Negativt syn på fremtiden øger risiko for sygdom

5. april 2020 Slået fra Af Viktor

Ifølge læge Robert O. Becker har mennesker som frygter fremtiden indenfor de nærmeste 2-3 måneder, eller beskriver sig selv om stressede, større risiko for at blive syge end mennesker med et positivt syn på nærmeste fremtid.

Herunder er en mulig sammensat forklaring, skabt af forskellige medicinske undersøgelser;

Pinealkirtlen
Inde midt i hovedet på langt de fleste mennesker sidder en af hjernens dele kendt som pinealkirtlen, som via. nervebaner er forbundet til f.eks. høresans, lugtesans, synssans.

Som alle levende dele af kroppen er pinealkirtlen forbundet med blodkar, som bl.a. sørger for ilt og Co2-transport fra og til lungerne.

Blodkar kan udvide eller sammentrække sig så mere eller mindre blod kan komme igennem blodkarret.

Frygten for at blive nappet i fingeren af en krabbe på stranden som man leger med, kan sammentrække blodkar til fingeren fordi kroppen forudser en skade på fingeren, og derfor skal blodforsyning mindskes til fingeren for at mindst mulig blod spildes. Når man tror ens finger vil blive skadet føler man ofte en lille slags snoren eller smerte i fingeren, hvilket skyldes at nerveceller frarøves ilt og ”lammes” pga. mangel på ilt, og de kan nu kun kommunikere svagt tilbage om skade til hjernen, og derfor føles mindre smerte hvis man bliver bidt.
Hvis blodtilførslen til fingeren forbliver meget lav i længere tid, vil fingerens organiske materiale blive syrligt pga. ophobet Co2 som vil nedbryde fingerens DNA, celler osv.

Dårlige nyheder
Når ens ører lytter information som skaber frygt, kan det sammentrække blodkar til pinealkirtlen, i håbet om ikke at høre mere af den slags. Desuden kan blodkar til ørene også sammentrækkes så man ikke hører så godt, hvis sådan forsætter kan der ske varig skade på ørene.

Ovenstående gælder de andre sanser også, f.eks. hvis man dagligt ser på noget grusomt, kan det skade øjnene til enten nær- eller langsyn eller decideret blindhed, fordi et sløret syn ikke kan give præcis information til pinealkirtlen. (En slags måde at lukke øjnene på, mens de er åbne).

Når pinealkirtlen får mindre blodforsyning, så sænkes dens aktivitet og funktion. Undersøgelser viser at en dæmpet aktivitet eller funktion af pinealkirtlen er forbundet med stress og depression.

Stress og depression kan sænke kroppens frekvens så den nærmer sig frekvensen på farlige patogener som f.eks. virus, og man er nu i højere risiko for smitte med den slags, fordi frekvensen i kroppen er acceptabel for patogener.

Det betyder alt sammen at når man ikke kan håndtere dårlige nyheder, eller lytter til sådan dagligt, så kan der være øget risiko for at man bliver syg.

Gode nyheder
Når ens ører lytter til dejlig og opløftende information, kan det udvide blodkar til pinealkirtlen, i håbet om at få mere af den slags. Blodkar til ørerne udvides også i forsøget på at øge hørelsens kvalitet.

Mere blodtilførsel til pinealkirtlen betyder øget aktivitet og funktion af pinealkirtlen som er forbundet med at være glad, i godt humør og følelsen af sikkerhed.

At være glad, i godt humør og føle sig sikker, er forbundet med godt helbred og stærkt immunforsvar.

Logik
Hvis du vil træne din pinealkirtel til at blive mere aktiv er det logisk at du kun skal udsætte dine sanser for dejlig information, som f.eks. dejligt for dig livgivende musik, film, sjov komik, filmoptagelser af planetens dejlige dyr osv. da det er en måde at gøre pinealkirtlen interesseret i mere af den slags, hvilket vil udvide blodtilførsel til pinealkirtlen som hermed kan øge sin funktion, og du vil mindske stress og depression som vil øge din krops frekvens, som kan give dig et stærkt helbred, både mentalt og fysisk.

Den elektriske krop
Dr. Robert O. Becker MD beskriver I sin bog ”The body Electric” om menneskekroppens frekvens, samt frekvenser på f.eks. virus og den høje frekvens æteriske olier har som f.eks. at Lavendel æterisk olie har en frekvens på 118 Mhz.

Den menneskelige raske krop har i gennemsnit en frekvens på 66 til 78 Mhz.

Patogener er i området 57 til 60 Mhz.

Lavendel æterisk olie er i 2019 bekrevet at have antiviral og antibakterielle egenskaber. (*2).
Andre æteriske olier som f.eks. Kanel æterisk olie er beskrevet i 2017 at have stærk effekt imod virus. (*1).

Blind med funktionelle øjne, og døv af en årsag
Der findes et eksempel på en kvinde som var blind, men øjnene fejlede intet og hun burde have et funktionelt syn ifølge en læge som opdagede dette ved en skanning. Teorien fra lægen gik på at kvinden mentalt blokerede signalerne i nervebanerne fra øjnene til hjernen, af en psykisk årsag, hvilket der var noget om, siden kvinden fik synet igen efter psykologisk behandling.

En sjov teori går på at mænd ofte bliver døve før konen, fordi konen er den som taler konstant til manden 😉

 

Læs også;

 

Kilder;

  • *1 – The Body Elelctric, af Dr. Robert O. Becker MD (læge)

 

  • *2 – 2017, Antibacterial, antifungal, and antiviral effects of three essential oil blends
    • Laboratoire de Génie Chimique UMR 5503, Faculté des Sciences Pharmaceutiques, Université Paul Sabatier, Toulouse, France, Amandine Brochot.

 

  • *3 – 2019; Essential Oils as Antimicrobial Agents—Myth or Real Alternative?
    • Department of Chemistry, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Norwida 25, 50-375 Wrocław, Poland