Biblen oversat, og hvad den nære fremtid bringer

Biblen oversat, og hvad den nære fremtid bringer

15. januar 2019 Slået fra Af Viktor

Hvis du er glad som tingene er nu, skal du ikke læse denne artikel, som kommer med en meget fornuftig oversættelse af biblen og andre religioner, og den nye tid som allerede er i sin opvækst nu.

Grunden til vi bringer historien nu, er fordi nye tider er begyndt for alvor nu. Klimaet forandrer sig hurtigt til den nye tid; Den såkaldte ”Nye verdens orden”, som kommer til at forandre mange ting meget snart.

Ingen præsidenter, ingen fra NASA, ingen mennesker kan forhindre den nye verdensorden som er noget helt andet end mennesker tror. Den nye verdensorden har tiltaget siden 1977 hvor den først kiggede frem eller rettere blev født i en bibelsk og astrologisk forstand.

Vi starter historien fra starten af;

Fødslen af en frelser
I østen stiger Solen op, og i samme horisont er der også et stjernetegn, som bevæger sig langsomt forbi Østen igennem 2.160 år.

Da et barn blev født, var det fiskenes stjernetegn, som havde været på i 100 år f.Kr. men i år 0 var det stærkt nok, til at få indflydelse på Jordens klima, og få regeringer til at lede menneskene ind i den nye tidsalder af spiritualitet. De samme kræfter som er bag regeringer i dag, er de samme som dengang.

Religionen Kristendommen blev skabt da Jesus Kristus blev født den 25.december i år 0, Præster dengang iklædte sig dragter som skulle symbolisere fiskenes stjernetegn. Den dag i dag er romersk katolske præster iklædt dragter som ligner en fisk lodret. Pavens hat er fiskens hoved som gaber. Hele den kristne tro i alle afgreninger afspejler tidsalderen af fiskenes stjernetegn som sluttede endeligt i 2.012, ligesom Mayakalenderen også gjorde, og en ny tidsalder begynder.

Siden dengang har vi bl.a. hørt at;

 • Jesus har tolv hjælpere (disciple)
 • Jesus kan gå på vandet
 • Jesus lavede vand om til vin
 • Jesus healede de syge
 • Dem som gik med Jesus ville aldrig gå i mørket
 • Jesus blev forrådt af Judas
 • Jesus blev korsfæstet med en krone af torne
 • Jesus skal frelse os alle
 • Jesus er med til enden af tiden

Det er en rigtig god historie man kan lære meget af, hvis man forstår hvad den i virkeligheden er en metafor for, som er afkodet i denne artikel.

Jesus og de tolv disciple
På himlen kan vi se 12 stjernetegn, og Jesus bevæger sig på himlen igennem 12 trin, fordi Jesus er lyset, eller rettere vores Sol.

Jesus er Solen.

De tolv hjælpere er de 12 stjernetegn.

Jesus går over himlen i 12 trin, hvilket er 12 timer. Deraf navnet til den Egyptiske Gud Horaz udtalt på engelsk som ”Hours” og på dansk “timer”.

Horaz har en ond bror som hedder ”Set”, deraf udtrykket ”Sun Set” altså hvornår Solen sætter sig i horizonten.

Jesus kan gå på vandet
Når Solen er ved at gå ned kan man på havet se Solens refleksion, hvilket bibelsk fortælles som Jesus kan gå på vandet.

Jesus laver vand om til vin
Solens varme fordamper vandet fra havene som bliver til skyer som transportere vandet over druerne som vokser sig modne af vandet og lyset og varmen fra Solen. Druerne laves til vin.

Jesus healer de syge
En menneskekrop fungere bedst fysisk og psykisk i dagslys, altså lys skabt af Solen. Videnskabelige undersøgelser viser klart at patienter på solsiden af et hospital kommer sig hurtigere end dem på den mørke side.

Solens lys er helbredende.

Mange healere i dag anvender lyset som en healende kraft, hvilket er en anden fortælling, men som kort sagt faktisk kan heale et andet væsen.

Dem som går med Jesus går aldrig i mørket
Hvis man kan gå hurtigt nok og faktisk følge Solen på himlen, så vil altid gå i lyset, hvilket er ren logik.

Jesus blev forrådt af Judas
Når Jesus vokser op er han en Jomfru, lige inden han er en fuldt moden mand, hvilket betyder Solen er tæt på moden i stjernetegnet Jomfruen og står højest på himlen i Løvens stjernetegn.

Skorpionen er som dyret kendt for at stikke, og i andre kredse er Skorpionen en ”backstabber” altså en som stikker en til ordensmagten.

Der er fortællinger om at Judas går ud i byen og giver Jesus et kys for at identificere ham overfor ordensmagten.

Når en Egyptisk skorpion stikker har den to brodder, og de to tætte stik ligner hurtigt to menneskelæber, hvorfra ordet ”et dødskys” er opstået. Mafiaen siger og bruger ”Kiss of Death” før de dræber nogen.

Metaforen fortæller at Judas (Skorpionen) stikker Jesus (Solen) som nu begynder at falde for hver dag, kendt som årstiden på engelsk ”Fall” fordi Solen falder på himlen. På dansk kalder vi det efterår.

Jesus bliver nu fanget og skal korsfæstes ved templet på en høj som er kendt som kraniehøjen.

Når Solen i norden er dalet så meget at den kun kommer halvt op, ligner Solen en krone med torne i alle retninger opad. Deraf en krone af torne.

Herefter dør Jesus (Solen) og er død i tre dage, hvilket betyder Solen ikke kommer op i tre dage i norden, og der er totalt mørkt.

Den. 25 december genopstår Jesus, hvilket betyder Solen står op igen, for at frelse menneskeheden, ganske enkelt fordi uden Solen vil alt liv på Jorden dø inden kort tid, så Solen (Jesus) er så sandeligt en frelser.

Så starter hele cyklussen forfra igen.

Historien om Jesus og Gud er en fantastisk historie, faktisk verdens mest berømte historie. Nu hvor vi på en lettere astrologisk måde har forklaret hvem Jesus og Judas er, så kan vi gå videre med andre vigtige metaforer.

Jesus er med os til enden af tiden
Da Jesus blev født i fiskenes tidsalder som varer 2.160 år, betyder det også at Jesus er med menneskeheden til enden af fiskenes tidsalder. Der er altså ingen Jordens undergang, eller afslutning på Jordens liv. Der er kun afslutninger af tidsaldre og begyndelser for nye tidsaldre, eller blot gamle tider forsvinder som nye tider kommer frem.

Jesus og templet
Et tempel er ikke et sted på Jorden. Et menneskes tindinger på siden af hovedet hedder på engelsk ”Temples”. Ordet Tempel er sammensat at Temp og El og El betyder Gud.

Inde i alle menneskers hoved bag tindingerne er Guds tempel.

Når man lytter til noget andre fortæller, som gerne skulle være sandheden, så er man ved at blive oplyst, altså lyst op inde i hovedet. Hvis man nægter at lytte mere sandhed, og lukker af, så dræber man Guds søn ved at korsfæste ham i sit eget tempel, inde i sit eget kranie, til bedømmelse.

Når Jesus er ”Korsfæstet” i ens eget tempel sker det altid med to tyveknægte;

 • Fortrydelse af handlinger i fortiden
 • Frygt for fremtiden

Når man har forstået noget nyt siger man ofte ”Åhhh jeg ser”, og på engelsk ”Ohh I see”. Lyden af ”I” på engelsk er Eye som på dansk hedder ”øje”. Derfor når noget nyt er belyst i Guds tempel inde i ens eget kranie, siger man ”Øjet ser”. Dermed har vi identificeret ”Det tredje øje” man taler om i hinduismen via. chakrasystemer som også er indiske.

Så kan du begynde at få den sande betydning af Illuminatis øje inde i en trekant, som mange tror er regeringen øje med alt du gør. Nej.

“Illuminati er et ægte broderskab, en loge, oprettet i 1776 i Tyskland, nøjagtig samme tid som USA også skabes. Illuminati betyder oplysning, og formålet er oplysning af videnskab til befolkningen.”

Øjet i trekanten er Solen, dit eget øje, fordi det er dig som ser alt du gør.

Jesus korsfæstets for menneskernes synder
Når Jesus selv slæber sit kors til højen hvor han skal korsfæstes, betyder det at det enkelte menneske selv bærer sit kors af handlinger det har begået i sit liv, til templet inde i sit eget kranie, sit eget Guds hus.

Illuminansens stige 
Pyramiden er et symbol for at man starter sit liv i bunden af pyramiden og ved næsten ingenting. Som man lærer mere om den nye verden, arbejder man sig bevidst op i pyramiden af videnskab/oplysthed. De flittige vil opnå ”Kristus bevidsthed”, hvilket er symboliseret som en løsrevet pyramide oven på den store pyramide som er kendt som ”Chief Cornerstone” som ganske enkelt betyder Jesus eller bare Solen.

Det skal noteres at på amerikanske ”One dollar” sedler er tegnet den ovennævnte pyramide og chief Cornerstone, med orderne under den ”Novus Ordo Seclorum” hvilket betyder ”Ny verdensorden”.

Sandheden kan ingen tåle
Hvis du ligger og sover godt, og nogen pludselig tænder en 1.000 watts lampe lige i hovedet på dig, så vil du vågne og knibe øjnene sammen fordi lyset er så kraftigt. Du vil helt sikkert søge at slukke lyset straks, så du kan sove videre.

Lyset af sandheden er så voldsomt at man simpelt ikke kan holde til det, ligesom sandheden igennem ord.

Den nye tidsalder er ved at få styrke
I 1977 Ca. begyndte den nye tidsalder at bevæge sig baglæns ind i Jordens indflydelse. Tidsaldre bevæger sig baglæns, fordi planeten Jorden tilter baglæns (Mod Jordens drejning) om en akse som tager hele 25.920 år for en fuld cyklus.

Når vi taler om stjernetegn er det som måling af hvor meget Jorden hælder mod Solen og verdensrummets andre planeter, og derfor er det mest sandsynligt at det er Jordens hældning til Solen som skaber de klimaforandringer vi nu står overfor.

Klimaforandringerne har INTET med mennesket at gøre, det er en hældning og cyklus i forhold til verdensrummet og Solen som skaber ændringer i vores klima nu, helt naturligt.

Den nye tidsalder er astrologisk Vandmanden, også kaldet vandbæreren og på engelsk Aquarius.

Den nye astrologiske tidsalder bringer alle vandmandens egenskaber til Jorden og menneskene.

Allerede i 1977 begyndte der udspring af mennesker som ville være spirituelle og begyndte at afvise kirkens religion. Siden dengang er det kun taget til med mennesker som vil være individuelt spirituelle, og religioner taber tilhængere.

De store religioner i verden er alle baseret på gammel Canaanite religion, Hinduismen og astrologien, og tiden for de kendte religioner er ved at slukkes. Men derfor kan nye godt opstå, men så bliver det passende med den nye tidsalder.

Svære forandringer kommer hastigt nærmere nu
Det som følger med stjernetegnet vandmanden, er masser af vand og blæst, også selvom Vandmanden ikke et vandtegn.
Verdenshavene vil rejse sig (stige), og der vil være øget regn, blæst og oversvømmelser overalt på Jorden.

Sommeren i Europa 2018 var en af de varmeste tørkeperioder i meget lang tid, og det er kun en del af den nye tid.

Det siges at sidste gang Jorden var i Vandmandens tidsalder, var da Arken blev bygget, og kun dem på Arken overlevede. Herefter startede Elohim (Guderne) alt forfra igen. Guderne sagde; Nu hvor Jorden er en ødemark, kan i gen-plante alt liv igen.

Det skulle være Gudernes vrede over menneskets handlinger som bragte Guderne til at oversvømme hele verden og ødelægge menneskeheden og dens kreationer, men det er nok rettere bare en naturlig cyklus Jorden har. 

Film har vist dig historien mange gange

 • Indiana Jones og hans jagt på den forsvundne skat, er en bibelsk fortælling, og den sidste film ”The last crusade” er om et krystalkranie som passer på hovedet af en af flere rumvæseners i et gammelt rumskib under Jorden, hvilket menes at symbolisere Guderne som skabte nuværende menneske ud af Neandertalerne for over en milliard år siden. Ja den med evolution i mennesket har aldrig fundet sted er der flere beviser for nu.
 • Star Wars er en fortælling med Luke Skywalker (Solen) som kæmper mod Darth Vader (mørkets fyrste). Eller hvad med Løvernes konge?, den er også en fortælling om Solen og mørket. Skywalker betyder himmelfaren, eller blot den som går på himlen.
 • I den berømte Star Trek fra 60´erne, er det kaptajn Kirk ombord på rumskibet USS Enterprise. Ordet Kirk betyder Kirke, og enterprise betyder virksomhed.
  Star Trek er således en metafor for kirken som er en virksomhed som tager mennesket med til steder det aldrig har været før. I Star Trek ser vi også et væsen kaldet ”En vulcan”, verdenskendt som Spock med det særlig håndtegn som laver et V ved at sprede fingrene i en lidt svær position. Håndtegnet er dog fra biblen og symbolisere en stenbuks to dele af foden. Et håndtegn brugt at Jøderne og er kaldet ”Dukhanen” som betyder ”Må herren velsigne og beskytte dig”.
 • I Transformers ser vi ”The Cube” som er en sekskant som er to trekanter oven på hinanden så de ligner Davids stjernen. Både Paven, Jøderne og Muslimerne er forbundet i sekskanten som stammer fra planeten Saturns nordlige storme som danner en rigtig visuel sekskant. Kuben er den som står i Mekka, og nogle Jøder har en hat på som har den sorte kube foran.

Saturn og forbindelsen i de store religioner
For 25.800 år siden var planeten Saturn så tæt på Jorden at den måske fyldte 1/3 del af himlen, og blev dengang anset som Solen, fordi den så større ud end Solen. Sekskanten kunne tydeligt ses fra Jorden af.

Der findes stadig et broderskab af Saturn, ”The brotherhood of Saturn”.

Der er utallige eksempler på hvordan biblens historie er fundamentet i mange film.

Hvor kommer informationen fra?
En forsker i USA, har brugt over 60 år på at studere religion og systemer, symboler, numerologi og meget mere. Han kender rabbinere, præster, regeringsmænd osv. som har beriget hans sind til for Ca. 12 år siden at fortælle om sine oplysninger.

Manden hedder Jordan Maxwell. Man kan se flere af hans foredrag på YouTube, om begyndelsen af religioner og meget mere, som er baseret på den tilgængelige fakta om religioner som findes for alle at læse, hvis man kan holde til at læse så meget som Jordan Maxwell har gjort.

På Jordan Maxwell´s hjemmeside; www.jordanmaxwellresearch.is kan man oprette en profil og få adgang til meget af hans materiale og referencer, og selv opdage at der er noget man ikke er blevet fortalt endnu.

Vi må sige at det noget ret imponerende og ganske interessant data på Jordan Maxwell´s website, hvad angår religion og andre ting.

Dig og din mening
Hvad du synes er helt op til dig selv, og det forandrer intet om Jesus er Solen eller en mand som gik her for længe siden.

Det vigtige er at en ny verdensorden, ny tidsalder, er begyndt siden år 2.012, og den har intet med religion at gøre, men er rent videnskabeligt hældningen af Jorden som nu forandre klimaet så der kommer meget stærkere storme end vi har set før, og meget mere vand end man tør forestille sig.

Man kan pludselig forbinde den hastige centralisering i Danmark til indholdet i denne artikel. Der er mange ting at tænke over nu.

 

Kilde;

 • Jordan Maxwell
  • Jordan Maxwell er en fremtrædende forsker og uafhængig lærer inden for okkult / religiøs filosofi. Hans interesse for disse emner begyndte i 1959. Han arbejdede i 3 1/2 år som religionsredaktør af Truth Seeker Magazine, Amerikas ældste ”Freethought” Journal (siden 1873). Hans arbejde udforsker de skjulte grundlag for vestlige religioner og hemmelige samfund og skaber entusiastiske svar fra publikum rundt om i verden.
  • jordanmaxwellshow.com
  • jordanmaxwellresearch.is
  • www.jordanmaxwellvideos.com