Kolloid sølv redder dreng fra lungetransplantation

11. februar 2020 Slået fra Af Viktor

Drengens lungesymptomer startede allerede da han var 2 år gammel, og han blev behandlet med konventionel antibiotika indtil han var 11 år gammel.

Drengen er på tidpunktet for den medicinske rapport også diagnoseret med Cystisk Fibrose.

Tilbydes lungetransplantation
Tilstanden for drengens lunger blev yderligere kompliceret i 11 års alderen, hvor antibiotika og steroider kun kunne forbedre tilstanden med 40% men ikke vedvarende. Familien blev tilbudt en lungetransplantation til drengen.

Familien havde på samme tidspunkt for tilbuddet om lungetransplantation læst på internettet om at kolloid sølv skulle virke mod Cystisk Fibrose, og valgte at bruge kolloid sølv som de købte i en normal helsekostbutik, og takkede nej til lungetransplantation og valgte at prøve kolloid sølv i stedet.

Drengen fik herefter 2,5ml kolloid sølv 2 gange om dagen.

Stærk forbedring
I løbet af de næste tre måneder opnåede drengen vedvarende forbedring af symptomer da fravænning fra orale steroider og forstøvet antibiotika samt regelmæssige astmamedicamenter blev reduceret.

Drengen havde det nu så godt han kunne deltage i skiferie, fuld deltagelse i skolerugbykampe og betydelige forbedringer når han spillede golf.

Drengen fik det dog værre da brugen af kolloid sølv blev afbrudt i én måned.

Efter genoptagelse af brugen af kolloid sølv har drengen forsat haft det godt de næste 6 måneder som rapporten beskriver det.

Kolloid sølv er dokumenteret af bl.a. danske forskere
I danske forskningsintitutter er kolloid sølv bevist at være effektiv imod farlig svamp og bakterier som f.eks. gram negative bakterier som normalt er modstandsdygtige overfor konventionel antibiotika.

Så længe videnskaben har kendt til virus har den også vidst at visse metaltyper i kroppen, som f.eks. sølv gør det vanskeligt for virus at binde sig til kroppens celler, derfor kan daglig brug af kolloid sølv i tilpassede mængder mindske risiko for smitte med virus.

Kolloid sølv kan man læse meget mere om både på vores side, og nutildags på mange andre websider også.

Vil ikke anerkende kolloid sølv mod cystisk fibrose
Den medicinske rapport hvorfra tilfældet med drengen beskrevet i denne artikel, er beskrevet af et Dr Gary Connett fra hospitalet i Southampton USA afdeling for Cystisk Fibrose. Der er link til den medicinske publicering nederst i denne artiklen.

Den medicinske rapport beskriver at før brugen af penicilin, brugte man sølv i medicinske behandlinger mod f.eks. brandsår.

Dr. Gary Connett beskriver at i denne rapport har de bevist at brugen af kolloid sølv har betydelige forbedringer i velværet. Men lægen beskriver at hvis der var en direkte klinisk effekt af sølvet, spekulerer vi i, at dette kunne have været et resultat af en bakteriedræbende virkning på CF-patogener.

Mennesker med cystisk fibrose er meget modtagelige over for farlige bakterier og svampe, som findes naturligt i omgivelserne, og som kan føre til infektioner i luftvejene hos mennesker med cystisk fibrose. Kollid sølv kan hjælpe med at nedbryde farlige bakterier- og svampetyper.

Læs også

Mus drak kolloid sølv i et år
I en medicinsk rapport gav forskere en flok mus 50 gange max anbefalet dosis af kolloid sølv oralt i et helt år, og der blev ikke observeret nogen skadelige effekter.

I et andet forsøg havde en anden flok mus kun ren kolloid sølv som eneste drikkekilde også i et helt år, og her blev heller ikke observeret nogen skadelige effekter.

Husdyr vil gerne have kolloid sølv
Hvis du f.eks. har en dårlig kat eller hund, så prøv at stille en skål med ren kolloid sølv ved siden af drikkeskålen med normalt vand, og se hvilken skål dyret vælger. Jeg har selv prøvet det med min kat som havde det skidt, og han valgte at drikke alt det kolloide sølv i løbet i natten og om morgnen var han frisk igen.

Dyr har en stærk sans for hvad som vil virke godt for dem, men de skal have adgang til det.

Læs også;

.

.

 

Kilder;

 

.

  • Artikelbillede fra Pixabay.com