Medier lyver om brystkræft

Medier lyver om brystkræft

9. februar 2019 Slået fra Af Viktor

Kosttilskud er i 2018 medicinsk bevist at kunne modvirke og behandle brystkræft, og dræbe kræftceller, hvilket er dårligt nyt for Kræftens bekæmpelse som er en virksomhed som udelukkende tjener penge på kræft.

Stort mainstreammedie lyver
TV2 nyheder skriver i dag d.9 feb 2019, ”Ny forskning: Kosttilskud kan sprede brystkræft”.

Artiklen beskriver at antioxidanter som f.eks. E-vitamin og C-vitamin kan være farligt for kvinder med brystkræft, og det er ifølge nyeste medicinske forskning direkte løgn.

Kosttilskud har længe været forsøgt gjort ulovlige i Danmark fordi de faktisk virker mod farlige lidelser.

TV2 og Kræftens bekæmpelse har et mål om at gøre kosttilskud ulovlige så mennesker kun har kræftfremkaldende strålebehandling og kemoterapi som de eneste muligheder i behandling mod kræft.

Undersøgelsen som TV2 linker til er en publicering som afviser samtlige andre stærke publiceringer igennem mange år, som beviser gang på gang at antioxidanter som f.eks. C-vitamin og E-vitamin har effekt imod kræft. Undersøgelsen er lavet på ældre kvinder med brystkræft som har modtaget strålebehandling og eller kemoterapi.

Mange som får strålebehandling og eller kemoterapi vil indenfor en årrække genudvikle kræft på ny, muligvis som direkte årsag af den radioaktive behandling.

En publicering viser at kemoterapi imod kræft som f.eks. brystkræft kan udvikle sig til leukemi eller andre kræftformer (*-3)

Forskning fra 2018, konkludere effektivitet af kosttilskud
Vi har lavet en søgning i Amerikas regeringsejede medicinske publiceringsmedie for medicinske forsøg, og fundet et lille udpluk af de mange forskningsresultater som beviser gang på gang at kosttilskud er effektive i forebyggelsen og behandlingen imod mange kræfttyper inkl. brystkræft.

E-vitamin blev i 2018 konkluderet at;

 • have beskyttende effekt imod flere kræfttyper, inkl. brystkræft (*-1)
 • være effektiv i behandlingen af flere kræfttyper, inkl. brystkræft (*-1)

Kilde;
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/29496592/

C-vitamin blev i 2018 konkluderet at;

 • kunne forårsage programmeret celledød for brystkræftceller (*-2)
 • at være effektiv i forebyggelse og behandling imod brystkræft (*-2)

Kilde;
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5871772/

Kræftens bekæmpelse og andre tilbageholder viden
For nyligt bragte vi en artikel med medicinske beviser for mælkebøtterods effekt imod diabetes type-2, men det stod der intet om på diabetes foreningens hjemmeside mere.

Kræftens bekæmpelse er gang på gang taget i at lyve og eller tilbage information om kosttilskud, urter og andre tiltag som kunne redde menneske og dyreliv i henhold til forebyggelse og behandling af kræft.

Du kan læse mere om de utallige videnskabelige medicinske undersøgelse hvad angår effektiviteten af urter, vitaminer og mineraler, æteriske olier til forebyggelse og behandling af kræft her i vores store artikel om kræft;

Hyppigeste årsager til kræft
Det er for længst bevist at kræft er næsten direkte forbundet med oxidativ stress i kroppen, som i langt de fleste tilfælde skyldes mental stress. Oxidativ stress kan fysisk i kroppen modvirkes direkte af stærke antioxidanter som f.eks. C-vitamin, E-vitamin og især mineralet Selénium, og en lang række andre antioxidanter.

Blodtype gør en forskel
Langt de fleste tilfælde af tumorer rammer blodtype A, fordi tumorer har antigen A og derfor er acceptable i en blodtype A´s krop. Det er der kun få som ved, men medicinsk forskning beskriver det i flere medicinske publiceringer.

Som blodtype A, har man en ret rolig personlighed udadtil, men rasereriet foregår indeni, og det giver enorme mængder fire radikaler som er direkte årsag til kræft. Følelser hører til hjerteområdet, derfor er brystkræft f.eks. i form af tumorer psykologisk forbundet med sårede og eller nedtrykte følelser.

Blodtype O får mindst kræft bl.a. pga. antistof A og B, efterfulgte af blodtype B som har antistof A, og netop antistof A slukker for antigen A som tumorer ofte har.

Rhesus negative har statistisk dobbelt risiko for udvikling af kræft i forhold til Rhesus positive.

Andre steder på Reddigselv.dk er der råd til hver blodtype, angående kost, personlighed og forebyggelse mod kræft.

Læs her;

Vi vil herfra anbefale alle interesserede, at blive interesseret i at lave sin egen forskning i medicinske publicerings medier som f.eks. PubMed, ScienceDirect, British Medical Journal, hvor utallige forskningsresultater er publiceret hvad angår effektivtet af naturlige metoder i forebyggelse og behandling af næsten alle typer lidelser.

Andre links;

 

Kilder;

 

 • (*-1) Cancer Biology Laboratory and DBT-AIST International Laboratory for Advanced Biomedicine (DAILAB), Department of Biosciences and Bioengineering
  • Indian Institute of Technology Guwahati, Guwahati, Assam, 781039, India.

 

 • (*-1) Cancer Biology Laboratory and DBT-AIST International Laboratory for Advanced Biomedicine (DAILAB), Department of Biosciences and Bioengineering

 

 • (*-2) John P. Hussman Institute for Human Genomics, Dr. John T. Macdonald Foundation Department of Human Genetics
  • University of Miami Miller School of Medicine, Miami, FL 33136 USA
 • (*-2) Braman Family Breast Cancer Institute
  • University of Miami Miller School of Medicine, Miami, FL 33136 USA
 • (*-2) Sylvester Comprehensive Cancer Center
  • University of Miami Miller School of Medicine, Miami, FL 33136 USA
 • (*-3) Chemotherapy causes cancer! A case report of therapy related acute myeloid leukaemia in early stage breast cancer.
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3756867/