Konstruer en fantasi
Du skal skabe en fantasi eller en vision af noget som gør dig glad, noget som du glæder dig til sker for dig. Husk denne vision og gør den stærk i dig selv ved at tro på den kan ske.

  • Måske er du selvstændig ?, så kan du skabe en fremtidig vision af hvor godt det går med din forretning.
    .
  • Måske ønsker du dig et andet job ?, så kan du skabe en fremtidig vision hvor du allerede har fået det job eller funktion du ønsker dig.
    .
  • Måske ønsker du dig et bedre helbred ?, så skal du lave en vision hvor du er lige som du gerne vil være.

Du ved hvor ketchuppen står i dit lokale supermarked, du kan næsten se ketchuppen stå på hylden bare ved at læse denne tekst, og det er en vision om hvor ketchuppen står.

Din fremtidige dejlige vision skal du opbygge i billedeform inde i dine tanker, og du skal KUN tænke, tale og udtrykke din vision til andre KUN med de ord som billedligt beskriver din vision. For ALLE ord efter ordet ”ikke” vil skabe alt det du ”ikke” vil have.

Tænk, tal og udtryk dig KUN med ord som beskriver hvad du vil have.

Sådan gør du
Du skal begynde at lægge mærke til dine tanker, så du kan opdage hvis dine tanker er i et negativt tankespind, som når du hele tiden gentager tanker om noget eller nogen du er træt af, og som du måske surmuler over.

Hver eneste gang du bemærker ”det negative tankespind”, så skal du straks med al din mentale styrke tænke på den fremtidige vision du har skabt for dig selv.

Tanker er meget stærke og skabende
Når du er i et negativt tankespind, er du i gang med at skabe mere af det du er træt af, og det vil blive værre og værre med tiden.

Negative tanker får så megen fokus og energi fra dig, at du bliver træt, irritabel og du stresser mentalt hvilket nedbryder din fysiske krop en lille smule hver gang.

Ved at benytte ovenstående tankekontrol, kan du flytte din kæmpe fokusskabende energi på den fremtidige vision du har skabt for dig selv, og så vil den blive en realitet mere og mere hver dag.

Ordet ”ikke” forstås ikke
Når du skaber din dejlige fremtidige vision for dig selv, skal det være i billedeform, du skal kunne forestille dig at du allerede er i den fremtidige vision.

Tænk ikke på en giraf, og nu tænker du på en giraf, måske får du et ”billede” af en giraf i dine tanker?

Ordet ”ikke” er ALTID efterfulgt af det du ikke vil have, og det kommer med i din vision uheldigvis, og så skabes der ting du ”ikke” vil have.

Du SKAL øve dig i at tænke, tale og skrive uden ordet “ikke”, det er meget vigtig for din og andres udvikling her.

Andre påvirkes af dig
Negativitet, vredesudbrud, skæld ud spredes med lynets hast mennesker imellem og skaber lynhurtigt en farlig verden af FRYGT og i den vil du bestemt føle frygt.

Du SKAL lære dig selv at tænke, tale og udtrykke kun hvad du ønsker og forestiller dig, for så spredes sådan en kommunikationsform til andre, og snart bliver verden et dejligt sted for alle.

Sociale medier skal bruges sådan
Mennesker som læser hvad du skriver, kan blive forvirret over alt det som står efter ordet ikke, og det er desværre det andre mennesker husker mest og laver billeder i sine sind af om dig, og de bliver ”smittet” med samme måde at udtrykke sig på.

Du har et medansvar for hvad som skal være i den verden du ønsker dig.

Eksempel;

”Jeg gider ikke at andre er så sure på mig” = andre er sure på dig, værsgo det får du så mere af. Desuden er der fokus på ”sur” hvilket får andre til at lede efter erindringer de har som gjorde dem sure, og så ruller den ”sure” spiral afsted med ene af negative historier, og flere føler sig måske ”sure” den dag.

”Jeg synes andre skal være gode ved mig” = andre skal være gode ved dig, værsgo nu vil andre være mere gode ved dig. Her er der fokus på ”god” og andre vil lede i sin hukommelse efter oplevelser hvor andre var gode ved dem, og snart skabes en spiral af gode historier, og måske alle er blevet mere ”gode” den dag.

Du ønsker, universet opfylder
Alle mennesker har den SAMME skaberkraft som er tid, fokus og energi til at skabe lige det de gerne vil have. Langt de fleste på denne klode har fået lige det de har bedt og skabt visioner om på et eller andet tidspunkt, måske endda i et andet liv, og nu er de født i måske dårlige vilkår her.

Mennesker har fået alt de har bedt om, desværre er det meget ofte alt det de ”ikke” vil have de har fået fordi de har tænkt, talt og kommunikeret om alt det de ”ikke” vil have”, ja, men de skulle have tænkt, talt og udtrykket sig KUN med hvad de vil have, så havde de fået det.

Du skal lære dine tanker kun at tænke på det du vil have, og KUN det, så er der meget stor sandsynlighed for du får det.

Dating og SMS
Hvis du er single og dater online, så kan du øve dig i at udtrykke dig KUN med ord som beskriver hvad du kan lide, hvad du kunne tænke dig, hvad du gerne vil have i et forhold.

Fjern ordet “ikke” fra din kommunikation, og snart vil du opnå gode resultater med dating, og faktisk få en partner som er det du gerne vil have.

Når du SMS´er eller på anden måde kommuniker igennem sociale medier, så prøv at fjerne ordet “Ikke” her også, og kun beskriv hvad du mener, hvad du gerne vil have, så vil det blive forstået meget lettere.

Kortere tekst
Når ordet “ikke” fjernes” så er der en tendens til meget kortere tekster, og det kan vi alle sammen rigtig godt lide, for så kan et godt budskab læses hurtigt af mange, og spredes meget hurtigt.