Høj kropsfrekvens giver stærkt immunforsvar

2. april 2020 Slået fra Af Viktor

I prøvende tider er det dem med højest frekvens som har stærkest helbred imod lidelse og giftstoffer.

I denne artikel vil vi vise dig det er DIT SIND du skal holde dig selv og din krop godt beskyttet med.

Dr. Robert O. Becker som er medicinsk læge, beskriver i sin bog “The body eletric; Electromagnetism And The Foundation Of Life” om mennesker, bakterier og viruses frekvens, hvilket denne artikel er baseret på.

Lige til sagen

 • En normal menneskekrop har elektrisk målbar frekvens på 66 – 78 Mhz.
  .
 • Patogener har typisk en frekvens på 57 – 60 Mhz
  • Et patogen er noget som er sygdomsfremkaldende, som f.eks. virus.

Patogener fungere bedst i en krop med samme frekvens som det selv har.

Frygt sænker kroppens frekvens
Hvis et menneske føler sig truet eller bange pga. f.eks. frygtsom information, kan menneskets kropsfrekvens falde med over 15 Mhz, hvilket gør kroppen til et mekka for lidelse og patogener som forårsager infektion.

Godt humør, humor, latter øger kroppens frekvens
Hvis et menneske føler sig glad, griner meget pga. god og gerne sort humor, så øges kroppens frekvens med over 15 Mhz eller mere, hvilket er langt fra lidelse og infektion.

Mennesker som lever længst og har højest frekvens med bedst helbred har statistisk en personlighed som er beskrevet som; meget stædig, at have god humor, let til latter og er meget god til at sige nej til noget den ikke vil, og derfor også beskrives som hård og kold.

Forkølelsessår forbundet med stress
Mennesker som er smittet med herpesvirus kan begynde en søgning i sig selv, og finde at næsten ethvert udbrud af irriterende forkølelsessår er forbundet med stærk stress eller nedtrykthed, chock en dag eller to før udbruddet.

Herpesvirus ligger latent i kroppens celler efter smitte, indtil omgivelserne tillader det at ”vågne op”, hvilket kan ske når kroppens frekvens er lig med eller under 60 Mhz, som typisk sker når ens sind får dårlige nyheder som er skræmmende eller og nedtrykkende.

Lavt blodsukker meget farligt
Hvis man har lavt blodsukker falder kroppens frekvens enormt og pludseligt, og hvis man er i kontakt med udfrakommende virus eller lign, så vil det angribe på det tidspunkt.

Hvis et patogen først har fået adgang ind i kroppen og skadet cellerne, tager det op til flere dage før kroppen har helbredt sig fra skaderne, hvis det er muligt, alt efter type af skade.

Sukker er redningen for nogen
Mennesker som ofte lider af lavt blodsukker af mange årsager, bør altid have en chokoladebar eller lignende med sig, og gerne en flaske vand med en smule salt i.

Særligt følsomme (sensitive) mennesker bruger lynhurtigt kroppens væske, salt og glukose ved kontakt med andre mennesker de skal forholde sig til, eller føler sig utrygge sammen med, eller ved dårlige skræmmende nyheder.

Tegn på lavt blodsukker er svimmelhed, utilpashed, dårligt humør, aggressiv adfærd, og det er her man lynhurtigt skal have sit blodsukker øget igennem indtag af væske, salt og sukker. F.eks. har en soldat i sin pakke altid noget lign. med ovenstående med for at holde blodsukkeret normalt, derfor kan man ikke sige sukker kun er farligt, det kan også redde ens helbred og liv.

At sige sukker er farligt for alle er løgn. Nogle væsener har særlig høj og kraftig udstrålende energi og høj frekvens hvilket kan betyde at de er mere tørstige efter væske, salt og sukker end andre er.

Bøn og meditation øger frekvens

Mennesker som;

 • Udfører bøn (gælder alle typer religioner)
  .
 • Meditation
  .
 • Griner
  .
 • Er oprigtigt glade og i godt humør med tanker om en lys nær fremtid

har en 15Mhz eller højere kropsfrekvens end gennemsnittet af mennesker, hvilket er langt over frekvensen for skadelige virus og bakterier.

Man kan sagtens bede sammen på et bestemt aftalt tidspunkt, uden at opholde sig fysisk sammen. Planlæg gerne sådan med stor fordel for hele menneskeheden.

Grupper af mennesker med høj frekvens er GODT
Når mange mennesker på planeten Jorden har høj frekvens er det godt for alt, fordi det er med til at løfte den gennemsnitlige frekvens menneskeheden samlet skaber.

Er du healer eller andet, så bør du dagligt holde din energi og frekvens høj med tanker om en lys dejlig fremtid for hele planeten og ALLE dens væsener som vores elskede dyr, planter osv.

Overnaturlige tanker om sig selv er GODT
Mennesker som dagligt har en langt højere frekvens end gennemsnittet, kan sagtens spise fastfood og drikke Cola, indtage og udsættes for giftstoffer og være bedre beskyttet end dem med lavere frekvens.

Mennesker som er selvstændige og eller virkelig elsker sit job og glæder sig til hver dag, har en så høj kropsfrekvens at de er raske næsten hele tiden, næsten uanset hvad de spiser.

Juster dit sind og fokuser på noget stort og godt
Hvis man tror på, man selv har et super duper rumvæsen overlegent helbred vil man klare sig langt bedre i denne verden end andre, blot ved mentalt at have en så kraftig overnaturlig indstilling om sig selv. Fantasi er et ubeskriveligt kraftigt redskab til at øge sit helbred med.

Fortællinger fra virkelige ekstreme overlevelsessituationer viser at mennesker som tror på noget større end sig selv, en religion, en gud, en dæmon, en skytsengel eller lign. som hjælper dem, har langt højere chancer for at overleve i ekstremer, end dem som tror på ingenting.

Vandmandens tid begynder at tage synlig form
Den næste del er ment til dem som gerne vil forstå mere af hvad som sker i verden lige nu, hvorfor det sker, og at det vil ske for det bedste for hele planeten.

Den nye verdens opbygning er begyndt
En lys fremtid venter bestemt i den nye tidsalder som Jorden bevæger sig ind i nu. Jorden er igen gået ind i tidsalderen hvor stjernetegnet Vandmanden skal overtage herskerpositionen de næste 2.100 år.

Inden du tænker mærkelige tanker om hvad astrologi nu har med sagen at gøre, så forstå at videnskaben bruger stjernetegn til at se Jordens placering i rummet f.eks. i forhold til hældningen mod Solen, som er en anden baglæns roterende akse Jordens sæsonakse rotere omkring, og som tager 25.800 år om en fuld cyklus. Stjernetegn er derfor blot en navigation og beskrivelse af hvordan vejret og vandet vil forandre sig på Jorden de næste 2.150 år.

Det er bl.a. Jordens hældning mod Solen som har enorm effekt på vejret på Jorden, ikke Co2.

Der findes ikke et unikt årstal for hvornår en ny tidsalder begynder, altså hvornår et stjernetegn har begyndt sin tidsalder. Der er heller ikke et minuttal eller timetal for hvornår tidevandet begynder, eller hvornår daggry starter. Det er mere sådan glidende i bølger som tidevandet.

Stadig ikke overbevist, så tjek disse fakta;

Vejret har kraftigt forandret sig de sidste 10 år, som er fortalt menneskerne at skyldes Co2 udledning.

Co2 udledning kan KUN formindskes ved at mindske menneskers frihed og antal… Hvad sker der i dag ?, er din frihed blevet mindre ?

I februar (Vandmandens tegn) dette år og det forrige var der stigene styrke i blæst og storme og overflod. F.eks. var flere veje oversvømmet som ikke set før i jeres tid.

Vandmanden er tegnet som en person der hælder vand i floderne så de flyder over sine breder, og skyller alt gammelt væk, men efterlader alt brugbart og frugtbart til at skabe den næste nye verden, når floderne falder til ro igen.

Vandmanden er et lufttegn, altså vind og blæst.

 • Hvad er det som adskilles fra menneskeheden i denne tid ?
  .
 • Er der stigene verdenshave, og stigene vandstand pga. regn i f.eks. Danmark hver februar ?

Hver februar de næste 2.100 år vil Jorden stå i to gange Vandmanden, og oversvømmelser vil blive kraftigere og kraftigere, og mere gammelt vil forsvinde helt. Efterfølgende vil vejret også blive anderledes efter hver februar fremover. Lande som havde varme kan få sne og kulde, mens andre lande bliver meget varmere end “normalt kendt i denne tid”.

Jordens placering igennem stjernetegn, er i flere tusinder år gamle stenplader og endda metalplader beskrevet.

Menneskeheden ledes af dygtige ukendte ordner hver gang igennem disse skift som Jorden står overfor hvert ca. 2.000 år, for at flest muligt kan komme med ind i den nye tid.

Du er heldig at opleve en sådan tid, for den sker kun hvert 2.150 år, og vi er mindst 50 år inde i Vandmanden nu.

Flere beviser ?;

I år 0, er det ikke sandt at Jesus blev født, og blev kendt som en fiskermand ?

Katolske præster og paven går i dragter som ligner en fisk.

Jesus er Solen; Solens vandring over himlen i 12 trin, de 12 timer i den lyse del af døgnet.

Jesus havde 12 hjælpere som er de 12 stjernetegn.

Den som går med Jesus vil altid gå i lyset, ja for så går man i Solens lys.

Jesus kan gå på havet, fordi Solen afspejles i havet, Solen går på havet.

Jesus laver vand om til vin, fordi Solen fordamper havenes vand som bliver til regn over druerne som bliver til vin.

Jesus krones, fordi når Solen går ned sidst på årets korteste dag, så ligner Solen en halv Sol med torne opad.

Jesus er en fiskermand, fordi Solen ”stod op” på Jorden ved stjernetegnet Fiskene for 2.050 år siden.

Hele denne verdens struktur og økonomi er konstrueret efter og i fiskenes stjernetegn, og den tid er nu kommet til en meget synlig afslutning, mens Vandmandens tid er påbegyndt.

Dualitet slut
Fiskene betød bla. dualitet, altså sort og hvid, dig og dem, men fiskene er også kærlighed til hinanden, som mennesker har lært meget af igennem religionerne opbygget i fiskenes stjernetegn.

Før fiskenes stjernetegn var det Vædderens tid, som var en tid af krig og våben smedet i Ild, fordi Vædderen er et ild element og et krigstegn.

I anden verdenskrig var der en bølge af vandmanden indover slutningen på fiskenes stjernetegns tidsalder, hvor Hitlers tid forandrede hele Jordens samfund.

Du kan glæde dig;

Vandmanden betyder mest af alt ”unite”, forening af alle mennesker, forening af alle racer, en langt højere spirituel tid for den enkelte, og Jorden vil igen gå ind i en tid som byder på;

 • Ét globalt forenet folk
  .
 • Én global verdensregering
  .
 • Det enkelte individs indre gud, egen religion

Medicinalindustrien er en del af Fiskenes tidsalder, og derfor ser vi nu den industri gribe til græsstrå og vise sin magt, men selv medicinalindustrien vil viskes ud som Vandmanden får mere og mere magt.

Der vil blive indsat et nyt økonomisk system som det gamle går i krise og forsvinder snart.

Har du lagt mærke til at mennesker af alle slags racer og kulturer er blevet blandet i de sidste 10 år ?

Vandmandens verden kan først bygges når alt gammelt er skyllet bort via. floderne, som også er ment i metaforisk forstand, gamle tanker, gamle ideer osv. skal udskiftes ud med nye tanker, nye ideer osv.

For den skeptiske vil jeg anbefale at lægge mærke til hvad som sker fremover og hvad som har sket i nyere tid, for det vil blive som beskrevet ovenfor i denne artikel. Alt som sker vil være for at lede mennesket ind i en tid som regeres af Vandmanden.

Læg f.eks. mærke til filmen ”Aquaman” som udkom forrige år, som er en flot film hvor en mand som symbolisere ”Vandmanden” skal tage magten fra ”Fiskene”, og Vandmanden vinder selvfølgelig, fordi det ER Vandmandens tid til at regere denne verden.

I nogle film fortælles og forberedes mennesker ofte til den nye tid som kommer.

Det bedste du kan gøre er at forstå, øge dit sind og krops frekvens lige nu. Alt bliver godt og spændende.

Kilder;