Radiostråling og beskyttelse af kroppen

6. april 2020 Slået fra Af Viktor

Der er stærke rygter i 2020 om at det nye 5G netværk kan forårsage symptomer i kroppen som minder om kraftig forkølelse, samt beskadigelse af kroppens celler. Reddigselv.dk har ikke kunne finde videnskabelige beviser for sådan endnu. Der er beviser for skadelig effekt af andre forskellige typer radiostråling (EMF).

Det skal du vide
Vi har bragt artikler om hvor absolut vigtigt det er at du holder dig glad, ved godt humør, god humor og griner meget, fordi det er med til at øge dit helbred.

Hvis du er negativt tænkende, frygter fremtiden, frygter at blive syg, er i dårligt humør meget ofte, så danner du allerede mange frie radikaler i kroppen og bruger løs af de måske få antioxidanter du har tilbage, og så er du i høj grad særligt udsat for alt som sker i denne verden nu.

Et menneske som danner mange frie radikaler, har ikke mange antioxidanter at beskytte sig med ved f.eks. ny radiostråling eller patogener.

Blodtyper og radiostråling
Undersøgelser viser at blodtype A og Rhesus positive er mest sårbar overfor visse typer stråling. (*2)

Blodtype O Rhesus negativ er mest beskyttet mod visse typer radiostråling. (*3)

Antioxidanter MEGET vigtige
Radiostråling skader kroppens celler således der bl.a. opstår frie radikaler som er skadende for kroppens DNA.

En undersøgelse konkludere at kosttilskud med E-vitamin kan forhindre at der opstår frie radikaler ved radiostråling i rotter. (*1)

En undersøgelse fra 2017 konkludere at mennesker kan bruge forskellige kosttilskud som inkludere E-vitamin til at beskytte sin krop imod potentielle uønskede effekter fra radiostråling (EMF).

Kosttilskud og positiv indstilling
Ved at spise kosttilskud med E-vitamin og andre antioxidanter kan måske hjælpe dig og din krop med at holde helbredet oppe.

I særlig grad kan du hjælpe dig selv meget ved at gøre dit liv positivt, da det i sig selv mindsker forbruget af antioxidanter.

Læs disse artikler for mere information;

 

Kilder;

  • (*1) Protective Effects of Vitamin E Consumption against 3MT Electromagnetic Field Effects on Oxidative Parameters in Substantia Nigra in Rats
  • (*2) Effects of electromagnetic fields exposure on the antioxidant defense system
  • (*3) Rh factor is associated with individual radiosensitivity: A cytogenetic study
    • Sc. of Radiobiology and Radiation Protection, MPhil, Cellular and Molecular Biology Research Center, Babol University of Medical Sciences, Babol, Iran
  • (*4) Is Radiosensitivity Associated to Different Types of Blood Groups? (A cytogenetic study)
    • Cellular & Molecular Biology Research Center (CMBRC), Babol University of Medical Sciences, Babol, Iran.