Tørre slimhinder kan være en advarsel

Tørre slimhinder kan være en advarsel

26. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Ofte bliver alt på kroppen som er tørt behandlet med creme og olier, hvilket også kan hjælpe til en vis grad, men årsagen løses ikke. Årsagen kommer inde fra kroppen, som meget ofte mangler næringsstoffer som følge af psykologiske problemer og eller forkert kost.

B-vitaminer
Mangel på bare ét B-vitamin i kroppen, føre næsten med sikkerhed til et problem i kroppen, herunder psykologiske problemer og tørhed i slimhinder m.fl. Alle B-vitaminer er forbundet til sunde slimhinder.

  • Mangel på B-vitaminer kan altså give psykologiske problemer.
  • Psykologiske problemer kan forstyrre fordøjelsen, så kroppen ikke optager B-vitaminer.

Klik her for at læse om symptomer ved mangel på de enkelte næringsstoffer; Næringsstoffer

Hønen eller ægget først?
Uanset hvad som kommer først af de to ovennævnte faktorer, så skal det løses.

Stærkt B-vitamin complex bør indtages 3 gange om dagen, for at sikre der er rigeligt med B-vitaminer som kroppen kan optage bare lidt af.

Hvis psykologiske problemer ikke løses som man forsætter med at tage B-vitaminer, skal man begynde at løse de psykologiske årsager.

Alvorligt
At mangle B-vitaminer og eller andre næringsstoffer er seriøst farligt, og kan faktisk lede til stort set alle typer farlige lidelser.

Psykologiske årsager bliver til fysiske problemer
Når man ikke er tilfreds med sit liv, eller har problemer som knuger sindet, er der tendens til at kroppen bliver mere syrlig end normalt. En krop som er for sur i pH, altså en for lav pH-værdi, er meget ofte plaget af eksem, tør hud eller direkte ramt af svære lidelser som ”Lichen Planus” eller ”Lichen Sclerosus”, psoriasis m.fl.

  • Lichen Planus blev i 1941 helbredt i over 15 tilfælde med B-vitamin Complex.
  • Lichen Sclerosus blev i 1948 helbredt i flere tilfælde med 3mg E-vitamin 4 gange dagligt.

A-vitamin
Tørre øjne er forbundet til mangel på A-vitamin, så det kan være en rigtig god ide at spise en kost som giver gode mængder A-vitamin, eller tage et godt kosttilskud med A-vitamin.

Optager din krop alle næringsstoffer?
Det er utrolig vigtigt at tjekke for fødevareallergi, som stort set alle har i større eller mindre grad uden de ved det. Fødevareallergi kan føre til seriøs næringsstofmangel og manglende optagelse af især B-vitaminer.

Meget ofte er der direkte sammenhæng mellem fødevareallergi og en kost mod ens eget blod.

Mættet fedt er vigtigt
Det er vigtigt at få både umættede fedtsyrer (omega 3,6 og 9 m.fl) i sin kost, men det er så sandeligt også vigtigt at få rigeligt med mættet fedt i kosten. Det er bedre at spise en god gammeldages kost med en god fed sovs til og en lille sodavand til, end den “nye” smarte fedt og sukkerfattige kost som kan være ret så skadelig for kroppens helbred.

Kilder;

  • Livestrong.com
  • Den tilbageholdte viden om helbredelser, af Robby Curdorf
  • Ncbi.gov (PubMed)
  • Wikipedia.com
  • Google.com
  • Pixabay.com