Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

26. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget aldring forårsages af kosmisk gamma stråling som er steget siden 2015 ifølge målinger fra Spaceweather.com og studenter som har sendt vejrballoner op for at måle kosmisk gamma stråling mod Jorden.

Strålingen forventes at stige og vil komme til at få alvorlige helbredskonsekvenser for alt liv på Jorden.

Hvad kan du gøre?
Hverken normale bygninger, paraplyer af sølvpapir osv. kan beskytte din krops DNA mod radioaktiv kosmisk gammastråling, MEN læs videre for selvfølgelig er der noget du kan gøre som virker, og som altid er det videnskabeligt dokumenteret.

Den øgede mængde kosmisk gammastråling har allerede medført et stigende antal nerveskader og tilfælde af kræft.

Radioaktiv kosmisk gammastråling
Vi ved at radioaktiv gammastråling er en stor årsag til hurtig aldring, lidelse og død, ganske enkelt fordi strålingen destruere levende celler.

Flyvning i passagerfly
Nye målinger viser at flyvninger i passagerfly nu giver hele besætningen 20 gange mere kosmisk gammastråling end nede på Jorden. Længden af flyvetid bestemmer hvor meget stråling man modtager.

Man bør vide at flyselskaber allerede nu korrigere ruter udenom de største magnetfelt-huller, netop for at undgå for stor stråling af flyets passagerer.

Jordens magnetfelt beskytter livet
Vores dejlige planet befinder sig i et univers med meget kraftig radioaktiv gammastråling, både fra Solen og universet generelt. Livet på Jorden er beskyttet af Jordens magnetfelt således strålingen opfanges ude i rummet før det kommer til overfladen på Jorden.

Jordens magnetfelt er meget svækket
Reddigselv.dk har i nogle år nu observeret sammenhængen mellem Jordens magnetfelt, stråling og lidelse på Jorden. Styrken af Jordens magnetfelt er i dag faldet drastisk globalt, undtagen over Afrika hvor det er styrket, årsag ukendt. (teoretikere kan jo tænker over at livet siges at udspringe fra Afrika!). Fra 2015 til 2016 steg radioaktiv gammastråling med Ca. 13%.

Man mener et polskifte på Jorden er overhængende tæt på, fordi det netop medfører svækket magnetfelt på en planet. Når polerne bytter plads (simpelt forklaret), er der risiko for magnetfeltet slukker helt i nogle sekunder, men det er nok til at dræbe alt liv på Jorden totalt. Ligesom lufthavne f.eks. bruger gammastråling til at neutralisere eventuelle bakterier osv.

(Information her i kursiv er lidt udenfor Reddigselv.dk´s område, men alligevel relevant).
Videnskaben har meget længe arbejdet på løsninger som kan redde livet på Jorden fra denne naturlige polskifte-cyklus. Nogle af disse tiltag involvere sprayning med metalpartikler (chemtrails) for at beskytte os mod solens stråler som også er farligere nu pga. svækket magnetfelt, og HAARP anlæg som kan skabe et kunstigt magnetfelt, men uheldigvis med nogle bivirkninger som massive jordskælv. Alt dette har den normale borger ingen indflydelse på.
Mange teorier er bragt frem om chemtrails og HAARP som skulle være våben mod menneskeheden, men det er netop det modsatte, nemlig ALT hvad vi har for at overleve denne polskifte og sol-cyklus. Der er også meget ventet et polskifte på Solen, som kan skabe en så stor elektromagnetisk solstorm som også er yderst farlig for Jordens liv og elektronik og hele vores verden som vi kender den. En kraftig nok solstorm kan trække magnetfeltet på Jorden baglæns indtil det slipper og her svækkes det også totalt i nogle sekunder, medmindre vi har teknologi til at stabilisere magnetfeltet på Jorden.

Det er værd at vide USA´s præsident Obama har udstedt en officiel advarsel og ordre til myndigheder om at gøre sig klar på unormal rumvejr, netop fordi man venter en solstorm eller lign. Læs advarselen her direkte fra “The White House”

Kosttilskud KAN beskytte celler mod radioaktiv stråling
Antioxidanter som især C-vitamin og E-vitamin er bevist at kunne beskytte celler i mus mod stærk radioaktiv gammastråling. Antioxidanterne har samme beskyttende effekt i mennesker. I et andet forsøg viste det sig at CoEnzyme Q10 også beskyttede celler mod den nedbrydende radioaktive gammastråling.

Antioxidanter
Med denne artikel er det slået fast med 7-tommersøm hvor vigtigt det er at få rigeligt med antioxidanter i denne farlige tid.

Antioxidanter modvirker også skadelige effekter i cellerne fra tungmetaller.

 • Organisk C-vitamin må tages i doser op til 5.000mg pr. dag eller mere.
 • E-vitamin må tages i doser fra 300 – 3.500mg pr. dag (normalt er dog 300-800mg om dagen).
 • CoEnzym Q10 er testet helt op til 3.000mg/dag

LivsEnergi Maxi indeholder allerede C-vitamin i stor dosis, normal dosis E-vitamin og CoEnzym Q10 og mange andre stoffer som agere som antioxidanter i kroppen. LivsEnergi Maxi vil være det bedste og billigste overall-kosttilskud til at beskytte kroppens celler optimalt mod radioaktiv gammastråling.

Det er også muligt at købe ekstra flydende CoEnzym Q10, flydende C-vitamin og E-vitamin hos f.eks. www.golden-products.eu

 

Kilder;

 • ANTIOXIDANTS REDUCE CONSEQUENCES OF RADIATION EXPOSURE
  • Department of Radiation Oncology, University of Rochester Medical Center, Adv Exp Med Biol. 2008; 614: 165–178.
 • Effects of dietary supplements on the space radiation-induced reduction in total antioxidant status in CBA mice.
  • Department of Radiation Oncology, University of Pennsylvania School of Medicine, Philadelphia, Pennsylvania 19104, USA.
 • Tolerance of high-dose (3,000 mg/day) coenzyme Q10 in ALS.
  • Neurology Clinical Trial Unit, Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston, MA, USA.
 • Spaceweather.com
 • Ncbi.gov (PubMed)
 • PixaBay.com
 • HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) – Wikipedia
 • Videnskab.dk (jordens magnetfelt, polskifte og passagerflyruter)