Det er din krop som øger den globale temperatur

Det er din krop som øger den globale temperatur

19. marts 2019 Slået fra Af Viktor

Der er store misforståelser angående den stigene globale temperatur, som har effekt på klimaet, og det er ikke Co2.

Mennesker er nemlig små radiatorer som bor i opvarmede huse, og spiser mad fra landbrugsdyr, og kører i biler som har høj driftstemperatur.

Mennesket og landbrugsdyr alene udgør så stort et radiator areal på Jordens overflade, at det er de faktorer som øger verdens temperatur mest.

Co2 er en indikator for hvor meget liv der er her, men det er ikke Co2 som i sig selv forårsager temperaturstigninger på Jorden, det er selve antallet af mennesker og unaturlig overproduktion af landbrugsdyr.

Der er en fælles agenda om at sænke menneskebestanden på Jorden, med god grund faktisk, og det kan lyde ondt/forkert/ eller endda kynisk, men helt klar data viser;

Siden år 1900 og frem til i dag, er der to faktorer som følges næsten lineært på en skala;

 • Faktor 1; Verdens globale temperatur
 • Faktor 2; Verdens befolkningen af mennesker

Klimaforandringer
Selve det at klimaet forandres, eller rettere flyttes, skyldes aksen som Jorden spinder om som tilter Jordens hældning til Solen og giver de 4 årstider. Denne sæson akse spinder om en anden en baglæns roterende akse som også tilter til Solen og andre planeter, og tager 25.920 år om en hel omgang.

Det betyder oversat at Jorden næsten har det samme klima i 2150 år af gangen, således at hver sæson tiltes Jorden en lille smule mere eller mindre i forhold til Solen, og det gør at klimaet flytter sig på Jordens arealer som vi ser nu. For vi er netop begyndt en ny 2150 års periode med et nyt slags klima, som giver mere blæst og regn.

Disse ovennævnte faktorer kan ingen politikere eller regeringer gøre noget ved.

Men selve global opvarmning kan der meget let gøres noget ved, og det sker allerede nu;

Hvad gøres der ved problemet?
Unge mennesker demonstrere i denne tid for at politikere skal gøre noget ved den stigene globale temperatur. De unge mennesker peger på nedsætning af Co2 udslippet i industrier m.fl.

Kære unge mennesker, politikerne gør allerede noget ved problemet, men i har slet ikke forstået hvad de gør;

 • HPV vaccinen, er designet til at mindske evnen til reproduktion i både mænd og kvinder
 • Radiostråling via. WiFi, 4G og nu 5G til at sterilisere med

HPV vaccinen er hastigt sat på markedet for nogle år siden, og nyere undersøgelser viser nu nedsat reproduktionsevne hos især kvinder som har fået HPV vaccinen. Aluminiumsindholdet er i de nye HPV vacciner fordoblet til 1.500mg. Aluminium kan i den grad sterilisere kvinder, især når det er indsprøjtet direkte ind i kroppen, for så kan kroppen ikke selv rense det ud særlig godt.

4G har været her længe nok til at der er masser af undersøgelser, som har konkluderet over 50% nedsætning af mænds sædcelle produktion, og hæmning af kvinders reproduktionsevne.

5G skal være op til flere hundrede gange stærkere i signalstyrke end 4G for at fungere, og det bliver retningsbestemt fra antennemasten direkte til brugerens mobil/computer, med det resultat at hele kroppen overstråles med radiosignaler af en styrke nok til at sterilisere yderligere med.

Så igen kære befolkning og unge mennesker, politikerne gør i den grad noget ved den stigene verdenstemperatur, og det har i selv bedt dem om via. den form for opsat mediedækning der har været programmeret ind i jeres sind.

Løsningen er baseret på man udvælger hvilket DNA man ønsker mere af.

På hospitaler kan man med ultralydsskanninger ødelægge fostre hvis indstillingen er sat til det, eller skanneren holdes længe samme sted over fostret. Det har vi bevist i en anden artikel som tager udgangspunkt i manualer til det udstyr hospitaler som f.eks. Skejby benytter. Utallige historier fra bl.a. USA viser at der kan blive løjet om hjertelyd på et foster, hvis man f.eks. ikke ønsker et specifikt forældrepar skal formere sig. Kvinder har simpelthen gået på en anden klink og så var der hjertelyd.

Der bliver løjet om den manglende kompatibilitet mellem rhesus positive mænd og rhesus negative kvinder i Danmark hvad angår udsigten til reproduktion, men ikke i USA.

Vacciner indeholder funktioner som triggers ved specifikt DNA, og dermed kan man vælge hvilke mennesker som får lov at reproducere sig selv, og dermed mindske befolkningen radikalt og indenfor kort tid, og tids nok til at redde klimaet.

Desværre er der er også videnskabelig evidens for at Co2 faktisk har nedkølende effekt, og i så fald vender agendaen om at sænke befolkningstallet, til at tjene et helt uoplyst formål.

Sport øger Co2
Et menneske som dyrker sport, eller bare cykler på arbejde, udleder op til 3,3 gange mere Co2 end i normal afslappet tilstand. Så pludselig er sport faktisk mere sundhedsskadeligt end man troede, hvis altså Co2 øger den globale temperatur.

Så den med unge mennesker som vælger at cykle til skole eller arbejde for at hjælpe mod øgning af global temperatur, holder slet ikke.

Ét menneske som cykler med ca. 20kmt tager ca. 15minutter om at nå til skolen 5km væk og udleder Ca. 45 kilo CO2 på denne tur alene.

Én 2012 Audi 1,6 TDI udleder ca. 0,65 kilo CO2. for 5 km kørsel.

Ét cyklende eller løbende menneske udleder altså 69 gange mere Co2 end en Audi 1,6 TDI på samme distance.

 • Danskere cykler gennemsnitligt 2km om dagen pr. person.
 • Et kendt træningscenter i Danmark udleder hele 1,4 milliarder kilo Co2 om året med sine Ca. 450.000 hårdt trænende medlemmer.

Danskere alene udleder Ca. 200 milliarder kilo Co2 om året.

Alle biler i Danmark, hvis de udledte som en Audi 1,6 TDI, udleder Ca. 6,2 milliarder kilo Co2 om året.

Naturen alene udleder helt selv 590 gigaton Co2 om året.

Menneskekroppen
Hver eneste menneskekrop på Jorden har en gennemsnitlig temperatur på 37 grader. Et menneske er derfor en lille bitte radiator på Jordens overflade.

I dag er der Ca. 7,5 milliarder små radiatorer, på Jordens overflade.

 • Mennesker fylder Ca. 1/17 del af hele Jordens overflade.

Landbrug og dyr
Dertil kommer overmængde af landbrugsdyr som er større end mennesker, og derfor er ret store radiatorer.

 • Køer i hele verden optager en niende del af hele Jordens overflade
  • 1/9,11 del
  • Der er Ca. 1,4 milliarder køer i verdens landbruget
 • Samlet antal landbrugskvæg udgør meget mere
  • Der er Ca. 70 milliarder landbrugsdyr totalt i verden som udgør et så stort radiator areal at det er katastrofalt hvis det forsætter.

Naturen kan sagtens omsætte nuværende Co2 til ilt
I Danmark alene er der over 1 milliard træer, hvor af 250 millioner af dem har en størrelse som helt alene kan omsætte Danmarks udledning af Co2 til ren ilt.

Ét menneske har behov for 7-8 træer som mindst er 12 meter høje, for at få ilt nok.

Mange spændende beregninger kan man selv lave, og finde frem til at Co2 ikke er årsagen til klimaforandringer, hvis man orker. Man kan også lytte til medierne og blive forvirret og misledt til at lade sig vaccinere mod HPV og glæde sig til 5G netværket.

Omvendt kan man også tænke på at selv politkere skal gå rundt i et 5G miljø, hvis 5G bliver udbredt.

Politkere skal også selv leve under samme himmel som alle andre mennesker, når de sprayer mod Solens lys med fly designet til det. (Chem Trails).

 

Kilde;

 • Climate Change and the Impact of Greenhouse Gasses: CO2 and NO, Friends and Foes of Plant Oxidative Stress
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5837998/
 • Childrens Health Defence
  • childrenshealthdefence.org
 • Danmarks statistik
 • The Audi model range: sub-130g/km CO2 guide
  • https://www.audi.co.uk/content/dam/audi/production/RestOfSite/FleetSales/Redesign2012/PDF/FleetManager/Useful_Information_for_Fleet_Managers/Green_Issues/Audi%20graduated%20CO2%20guide.pdf
 • PubMed
 • Science Difrect
 • BMJ
 • Artikelbillede fra PixaBay.com