70% af alle over 100 år har blodtype O

Et italiensk hospital fandt at de fleste af sine patienter over 100 år gamle var kvinder med blodtype O.

Antistoffer A og B som blodtype O har, har i utallige undersøgelser vist sig at beskytte mod farlige lidelser som f.eks. kræft og hjertekarlidelser som er blandt de største dødsårsager. Antistofferne menes at være én af årsagerne til blodtype O lever længst af alle blodtyper, men andre faktorer spiller også ind.

Antistoffer og antigener
Blodtype B har f.eks. kun antistof A som nedtrykker antigen A og efterlader antigen B og deraf fremommer blodtype B.

Blodtype O har antistoffer A og B som nedtrykker antigen A og B, og derfor har blodtype O ingen antigener og derfor kaldes den blodtype O eller blodtype nul.

Blodtype AB har hverken antistof A eller B og har derfor antigen A og B. Blodtype AB ses ofte med svækket immunforsvar, hvor blodtype O har det mest aggressive immunforsvar, og det beviser at antistofferne A og B bl.a. har stærke egenskaber imod lidelser.

Kræft
Tumorer har ofte antigen A ligesom blodtype A har, derfor ses blodtype A også med størst risiko for tumorer fordi blodtype A tillader en tumor med antigen A at være en del af kroppen. Blodtype A kun har antistof B mod antigen B, hvilket efterlader antigen A og derfor kendetegner blodtype A.

Hos blodtype O og B er det meget vanskeligt for en tumor at udvikle sig fordi antistof A modvirker antigen A som flere tumorer har.

Blodtype O får mindst kræft af alle blodtyper, hvilket er forbundet til antistoffer A og B.

Adrenalin
Blodtype O har også grundlæggende høj niveau af adrenalin som ikke kan dæmpes bare sådan, derfor ses blodtype O også med det største temperament og kort luntet mentalitet, hvilket er sat i forbindelse med at få vrede ud af kroppen med det samme ,hvilket beskytter mod lidelser som især kræft som ofte er i forbindelse med indeklemt vrede.

Adrenalin er desuden helbredende for alle kroppens organer, og smertestillende og giver høj fysisk styrke.

F.eks. har psykiatrien en undersøgelse som beskriver hvordan en række spørgsmål kan afsløre om psykiateren sidder overfor en patient med blodtype O, og hvis det er tilfældet er det anbefalet at være varsom fordi undersøgelser har vist at en blodtype O som føler sig truet og trængt op i en krog, lynhurtigt kan gå til angreb og være op til 50% fysisk stærkere end normal maksimum styrke for et menneske, pga. adrenalin som blodtype O ikke kan nedbryde uden fysisk udfoldelse.

Størst reptilhjerne
Blodtype O har den fysisk største reptil hjerne, hvilket blev opdaget ved et tilfælde af andre undersøgelser. Måske giver reptilhjernen også en forbedret overlevelsesstrategi for blodtype O, hvilket kan være med til at forlænge livet.

En reptilhjerne fungere egentlig som flugt eller angreb, og det er denne del af hjernen man reduceres til når man bliver bange eller føler frygt.

”Blodtype O kvinder lever længst”

Italiensk hospital
Flere undersøgelser har allerede vist at blodtype O lever statistisk længst, men der har været modsigelser, og derfor besluttede et italiensk hospital at lave sin egen statistik med patienter på sit eget hospital, og her fandt de at blodtype O udgjorde 70% af alle hospitalets patienter over 100 år gamle og så var det kvinder der var flest af.

Læs også;

Kilder;

  • Blood group distribution and life-expectancy: a single-centre experience
    • Department of Molecular Medicine, University of Padua, Padua, Italy
    • Department of Transfusional Medicine and Haemathology, Carlo Poma Hospital, Mantua, Italy
  • PubMed USA
  • Artikelbillede fra Pixababy.com
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk