Kommunikation med dine åndelige vejledere

Kommunikation med dine åndelige vejledere

26. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Det kan for nogen være ensomt og meget svært at gå igennem livet, ofte med mange spørgsmål om hvorfor det og det altid for mig. Alle har faktisk det der kendes som en “rød tråd” en plan for hvad der skal ske, og hvad man selv har ønsket at lære. Dette kaldes sammensat en “Karma-plan”, nogen snakker om godt og dårligt karma, der findes faktisk bare karma. Om det er godt eller dårligt kommer an på hvem der observere eller oplever det. I universet findes der kun handlinger relative til andre handlinger; årsag og effekt. Universet hverken handler med eller udfører straf eller belønning !, Universet handler med konsekvenser af udførte handlinger.

Dermed sagt, det som sker i ens liv er en konsekvens af handlinger, ofte begået af en selv.

Tilfældigheder findes ikke
Alt hvad vi kender til er opstået som direkte konsekvens af den allerførste handling nogensinde. Siden det har født uendelige følgehandlinger er det svært at overskue alle konskvenser i dag, derfor kalder vi det simpelthen tilfældigt.

Derfor kan du også være 100% sikker på, alt som du udsættes for er opstået pga dine egne eller andres handlinger.

Du kan med stor fordel begynde at observere hvad dine fremover handlinger får af betydning for dig og andre, og dermed lære at tænke over dine handlinger, inden du udfører dem. Handlinger inkluderer også dine udtalelser til andre. Selv dine tanker får betydning for din måde at fremstå på overfor omgivelserne som reagere med handlinger på din måde at være på. Alt skaber bevægelse som vil komme tilbage til dig selv i en eller anden form.

Intuition
Når der sker det man opfatter som uheldigt eller dårligt, så er det ofte fordi man har gået imod sin egen intuition, som er en følelse man siger kan mærkes i maven; deraf udtrykket “Hvad siger din mavefornemmelse ?”

Intuitionen virker ved alle lige fra fødslen, og endda før, men hos nogen er denne “kanal” altså blokeret. Det er ofte hos dem med blokeret intuition der beklager sig mest i livet og lader til at være mest uheldige. Det er deres egen skyld fordi de gentagene gange udfører handlinger der er imod hvad de i virkeligheden ville.

Du kan have nok så mange mennesker omkring dig som vil dig dit bedste og du modtager mange gode råd baseret på hvad disse mennesker tror er det bedste for dig. De mener det i god mening, men ofte er deres råd også baseret på deres egne liv og hvad de selv gør, og de vil ofte gerne have du gør det samme som dem.

Andre kommunikationsmuligheder

Dine åndelige vejledere kommunikere normalt med dig gennem din intuition, men når kanalen er blokeret må de anvende andre muligheder for at kommunikere med dig. Det sker så gennem andre mennesker og væsner af enhver art som skaber begivenheder for dig som måske får dig til at rejse til den anden side af kloden for at møde en guru eller anden åndelig vejleder som her fortæller hvad du skal gøre i en given situation, eller endda med hele dit liv. Måske ledes du til en håndlæser, clairvoyant, trance-medium, englekort, tarotkort, astrologi osv. Alle disse redskaber kan være meget anvendelige hvis din intuition-kanal er blokeret. Nogen lytter så svagt til alt omkring sig, endda de små begivenheder som skulle hjælpe dem i den rigtige retning, og her kan de åndelige vejledere altså skabe hårdere begivenheder, såsom at skabe helbredsproblemer, små skader “kendt som uheld” som øges til ganske store skader “Store ulykker”. Skabt kun for at skabe kontakt og få en til at lytte. Nogen må sidde i kørestol i mange år indtil de lytter til deres intuition og nu forstår alt lidt bedre.

Krykker indtil du selv kan gå
Der findes en ur-gammel metode som alle kan anvende helt gratis, men vid at når dette opdages bliver det ved en for altid.
De åndelige vejledere kommunikere flittigt gennem mystiske fysiske og meget synlige tegn, såsom; to fugle på en gren, tre fugle som flyver fra Vest mod Nord, og i vores tid, gennem tal-kombinationer. Inden du læsere videre skal du vide at dette kan sammenlignes med krykker indtil du selv kan gå. Altså lever du dit liv efter disse tegn har du muligvis en blokeret intuition-kanal. Lær at udføre valg i dit liv som du kun har en god mavefornemmelse med, det vil føre dig til de bedste oplevelser i dit liv, med det bedste helbred hele vejen.

Åndelige tegn til dig
Åndelige vejledere kan kommunikere til dig gennem englekort, tarotkort, og lidt mere konkret og meget interessant håndlæsning, disse redskaber giver dine vejledere muligheden for at give dig nogle retninger i dit liv som kan være ganske brugbare, hvis man er lidt på sidesporet med sin retning i livet.

En anden metode du kan lade dem kommunikere til dig løbende på er via. tal kombinationer.

Dette er et redskab vores åndelige vejledere kan bruge til at guide os på et bestemt tidspunkt i vores liv. Før i tiden ville det have været andre tegn som bestemte dyr, figurere osv. Idag er det altså tal der kan benyttes.

Tal sekvenser
Du kommer kørende i din bil og du har trykkende irriterende tanker om f.eks. banklån, dårlig økonomi eller lign. Du lægger mærke til en bils nummerplade eks. EG 36 444. de tre 4taller er et tegn fra dine åndelige vejledere om deres uenighed om din tankegang, de anbefaler dig at stoppe med de tanker da de kun vil fører mere negativt med sig. Det kan opfattes som et kosmisk ”NEJ”

Tal sekvenser
Du kommer kørende i din bil og du har trykkende irriterende tanker om f.eks. banklån, dårlig økonomi eller lign. Du lægger mærke til en bils nummerplade eks. EG 36 444. de tre 4taller er et tegn fra dine åndelige vejledere om deres uenighed om din tankegang, de anbefaler dig at stoppe med de tanker da de kun vil fører mere negativt med sig. Det kan opfattes som et kosmisk ”NEJ”

Et andet eksempel kan være at du sidder og bare tænker på alt det gode der sker for dig, og du glæder dig til at gøre noget godt for dig selv, eller for nogen du holder af, og du ser på et benzin prisskilt 12:22 for en liter oktan 95, her skal du være opmærksom på de tre 2taller, som er et tegn til dig fra dine åndelige vejledere om at du er på rette vej, du gør de rigtige ting samt at du skal forsætte med en sådan tankegang.
{loadposition myposition4}

Disse tal sekvenser hænger sammen med de tanker du har eller har haft lige før du ser tallene. Man kan således sige at disse tal guider din tankegang, og dermed dig til at gå i den rigtige retning i dit liv.

Jeg havde selv i starten på min mobil en noteside med hvad de forskellige tal betyder, for så har jeg altid mulighed for lige at slå op hvad jeg vejledes til om mine tanker, men hurtigt lærte jeg hvad de forskellige sekvenser betyder.

Her under vil jeg beskrive hvad de forskellige tal-kombinationer betyder:

Disse tal her, gælder for en kort periode i dit liv:
000, 0000 Du er et med universet, dine tanker er overensstemmelse med din nuværende astrologiske indflydelse. Når du ser dette betyder det at dine tanker gør dig til et med universet og dit højere jeg som har skabt dig. Samt at tanker om en bestemt situation kører i den helt rigtige retning.

111, 1111 Dine tanker er relateret til den nye cyklus i dit liv, det du tænker på at gøre eller forandre er korrekt for den nye fase i dit liv. Det betyder også at det du tænker på er ved at blive manifesteret. Det er også et tegn til dig om at overvåge dine tanker om det nu også er det du ønsker manifesteret i dit liv eller ændre dine tanker til hvad du vil have manifesteret.

222, 2222 Du er på rette vej, du gør de rigtige ting og går i den rigtige retning, forsæt med denne tankegang. Dine ideer er begyndt at tage form i dit liv, du skal følge disse tanker hele vejen til de er helt udført. Du vil snart møde dine manifestationer, så bliv ved med de positive tanker, bliv ved med at visualisere og forestille dig hvad du ønsker manifesteret.

333, 3333 Dine åndelige vejledere er enige i din tankegang og de følelser du har, og kan opfattes som et kosmisk ”JA” til spørgsmål eller ideer du har. De fortæller dig at de vil hjælpe dig med at opnå det du tænker på.

444, 4444 Dine åndelige vejledere er uenige i din tankegang og følelser, og kan opfattes som et kosmisk ”NEJ” til spørgsmål eller ideer du har. Du er faktisk omringet af åndelige vejledere lige når du ser dette tegn, og de fortæller dig at du har deres hjælp med det dine tanker kører på lige nu.

555, 5555 Dette er et tegn om at en livs ændrende tanke eller begivenhed lige har foregået, du kan lide det eller ikke, uanset hvad vil dine åndelige vejledere fortælle dig at der lige er sket en ændring i din livs plan og det er tid for dig at ændre dig også, og bare følge det dine tanker fortæller dig lige i dette øjeblik.

666, 6666 Dette tegn fortæller dig at dine tanker er ude af balance lige nu, du fokusere for meget på den materielle verden, eller at du har ubalance i dine følelser og eller mentale tilstand. Tegnet fortæller dig at dine tanker er uklare og du skal slippe disse tanker med det samme. Lad det passere simpelthen. Dine åndelige vejledere fortæller dig også at du skal fokusere på det spirituelle, samt at du nok skal få det du har brug for.

777, 7777 Dine åndelige vejledere giver dig anerkendelse for at du netop har lært noget de ønskede du skulle lære om dit liv. Faktisk fortæller de at du bare køre lige derud af i den rigtige retning, og at dine ønsker kommer i opfyldelse. Det er et ekstremt positivt tegn, som også betyder du skal forvente flere mirakler i fremtiden.

888, 8888 Dette er et tegn om at en fase i dit liv er ved at slutte, og samtidig er det et forvarsel om at du skal forberede dig på den nye fase. Det kan være du er ved at opbygge et nyt følelsesmæssigt forhold, karriere mm. Det betyder at der er et lys for enden af tunnelen, og at det er tid til at høste det der kommer til dig.

999, 9999 Lige når du ser dette tegn betyder det at de tanker du har lige nu vil fører til færdiggørelsen eller slutningen af en stor fase i dit personlige eller globale liv. Dette tegn er desuden en besked til lysarbejderen som arbejder med at heale Jorden, om at ”Jorden har brug for dig lige nu”

Disse tal gælder for en mellem længde i dit liv:
1010, 0101, 1001, 0011, 1100 – Dine tanker er i enhed med din spirituelle vej og dine astrologiske indflydelser.

2020, 0202, 2002, 0022, 2200 – Din tankegang passer med dine astrologiske indflydelser.

3030, 0303, 3003, 0033, 3300 – Betyder kosmisk “Ja”, dine tanker passer med dine astrologiske indflydelser.

4040, 0404, 4004, 0044, 4400 – Betyder kosmisk “Nej”, dine tanker er ikke i overensstemmelse med dine astrologiske indflydelser.

5050, 0505, 5005, 0055, 5500 – En ændring i din tankegang er opstået, der er i overensstemmelse med dine astrologiske indflydelser.

6060, 0606, 6006, 0066, 6600 – Din nuværende tankegang er ude af balance med dine astrologiske indflydelser.

7070, 0707, 7007, 0077, 7700 – Du har lært en lektion om dit liv, der er passer med dine astrologiske indflydelser.

8080, 0808 og 8008, 0088, 8800 – En fase af dit liv er ved at komme til en slutning, der er i enhed med dine astrologiske indflydelser.

9090, 0909, 9009, 0099, 9900 – En fase af dit liv er kommet til en slutning, som passer med dine astrologiske indflydelser.

000, 0000 – Dine tanker er i enhed med dine astrologiske indflydelser.

Disse tegn gælder for en periode fra uger til år i dit liv:
1010, 0101, 1001, 0011, 1100 – Dine tanker er i enhed med din spirituelle vej og dine astrologiske indflydelser.

111, 1111 – Dine tanker er korrekte for den nye fase i dit liv, og de er på din spirituelle vej. Fortsæt med og følge dem.

121, 1221, 2121, 2211, 1122 – Din nuværende tankegang er korrekt for din spirituelle vej. Disse tanker er dit fokus, og de vil føre dig hen ad din spirituelle vej.

131, 1331, 1313, 3311, 1133 – Kosmisk “Ja” – Disse tanker er på din spirituelle vej.

141, 1441, 1414, 4411, 1144 – Kosmisk “Nej” – Disse tanker er ikke på din spirituelle vej.

151, 1551, 1515, 5511, 1155 – En ændring på din spirituelle vej er lavet lige nu. Uanset om du kan lide det eller ej, er det rigtigt for dig, og det er på din spirituelle vej.

161, 1661, 1616, 6611, 1166 – Dine tanker er ude af balance med din spirituelle vej. Disse tegn er ligesom vejmarkeringer åndelige vejledere bruger til at holde os på rette vej og forhindre os i at forvilde sig ned ad den forkerte vej.Dette tegn er det modsatte af 121, 1221 osv., og råder dig om at dit fokus har forvildet sig ud af din spirituelle vej. “Du er ikke følger din spirituelle vej”

171, 1771, 1717, 7711, 1177 – Du har lært en lektie som dine åndelige vejledere vil have dig til at lære, det er vigtigt og nødvendigt for dig at komme videre på din vej.

181, 1881, 1818, 8811, 1188 – En fase af dit liv er ved at slutte. Dine tanker om en del af dit liv er i overensstemmelse med din spirituelle vej, og ved at følge disse tanker, vil den fase, du tænker på slutte.

191, 1991, 1919, 9911, 1199 – Indikerer afslutningen eller afslutning af en fase på din spirituelle vej. Denne fase kan måske ikke, eller er ikke, kommet til en egentlig afslutning på det tidspunkt du ser disse tegn, men hvis du følger de tanker du har på tidspunktet hvor du ser tegnet, vil denne fase komme til en fuldstændig slutning.

Andre kombinationer:
2323, 2332, 2233 – Din Åndelige vejledere er enig med og støtter din tankegang om planer eller tilsigtede handlinger. Dette tegn ses ofte når du har stiftet et forhold med dineåndelige vejledere, og er åbne for deres vejledning gennem disse tal-kombinationer.

1234, 234, 345 – Hvis du gentagne gange ser opstigende tal kombinationer  som f.eks. 1234, er dette et tegn fra dine åndelige vejledere, om at det er tanker som vil gavne din udvikling. Du ser dette tegn, når tanker om et område af dit liv du er bekymret for og ønsker at ændre, eller hvis du tænker på et bestemt emne. At se denne stigende kombination umiddelbart efter disse tanker er et tegn på, at dine tanker vil gavne din udvikling, dit liv vil simpelthen udvikle sig ved at følge disse tanker, og du vil have dine åndelige vejlederes støtte i din stræben.

321, 4321 – Hvis du gentagne ser nedstigende tal kombinationer  som f.eks. 321, er det et seriøst tegn fra dine åndelige vejledere, om at dine tanker ikke vil gavne din udvikling. Du ser dette tegn, når du tænker på et område af dit liv, noget du vil gøre eller et bestemt emne. At se denne faldende tal kombination umiddelbart efter sådanne tanker, er en indikation af at dit liv vil tage et skridt baglæns, hvis du følger den fremgangsmåde du overvejer, eller hvis du fortsætter med en sådan tankegang.