To kosttilskud kan forynge ens udseende betydeligt

Efter 8 uger blev der fundet betydelig reduktion af rynker og et øget yngre udseende hos alle som fik det rigtige kosttilskud. Der blev ikke fundet noget effekt hos placebodeltagere i undersøgelserne.

Kollagen
Materialet som holder sammen på kroppen hedder kollagen som er græsk og betyder lim.

Kollagen er altså kroppens lim.

”Rygter vil at kroppens egen produktion af kollagen falder med alderen. Vi mener at faktorer som oxidativ stress er årsagen til aldring, fordi der findes individer med meget høj alder med meget ungt udseende, og individer med en ung alder men et stærkt ældet udseende, derfor kan et ældet udseende ikke kun tildeles aldring”.

Når kollagen niveauet falder i kroppen begynder huden at falde sammen, hænge og rynke, og dermed har man et ældre udseende. Heldigvis kan der rettes op på udseendet igen, men det tager tid og tålmodighed.

Man kan sænke oxidativ stress og dermed aldring med;

Bovint kollagen
Menneskekroppen kan optage kollagen fra dyr med stor fordel. Et kosttilskud lavet af okseknogler, brusk og hud hedder ”bovint kollagen” og eller “Kollagenhydrolysat”, som betyder kollagen bliver meget lettere at optage end råt kollagen.

Flere undersøgelser har allerede konkluderet at indtag af kosttilskud med bovint kollagen kan forbedre ens udseende betydeligt efter kun 8 uger. Forsætter man med kosttilskud kan der kun forventes et ungt udseende i lang tid.

Man kan indtage op til 50gram bovint kollagen om dagen, hvilket kun øger processen.

“Mus som fik den tilsvarende høje daglige dosis af bovin kollagen, blev obduceret efter forsøgene og der blev fundet ingen skader på hverken lever, nyrer eller andre organer.”

En undersøgelse fra 2017 i Kina, viste at gamle mus som fik en daglig dosis tilsvarende 50gram bovint kollagen om dagen for mennesker, blev yngre i udseende og alle typer kollagen var øget i musene. Nogle af de gamle mus fik fastere hud end de unge mus som blev brugt til sammenligning.

Forskerne har ingen øvre grænser for indtag af bovin kollagen, men i et forsøg fra Kina mener forskerne at man sagtens kan indtage mere kollagen end brugt i deres undersøgelse.

C-vitamin
Kroppens egen produktion af kollagen kan også øges med C-vitamin, i doser på 1 gram (1.000mg) om dagen.

Når man kombinere kosttilskud med C-vitamin og kollagen får man en forstærket effekt af ny kollagen i sin krop, med resultatet; fastere og tykkere hud, færre rynker, og faktisk en sundere krop, for selv ens indre organer som tarme osv. bliver også forbedret af indtaget af kollagen og C-vitamin.

Ved store doser bovint kollagen om dagen, mindst 30-50gram om dagen, er det højest sandsynligt at alle typer kollagen øges i kroppen, inklusiv kollagen til gendannelse af brusk, knogler og endda hjernen.

Det er anbefalet at indtage 10gr bovint kollagen om dagen, hvilket også har en effekt.

Ved gigt er det type-2 kollagen som har stor effekt, og ved decideret gigtlidelse anbefales det at indtage store doser af type-2 kollagen.

Urter
Vi har tidligere beskrevet de fantastiske egenskaber af urten ”humle” som er mest kendt som ingrediens i øl.

Humle standser effektivt de elementer i kroppen som stjæler og nedbryder kollagen og dermed bindemidlet i knogler og brusk.

En kombination af humle, C-vitamin og bovint kollagen, kan meget vel være noget af en cocktail for helbredelse af knogler, brusk, hud, organer, hjerne og dermed ens udseende.

Microneedling og kosttilskud
Hvis du vil have hurtigere resultater for dit udseende, kan du anvende microneedling, f.eks. derhjemme med en dermaroller som har flere hundrede bittesmå nåle, ofte på 0,5mm længde, og anvende den som beskrevet i brugsvejledningen til dermarolleren, på hænder, ansigt eller hvor nu du vil øge produktionen af kollagen.

En dermaroller kaldes også kollagen terapi, og er ganske veldokumenteret.

En dermaroller produceres af flere forskellige producenter, både med titanium og rustfrie nåle. Vi anbefaler du læser flere artikler om redskabet inden du bruger det.

Ved at lave små huller i huden, skades hudens yderste lag lige præcis nok til at kroppen straks begynder en reparation af huden med øget dannelse af kollagen i huden, en proces som topper 14.dage efter man har brugt dermarolleren. Effekten er en tykkere hud med færre rynker og eventuelt færre ar.

Hvis man kombinere microneedling, C-vitamin og bovint kollagen, vil resultatet med sikkerhed blive meget bedre. Flere artikler i USA anbefaler netop microneedling sammen med en kombination af kollagen og C-vitamin kosttilskud.

Som dyr så menneske
Vi har allerede vist dokumentation som viser at hvad som virker på dyr, også virker på mennesker med en virkningsgrad på mindst 90%.

Værd at nævne for dig
En ny webshop i Danmark har gratis fragt og 10% rabat på ovennævnte kosttilskud hvis man vælger 3 produkter på samme tid, med henblik på at skaffe kunderne nødvendige produkter så billigt som muligt til dem som har brug for dem.

Bovint kollagen kan her fåes i form af “Brusk Lenk, gelatinepulver”. 

Kilder;

 • Effect of Orally Administered Collagen Peptides from Bovine Bone on Skin Aging in Chronologically Aged Mice
  • Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China

 

 • Daily consumption of the collagen supplement Pure Gold Collagen® reduces visible signs of aging
  • Minerva Research Labs Ltd., London, UK

 

 • Bovine Collagen Peptides Compounds Promote the Proliferation and Differentiation of MC3T3-E1 Pre-Osteoblasts
  • Department of Pathology and Experimental Medicine, 306 Hospital of PLA, Beijing, People’s Republic of China,
  • Key Laboratory of Photochemical Conversion and Optoelectronic Materials, Technical Institute of Physics and Chemistry, Chinese Academy of Science, Beijing, People’s Republic of China,
  • National Center for Scientific Research Demokritos, Greece

 

 • Effect of Orally Administered Collagen Peptides from Bovine Bone on Skin Aging in Chronologically Aged Mice.
  • Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China. songhd@cau.edu.cn.
  • Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China. zsq199312@163.com.
  • Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China. zhanglingys@outlook.com.
  • Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China. libo@cau.edu.cn.
  • Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Animal Product, Beijing 100083, China
 • Artikelbillede en kombination af billeder fra Pixabay.com

 

 • Der anvendes reklame i denne artikel
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk