Knust kyllingebrusk er tilbage

16. januar 2019 Slået fra Af Viktor

Produktet som kan genopbygge brusk er tilbage igen i en ny stærkere form.

Navnet er stadig det samme, indholdet er optimeret så det indeholder mere af den type kollagen som både dyr og menneskers brusk er bygget af; Type II kollagen.

Kroppen bruger Type II kollagen direkte til at genopbygge og vedligeholde sin egen brusk og bindemiddel til knoglernes matrix så kalk kan sætte sig og genopbygge knogler, hvilket modvirker knogleskørhed og gigt.

Produktet ”knust kyllingebrusk” indeholder også chondroitin sulfat og hyaluronsyre.

  • Chondroitin sulfat
    • Har været brugt i lang tid mod knogleskørhed og gigt, fordi det sløver nedbrydningen af brusk.
  • Hyaluronsyre
    • Kan optage store mængder væske og flytte det til området mellem blodkar og brusk, så næringsstoffer og Type II kollagen kan komme til brusken og vedligeholde den. Hyaluronsyre bringer også væske til huden og andre dele af kroppen, og er derfor et meget vigtigt element.

Alt i alt er det nye produkt ”Knust Kyllingebrusk” stærkt optimeret, og billigere end tidligere.

Husk at drikke mere væske
Indholdet i Knust Kyllingebrusk involvere at transport igennem væske, til brusk og knogler, derfor skal man også indtage mere væske for at det fungerer.

Væske kan for nogen være vand, andre saftevand, men helst ikke sodavand med sukker fordi den kombination kan modvirke effekten.

Øl er også væske, og det indeholder masser af vand, og humle som alene kan bremse processen som nedbryder knogler og brusk. Men hold forbruget af øl med alkohol på et minimum.

Hvor meget skal der til
Alt efter sværhedsgraden af nedbrydningen af brusk og eller knogler, kan der tages fra 3 til 20 kapsler om dagen. På produktet er beskrevet en daglig anbefalet dosis, som alle produkter skal have, men når det kommer til indtagelse hydrolyseret kollagen har to stærke undersøgelse vist at man kan indtage op til 50 gram (50.000 mg) hydrolyseret kollagen om dagen for et menneske, med kun positive resultater.

Forskere gav mus et hydrolyseret kollagen tilsvarende 50.000mg om dagen for et menneske, i 8 uger, hvorefter de blev obduceret, og der var ingen skader på nogen organer. I forsøget blev det bevist at Type I kollagen, som er til huden, gjorde musene yngre i udseende end nogen af de ældste mus som fik placebo. Type I kollagen kan købes hos; Qi-shop.dk

Man kan f.eks. købe det nye ”Knust kyllingebrusk” hos; Golden Products

 

Kilder;

  • PubMed (Amerikansk medicinsk publiceringsmedie)
  • Flere andre artikler på Reddigselv.dk angående genopbygning af brusk
  • Artikelbillede skabt fra billeder fra Pixabay.com