Din blodtype afgør hvor farligt sukkerfrie produkter er for dig

Flere undersøgelser viser at stoffet fenylalanin (Phenylalanin), fra f.eks. kunstigt sødede drikke og fødevare, 100% hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene så de ikke kan nedbryde kolesterol og dermed opstår der højere risiko for kræft, hjerteanfald og diabetes type-2.

Nogle undersøgelse beskriver kunstige sødemidler som aspartam og sucralose som uskadelige og sikre at indtage. Men i dette tilfælde bevises det at stoffet fenylalanin (Phenylalanin) direkte 100% hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene så man bliver udsat for især kræft, tarmlidelser, hjertekarlidelser og diabetes type-2.

Blodtype A danner ikke ret meget alkalisk phosphatase i tarmene, fordi antigen A i sig selv hæmmer alkalisk phosphatase i tarmene, som gør at blodtype A har bedst af lav fedt kost.

Blodtype A ses statistisk mest i kræftlidelser, især i tumorform. Blodtype A kan sagtens og let undgå kræftlidelserne ved at spise en korrekt kost og indtage bestemte multivitamin og mineral kosttilskud.

Blodtyper A og AB
Høj fedt kost sammen med phenylalaninkilder som f.eks. aspartam og sucralose, kan blive katastrofalt for helbredet hvis man har blodtype A og AB, da det øger risikoen for kræft, hjerteanfald, tarmlidelser og diabetes type-2 betydeligt.

Netop blodtype A har højest risiko for hjerteklarlidelser og kræft, som på forskellige måder skyldes deres antigen A, og antistof B.

 • Blodtype A og AB har antigen A.
  • Lavest grundlæggende niveau af alkalisk phosphatase i tarmene
 • Blodtype B har antigen B
  • Normal niveau af alkalisk phosphatase i tarmene
 • Blodtype O har hverken A- eller B-antigener
  • Høj niveau af alkalisk phosphatase i tarmene

Høj alkalisk phosphatase er beskyttende
Undersøgelser viser at høj alkalisk phosphatase i tarmene beskytter imod kræft, tarmlidelser, diabetes type-2 og hjertekarlidelser.

Ud fra ovenstående kan vi konkludere at produkter kunstigt sødet med Aspartam, Sucralose og lign. er direkte med til at øge risikoen for kræft, tarmlidelser, sukkersyge (diabetes type-2) og hjertekarlidelser hos både mennesker og dyr, uanset hvad blodtype de har, men nogen blodtyper er mere udsat for lidelserne enkeltvis.

Undersøgelser viser at blodtype O og B har højest forekommende diabetes type-2 risiko, men mindre risiko for kræftlidelser, og det kan være forbundet med at tarmene i disse blodtyper er bygget til at have højt alkalisk phosphatase.

Indtages der kost eller drikke med phenylalaninkilder som f.eks. Aspartam, Sucralose vil det 100% hæmme alkalisk phosphatase i tarmene som er mere skadeligt for blodtype B og O, end for blodtype A og AB som er vant til at have lave niveauer af alkalisk phosphatase i tarmene.

Lav eller 100% hæmmet alkalisk phosphatase i tarmene viser sig med forskellige lidelser alt efter hvilken blodtype man har, men skadeligt er det for helbredet i alle tilfælde.

 

Kilder;

 

 • Involvement of intestinal alkaline phosphatase in serum apolipoprotein B-48 level and its association with ABO and secretor blood group types.
  • Department of Biochemistry, Saitama Medical School, Japan.

 

 • Elevated serum level of human alkaline phosphatase in obesity.
  • Biochemistry section,Department of Chemistry, University of Azad Jammu and Kashmir, Muzaffarabad, Diabetes and Cardio-Metabolic Disorder (D&C-MD) Laboratory, Health Biotechnology Division, National Institute for Biotechnology and Genetic Engineering (NIBGE), Faisalabad, Pakistan.
  • Diabetes and Cardio-Metabolic Disorder (D&C-MD) Laboratory, Health Biotechnology Division, National Institute for Biotechnology and Genetic Engineering (NIBGE), Faisalabad, Pakistan.

 

 • A High Level of Intestinal Alkaline Phosphatase Is Protective Against Type 2 Diabetes Mellitus Irrespective of Obesity
  • Atoxin Biotech, LLC, Worcester, MA 01606, USA
  • Harvard Biotech BD Ltd., Dhaka-1000, Bangladesh
  • MH Samorita Medical College, Dhaka-1215, Bangladesh
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk