Din blodtype afgør hvor farligt sukkerfrie produkter er for dig

Din blodtype afgør hvor farligt sukkerfrie produkter er for dig

1. april 2019 Slået fra Af Viktor

Flere undersøgelser viser at stoffet fenylalanin (Phenylalanin), fra f.eks. kunstigt sødede drikke og fødevare, 100% hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene så de ikke kan nedbryde kolesterol og dermed opstår der højere risiko for kræft, hjerteanfald og diabetes type-2.

Nogle undersøgelse beskriver kunstige sødemidler som aspartam og sucralose som uskadelige og sikre at indtage. Men i dette tilfælde bevises det at stoffet fenylalanin (Phenylalanin) direkte 100% hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene så man bliver udsat for især kræft, tarmlidelser, hjertekarlidelser og diabetes type-2.

Blodtype A danner ikke ret meget alkalisk phosphatase i tarmene, fordi antigen A i sig selv hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene, som gør at blodtype A har bedst af lav fedt kost.

Blodtype A ses statistisk mest i kræftlidelser, især i tumorform. Blodtype A kan sagtens og let undgå kræftlidelserne ved at spise en korrekt kost og indtage bestemte multivitamin og mineral kosttilskud.

Blodtyper A og AB
Høj fedt kost sammen med phenylalaninkilder som f.eks. aspartam og sucralose, kan blive katastrofalt for helbredet hvis man har blodtype A og AB, da det øger risikoen for kræft, hjerteanfald, tarmlidelser og diabetes type-2 betydeligt.

Netop blodtype A har højest risiko for hjerteklarlidelser og kræft, som på forskellige måder skyldes deres antigen A, og antistof B.

 • Blodtype A og AB har antigen A.
  • Lavest grundlæggende niveau af alkalisk phosphatase i tarmene
 • Blodtype B har antigen B
  • Normal niveau af alkalisk phosphatase i tarmene
 • Blodtype O har hverken A- eller B-antigener
  • Høj niveau af alkalisk phosphatase i tarmene

Høj alkalisk phosphatase er beskyttende
Undersøgelser viser at høj alkalisk phosphatase i tarmene beskytter imod kræft, tarmlidelser, diabetes type-2 og hjertekarlidelser.

Ud fra ovenstående kan vi konkludere at produkter kunstigt sødet med Aspartam, Sucralose og lign. er direkte med til at øge risikoen for kræft, tarmlidelser, sukkersyge (diabetes type-2) og hjertekarlidelser hos både mennesker og dyr, uanset hvad blodtype de har, men nogen blodtyper er mere udsat for lidelserne enkeltvis.

Undersøgelser viser at blodtype O og B har højest forekommende diabetes type-2 risiko, men mindre risiko for kræftlidelser, og det kan være forbundet med at tarmene i disse blodtyper er bygget til at have højt alkalisk phosphatase.

Indtages der kost eller drikke med phenylalaninkilder som f.eks. Aspartam, Sucralose vil det 100% hæmme alkalisk phosphatase i tarmene som er mere skadeligt for blodtype B og O, end for blodtype A og AB som er vant til at have lave niveauer af alkalisk phosphatase i tarmene.

Lav eller 100% hæmmet alkalisk phosphatase i tarmene viser sig med forskellige lidelser alt efter hvilken blodtype man har, men skadeligt er det for helbredet i alle tilfælde.

 

Kilder;

 

 • Involvement of intestinal alkaline phosphatase in serum apolipoprotein B-48 level and its association with ABO and secretor blood group types.
  • Department of Biochemistry, Saitama Medical School, Japan.

 

 • Elevated serum level of human alkaline phosphatase in obesity.
  • Biochemistry section,Department of Chemistry, University of Azad Jammu and Kashmir, Muzaffarabad, Diabetes and Cardio-Metabolic Disorder (D&C-MD) Laboratory, Health Biotechnology Division, National Institute for Biotechnology and Genetic Engineering (NIBGE), Faisalabad, Pakistan.
  • Diabetes and Cardio-Metabolic Disorder (D&C-MD) Laboratory, Health Biotechnology Division, National Institute for Biotechnology and Genetic Engineering (NIBGE), Faisalabad, Pakistan.

 

 • A High Level of Intestinal Alkaline Phosphatase Is Protective Against Type 2 Diabetes Mellitus Irrespective of Obesity
  • Atoxin Biotech, LLC, Worcester, MA 01606, USA
  • Harvard Biotech BD Ltd., Dhaka-1000, Bangladesh
  • MH Samorita Medical College, Dhaka-1215, Bangladesh