Mælkebøtterod modvirker diabetes type 2

Mælkebøtterod modvirker diabetes type 2

28. januar 2019 Slået fra Af Viktor

En dansk undersøgelse publiceret i USA’s medicinske publiceringsmedie, viser at mælkebøtterod øger kroppens optagelse af insulin, og dermed modvirkes diabetes type-2.

Modvirker kræft
Mælkebøtterod har stærk effekt mod næsten alle typer kræft, inkl. brystkræft, prostatakræft og tumorer. Nogle naturlige kemiske elementer i mælkebøtterod blokere de veje kræftceller bruger for at formere sig, og andre elementer forårsager programmeret celledød for kræftceller, mens alle raske celler styrkes.

  • Vi har placeret flere kilder i bunden af artiklen, som evidens er fra flere medicinske studier publiceret i medicinske publiceringsmedier som f.eks. PubMed.

Modvirker diabetes
Den danske undersøgelse fra 2016 af mælkebøtterod er foretaget af Aarhus Universitetshospital. Undersøgelsen viser som bundlinje at elementer i mælkebøtterod øger kroppens respons på sin egen insulin, og dermed kan mælkebøtterod være med til at helbrede type-2 diabetes.

Ved Type-2 diabetes er kroppen blevet resistent over for sin egen insulin, hvilket får bugspytkirtlen til at producere og afgive mere og mere insulin i forsøget på at få kroppen til at optage bare lidt insulin. Tilstanden er farlig og kan medfører en lang række andre lidelser.

Vi har tidligere beskrevet mælkebøtterods stærke effekter imod kræft;

Diabetes type 1
Samme elementer som skaber diabetes type 2 er også forbundet til dannelsen af diabetes type 1. Mangel på vitamin A og eller vitamin D, og andre vigtige næringsstoffer mindsker beskyttelsen af bugspytkirtlens betaceller fra nedbrydning fra frie radikaler (ROS), som nedbrydes og ikke længere kan producere insulin.

Begynd din egen jagt for oplysning
I foreslår man selv går på jagt i medicinske publiceringsmedier for hvad man søger. Medicinalindustrien er som ordet siger, en industri, og alle industrier skal tjene penge, hvilket kun kan ske igennem patenter, men desværre kan man ikke patentere naturlige produkter. Medicinalindustrien laver tests på naturlige urter, planter imod kendte lidelser, men kun for at kopiere naturen syntetisk, som herefter kan patenteres og sælges.

Medicinske databaser bugner af information om naturlige midlers effektive elementer imod kendte lidelser.

Mælkebøtterod kan købes som urter ret billigt. På dansk hedder urten Løvetand.

Køb f.eks. mælkebøtterod billigt hos Qi-shop.dk

Kilder;