Alt hvad du tror om denne verden, er helt forkert

Alt hvad du tror om denne verden, er helt forkert

29. december 2018 Slået fra Af Viktor

Her finder du svar på religions rigtige oprindelse. Hvad planeten Saturn i virkeligheden er, og hvilken verden du lever i lige nu.

En forsker som har studeret især religion og teologi i hele verden, hele sit liv, fortæller i et utrolig spændende foredrag på 15 minutter, hvordan verden i virkeligheden fungere.

Jordan Maxwell fortæller han kun har studeret religion og teologi for at lærer om det, ikke for at dyrke det. Han har arbejdet for ledere af ledere og set hvordan politik fungere i virkeligheden og meget mere. Efter 48 år, holdt han ét foredrag som denne artikel er et lille udpluk af.

Ingenting er som du tror det er, eller burde være

 • Politiet er ikke hvad du tror de er
 • Banker gør ikke hvad du tror de gør
 • Regeringer fungere overhovedet ikke i nærheden af hvordan du tror de fungere

Verdensregeringers system virker perfekt
Ovenstående er et udpluk af hvorfor verden i dag, overhovedet ikke giver nogen mening, for dig. Verden er i dag virker destruktiv, men det er fordi du ikke ved hvordan systemet virker, for systemet virker absolut fint og gør præcis det som det er bygget til;

 • De rige bliver rigere
 • De fattige bliver fattigere

Alt imens menneskerne er underholdt med TV, alkohol og anden morskab.

Skæbnen og hemmeligheden
Mennesker vil altid udelukkende støtte det de gerne vil høre. Mennesker vil aldrig støtte noget de ikke vil høre.

”Hvis der er en bestemt slags mad du kan li´, vil du aldrig vælge noget helt modsat mad.”

”Der er én fælles ting alle mennesker bestemt ikke vil høre, og det er sandheden.”

Det skjulte
Et ord som ”Okkult” betyder direkte oversat, ”Skjult”.

Banker, verdensregeringer osv. fungere alle sammen okkult, fordi deres hensigter er absolut skjulte, sådan har det altid været, og sådan vil det altid være.

Religions rigtige begyndelse
Når mennesker bliver uenige mødes de ofte i en retssal, hvor dommeren har sort tøj på;

 • Katolske præster har sort tøj på
 • I USA har studenter sort tøj på til gradueringen
 • Rabbinere har sort tøj på
 • Muslimer går ofte også i sort tøj

Mange går i sort tøj, og et udtryk lyder; “Vi arbejder i mørket for at tjene lyset”. Sort er en farve som også symbolisere “Hold afstand”, hvor hvidt tøj symbolisere “Velkommen”.

“Læget som dræber hundrede tusinde af mennesker hvert år med fejlmedicinering eller overlagt mord med falske kræftdiagnoser, går ofte i hvidt tøj.”

Sort tøj repræsentere og er et symbol for planeten Saturn, som af de urgamle civilisationer blev kaldt ”Ringenes herre”, og Saturn er ”Ringenes herre” pga. sine ringe omkring sig.

I gamle dage skulle kvinder bære øreringe og mænd skulle bære vielsesringe, ”ringe” for at symboliserer Saturn, fordi i urgammel tid var Saturn en Gud, som på hebraisk hedder ”Jahve”, en Gud jøderne tilbeder, bl.a. ved at gå i sort tøj.

Sabbath er en hellig dag til hvile og tilbedning af Guden Saturn.

Religionerne på Jorden er faktisk baseret på Saturn religionen.

Davids stjerne
De to trekanter oven på hinanden som er kendt som Davids stjernen, er i virkeligheden et heksagram.

Et Heksagram er Saturns symbol, fordi Saturn som den eneste planet laver en sekskantet formation i sin ”øverste” del, som tydeligt kan ses på NASA´s billeder af Saturn.

Klik på billedet og læg mærke til sekskanten foroven, eller google selv flere billeder af Saturn.

Et heksagram er også et symbol på en kube.

Muslimer går rundt om en stor sort kube i Mekka, i samme retning som Saturn drejer, mod uret.

Den katolske pave har i sin hovedbeklædning også to trekanter oven på hinanden, og dragten er desuden designet til at ligne en fisk, fordi religionen er forbundet med fiskefolket fra Sumarianerne, fra tiden med Anunnaki (folket som kom fra himlen, eller bare fra oven af).

Et heksagram betyder; at hekse en forsamling, altså at fortrylle en forsamling. Andre vil kalde det at manipulere en forsamling, smag og behag, men tag et kig her;

Det druidiske system
Hele den vestlige verden er skabt og stadig styret af et druidisk system. Et meget vigtigt symbol i det druidiske system er en tryllestav, ligesom f.eks. Harry Potter eller en dirigent bruger til at styre orkestret.

Tryllestaven i druidisk kultur er lavet af et ”Holly Tree” = byen Holly – wood som er et totalitært druidisk system, som bliver finansieret helt andre steder fra en man tror, bl.a. er regeringer stærkt involveret i Hollywood.

Hollywood laver nogle fantastiske film, som kan fortrylle masserne (mennesker) til at reagere, tænke og handle som ønsket af en films mange budskaber og skjulte indtryk som kun de færreste kan aflæse. Numerologi er stærkt benyttet i stort set alle film Hollywood har produceret, fordi bestemte tal danner mentale figurer (symboler) i menneskers sind hvilket kan have indflydelse på et menneskes sind i lang tid.

Saturn religionen er den eneste religion som hersker på Jorden til stadighed, igennem mange under religioner.

Saturn er;

 • Den sjette planet
 • Stenbukkens symbol
 • Satans symbol

Satan er en Gud ligesom alle de andre Guder. Husk på at hebraisk religion beskriver at Gud er ne = Guderne skabte denne verden. Når et menneske tilbeder én Gud, hvilken Gud beder de så til ?… Kan der være en forklaring på hvorfor så mange beder til Gud om hjælp, men ingen hjælp får? Mens Satanister let får alt hvad de gerne vil have!

Satan og de andre Guder er hverken onde eller gode, men blot skabere som skabte mennesket som de selv er, derfor er mennesket også Gud, og se blot alle de ting mennesket har skabt lige siden, ligesom de første Guder skabte teknologi og med det mennesket.

Satan er menneskets krop. I satanismen beskrives hvor vigtigt det er at kødet (kroppen) tilbedes ligesom ens sjæl, ellers dør kroppen, hvilket vi herfra Chakramæssigt kun kan være helt enige i.

I nogle religioner siges det at man hurtigere kommer i himmeriget, hvis man forsager alt hvad Satan står for, og det er fordi kroppen simpelthen dør ud i mangel på f.eks. sex, nærhed, berøring, at gøre hvad man har lyst til, og et hav af andre ting, som kan bevises rent videnskabeligt.

Satanister er absolut lige så venlige som alle andre, og de vil helst passe sig selv. De er gode ved dyr og naturen, og forstår en lang række ting om universet og naturen, som de f.eks. kan anvende til at få hvad de ønsker sig.

Jeg så engang en restaurant med sloganet “Verdens bedste restaurant”, men det var en dårlig restaurant ifølge mig. Pointen er, når nogen hævder at være noget, så er det sjældent de er det.

Saturns symboler er overat i denne verden, f.eks. bilers former, logoer og symboler;

 • Audi har et sekskantet frontsymbol
 • Suzuki Swift´s nye model har nu også et sekskantet frontsymbol
 • Nogle biler er svagt sekskantet set lige forfra eller bagfra

TV-reklamer og reklamer generelt er involveret i tallet 6, sekskanter osv. Danmarks Radios logo har altid været et symbol for Saturn.

Saturn er tiden, og meget mere, som interesserede let kan finde meget mere om på Google og alle de smarte maskiner Druiderne har skabt til os.

Husk på at i den første fede film fra Hollywood ”Transformers”, bliver der sagt;

”Before time began, there was the cube”

Oversat “Før tiden begyndte, var der kuben”. Kuben er også en sekskant og symbolet på Saturn.

Sådan er der en nydelig orden i vores forunderlige verden så forunderlig, som normale mennesker slet ikke forstår eller beskæftiger sig med at forstå.

Normal er et udtryk som beskriver dem som der er flest af, derfor er det kun de få unormale som forstår denne artikel.

Er du fortryllet, forbløffet eller helt afvisende ?
Har der mon været anvendt tekstsammensætninger i denne artikel som har skjult men effektiv effekt på din fremtid ?, Ja det har der, for artiklen er skrevet på en maskine som er opfundet af druidernes visioner.

Hvis du er mere interesseret kan du se den lange og meget interessante foredrag på 2 timer med Jordan Maxwell.

Se videoerne på YouTube;

 • Jordan Maxwell, Most brilliant 15 minutes Control System
 • Jordan Maxwell, Astro teologi (The Root of All Religions)

 

Kilder;

 • Jordan Maxwell
 • Video på YouTube med Jordan Maxwell
 • DenStoreDanske.dk
 • Wikipedia.org/wiki/Druid
 • YouTube.com