Du skal dø om 6 måneder, men 10 år senere er hun her stadig

21. november 2019 Slået fra Af Viktor

En livsknusende besked fra en læge til sin patient i 1997. Læs her om kvinden som overlevede kræft alternativt og fravalgte konventionel kræftbehandling..

Lægen som blev klogere
Blandt tusinder af medicinske publiceringer finder Reddigselv.dk denne meget interessante artikel skrevet af en læge og nu professor i USA. (*-1)

Suzanna, kvinden som reddede sig selv
Dr. Moshe A. Frenkel, MD beskriver sit møde i 1997 med Suzanna som havde fundet en knude i sit bryst. Diagnosen lød ”Invasive ductal carcinom (IDC)”, en form for kræft i brystet, hvilket var yderst chokerende og ødelæggende for Suzanna på tidspunktet hun fik diagnosen oplyst.

Suzanna nægtede konventionel behandling til stor forbavselse og uforståenhed for Dr. Moshe A. Frenkel og andre læger.

Suzanna var en yderst stædig og målfast kvinde og hun spurgte ind til sin chance for at overleve kræft uden konventionel kemoterapi m.fl. hvortil svaret var næsten endnu mere knusende og chokerende.

Du skal dø
Familielæge Dr. Moshe Frenkel fortalte hende kort, ”Du skal dø”, hvis du ikke modtager behandlingen. Du har Ca. 26% chance for at overleve uden konventionel behandling.

“Ville behold sit hår, gode udseende og livskvalitet”

Suzanna fortalte sin læge at siden kemoterapi kun ville øge hendes chancer for overlevelse med 6%, nægtede hun konventionel behandling, og ville i stedet beholde sit hår, udseende og livsstil, nægte konventionel behandling og gå løs på alternative metoder til helbredelse.

”De unikke patienter, der nægter konventionel behandling, er til tider selvstyrede, selvsikre og aktive og har tænkt dybt over meningen med livet og kræft og om deres kræftbehandlingsmuligheder.” – Dr. Moshe A. Frenkel, læge og professor

Suzanna var altså fuldstændig opsat på at beholde sin livskvalitet, i stedet for at få den ødelagt med konventionel behandling, samt at bruge alternativ behandling til helbredelse.

Dr. Moshe Frenkel sagde til Suzanna at hun begår en alvorlig stor fejl med sin beslutning, men han forsøgte dog at finde resultater fra medicinske studier vedrørende alternativ behandling af Suzannas knude i brystet, hvilket var mere vanskeligt i 1997 pga. mangel på effektiv adgang til medicinske studier, fordi PubMed først var ved at blive gjort ordentlig tilgængeligt via. internettet, og derfor fastholdt han konventionel kemoterapi som behandling til Suzanna.

Læger er utilpasse
Studier viser at såkaldt ”uddannet sundhedspersonale” føler sig meget utilpas når en patient afviser deres råd om konventionel behandling, beskriver Dr. Moshe Frenkel.

10 år senere, forbløffet over hun stadig lever
Dr. Moshe Frenkel beskriver at til hans største forbløffelse så lever og stortrives Suzanna stadig.

I 2007 udgav Suzanna en bog med den inspirerende titel:

 • ”Six Months to Live, Ten Years Later”

Dansk oversættelse – “Seks måneder at leve i, ti år senere”

”Suzanna blev en daglig påmindelse for mig om, at der er ekstraordinære patienter, og at afvisning af behandling er kun toppen af ​​isbjerget og udgør en stor udfordring, der skal løses.

Jeg takker Suzanna Marcus for at dele hendes usædvanlige historie, så læger og patienter kan drage fordel af hendes oplevelse.” – Dr. Moshe Frenkel

Tilbageholdt viden om kræft
Kræft er et fænomen som selv kræftens bekæmpelse tilbageholder information om. I DR´s program ”Kontant” angribes Martin Hejlesen for sit tilbud om hjælp til behandling, og DR´s research er simpelthen for mangelfuld og baseret på overlægers gammeldages og snæversynede udtalelser om at kræft til stadighed kun kan behandles med kemoterapi og strålebehandling og bortoperation af kropsdele.

Martin Hejlesen´s udtalelser kan i lang grad understøttes af videnskabelige medicinske studier.

Niels Kroman, cheflæge og professor i brysktkræftkirurgi, fra Kræftens bekæmpelse, overlæger Jan Lindebjerg og Lars Henrik Jensen fra Vejle sygehus har simpelthen ikke viden nok til at udtale sig som de gør i DR´s propaganda program til fordel for konventionel kemoterapi og strålebehandling.

Reddigselv.dk holder sig til de dokumentationer fundet i medicinske publiceringsmedier, som hverken DR eller Kræftens Bekæmpelse eller overlæger i udsendelsen gider læse i, eller oplyse om.

Niels Kroman, Kræftens bekæmpelse
Problemet opstår når folk tror de kan øge sine helbredschancer med alternativ behandling, det er der ingen dokumentation for.

Dette er blot et meget beskedent udvalg af medicinske studier som støtter at alternativ behandling kan øge ens helbredschancer mod kræft;

 • 2014; kosttilskud med D-vitamin kan reducere dødelighed af kræft med 12%. (-*10)
  .
 • 2016; kosttilskud med E-vitamin kan forebygge betydeligt mod prostatakræft (-*11)
  .
 • 2016,Kosttilskud med Selén reducerede risikoen for brystkræft, lungekræft, spiserørskræft, gastrisk kræft og prostatacancer (-*12)

Danske overlæger mangler videnskab
Jan Lindebjerg, overlæge og klinisk lektor, Vejle sygehus afviser at emotionelle tilstande kan skabe tilstande i kroppen som kan vise sig som kræft.

Lars Henrik Jensen, overlæge Vejle sygehus, siger direkte i TV at der er ingen sammenhæng mellem skilsmisse og kræft.

Jan Lindebjerg beskriver alternativ behandling som ”fantasibehandling”, hvilket er en meget ensporet snæversynet tankegang i henhold til den evidens som faktisk eksistere på området om effektiviteten af alternativ behandling.

“Der er for længst og i stor grad bevist meget stor sammenhæng mellem emotionelle tilstande og udvikling af kræft.”

De to overlæger følger ikke med videnskaben angående alternativ behandling, og derfor bliver deres udtalelser farlige for danske patienters helbred.

Vil man have flere beviser for dette henviser vi til andre artikler på Reddigselv.dk som for længst har sammensat og bevist hvordan stress kan blive til kræft, heriblandt skilsmisse.
Diagnosen kræft kan skabe mere kræft

 • 2002; ”Der kan være forbindelse mellem psykisk traume og kræft” (*-13)
  .
 • 2013; Kemoterapi-induceret akut myelooid leukæmi (AML) efter behandling til tidlig brystkræftstadie. (*-14)
  .
 • 2004;Cytotoksisk kemoterapi kun yder et mindre bidrag til kræftoverlevelse. (*-15)
  .
 • 1994; Skilte kvinder har højere risiko for at udvikle kræft (*-16)

Solcreme kan indirekte give kræft
Et af de mest vigtige vitaminer for kroppens gode helbred er D-vitamin. Frygt for solen kan give en mangel på D-vitamin som er stærkt forbundet med udvikling af kræft inkl. hudkræft.

Er kroppen dækket af tøj og ansigtet og hænder smurt ind i høj solfaktor, så modtager kroppen ikke den mængde sollys som dagligt skal til for at opretholde gode niveauer af D-vitamin i kroppen.

Samtlige lidelser fra Kræft til Multiple Sklerose, og selv depression er alle forbundet med for lave niveauer af D-vitamin, som fører til at kroppen mangler kalk som den skal bruge når kroppens muskler skal holdes i den rigtig surhedsgrad (pH). Kalk mangel giver især lungekræft fordi lunge muskulatur hele tiden er i gang, og syre disse muskler til er det i dette område af kroppen der dannes oxidativ stress som er meget kræftfremkaldende. (*-17)

PubMED
Dr. Moshe Frenkel beskriver at i 1997 var det vanskeligere at finde medicinske dokumentationer for alternativ behandling via. PubMED som er USA´s største og verdens mest anerkendte medicinske publiceringsmedie for netop medicinske tests af bl.a. alternativ behandling. www.pubmed.gov, hvor alle som kan læse engelsk kan gå ind og søge efter resultater.

 

Kilder og referencer;