Vacciner kan medføre ansigtslammelser

En rapport fra USA viser at flere vacciner giver skader i ansigtsnerverne, som fører til lammelser i ansigtsmuskulaturen og f.eks. giver hængene øjenlåg.

Influenzavaccinen den værste
Rapporten lister følgende vacciner som kan forårsage ansigtslammelser;

 1. Influenzavaccinen (alle typer)
 2. Human papillomavirus vaccine (HPV-vaccinen)
 3. Mæslinge, fåresyge, Røde hundevaccinen
 4. 7-valent Konjugeret pneumokokvaccine

Disse 4 vacciner er dem som har forårsaget flest tilfælde af ansigtslammelser. Flere vacciner inkl. tetanusvaccinen (stivkrampe) er også på listen.

Hængende øjenlåg
Ansigtslammelser kan f.eks. være at munden hænger lidt i den ene side, eller øjenlåg som falder unaturligt nedad, f.eks. øverste øjenlåg falder ned til topkant på iris i øjet.

Risiko for smitte, som at vente på at blive ramt af meteorsten
Dr. Russell Blaylock MD (læge) fortæller I et timelangt foredrag hvordan vacciner strategisk gives til små børn for at trigger bestemte immune funktioner som er skadelige for barnets hjernes udvikling. Han fortæller også at risikoen for at blive smittet med tetanus-bakterien (den som giver krampe), er lige så stor som at stå på en mark og vente på at blive ramt af en meteorsten. Han fortæller at i hans barndom huskede han ingen som døde af mæslinger eller fåresyge, men i dag skal vi frygte disse to lidelser og mange andre. Se venligst foredraget inden man kommentere på det.

En anden video på Youtube.com viser hvordan man i gamle dage nærmest var pinlig over at være smittet med mæslinger, fordi det var en total harmløs lidelse som gik i sig selv. I dag skræmmer medicinalindustrien igennem medier med hvor dødelig mæslinger er for at skræmme forældre til at vaccinere. En anden læge i USA udtaler at en vaccine altid forårsager en eller anden skade i kroppen.

Sagen er at vaccinerne slet ikke er særligt effektive. For nyligt var der udbrud af fåresyge i en stat i USA, men det ramte kun vaccinerede.

Læs også; Vacciner

Kilder;

 • Motor palsies of cranial nerves (excluding VII) after vaccination.
  • Office of Biostatistics and Epidemiology; Center for Biologics Evaluation and Research; US Food and Drug Administration; Rockville, MD USA
  • Division of Microbiology and Infectious Diseases; National Institutes of Allergy and Immunological Disorders; National Institutes of Health; Bethesda, MD USA
 • How Vaccines Harm Child Brain Development – Dr Russell Blaylock MD, Youtube.com
 • Measles, Back In The Days Before The Marketing Of The Vaccine, Youtube.com
 • com
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk