Kanel og kumarin modvirker kræft

14. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Flere videnskabelige kliniske undersøgelser afslører at kanel og kumarin er ekstremt kræfthæmmende stoffer.

Skræmmekampanger mod kanel og kumarin
Kumarin (2H-1-Benzopyran-2-one) i Cassia-kanel (cinnamoum cassia) blev allerede i 2013 fremført af den danske Sundhedsstyrelse, som at være et farligt stof for helbredet ifølge nogle undersøgelser. Man skulle nu frygte kanel på og i ens kager og deserter især i juletiden. Især store mængder kumarin i kaneltypen er beskrevet at være farligt.

Rigtig nok i 2004 blev der ud fra en undersøgelse, fra forsøg med dyr, sat en maks. grænseværdi på 0.1 mg kumarin pr. kg kropsvægt. En undergruppe af mennesker viste nemlig mere modtagelighed end andre for den påståede skadelige effekt af kumarin. En undersøgelse i Tyskland med 1.000 individer, viste dog at dem med største indtag af kassia-kanel lå under den fastsatte grænseværdi af kumarin. (-1;).

“Fakta om kanel og kumarin,
fra videnskabelige undersøgelser
viser kanel og kumarin er ekstremt
kræfthæmmende og modvirker HPV”

Læs også;

Kumarin er i yderst kræfthæmmende
En klinisk undersøgelse fra 2007 udført af ”China Medical University” viste at Kumarin kan dræbe kræftceller, især ved livmoderhalskræft. (*-2;).

En anden klinisk undersøgelse fra ”Instituto Nacional de Enfermedades Respiratorias” i 2004, viser at store mængder kumarin har stor effekt over for lungekræftceller. Kumarin fungere ved at forhindre vækst af kræftceller., (*-3;)

Cassia Kanel dræber kræftceller
I en større klinisk undersøgelse af ekstrakt af kaneltypen cassia (cinnamonum cassia), viste det sig at selv små mængder af kanel-ekstraktet havde meget stærk effekt mod kræftceller, ved at forårsage programmeret celledød (apoptosis) i dem. Her var der tale om især kræftceller i livmoderen. (*-4;)
I den samme dokumentation foreslås det faktisk at man benytter denne type kanel, i kræftbehandling og til at undgå udvikling af kræftceller.

Der beskrives også at kosten som indeholder denne kaneltype kan vise sig at være vigtig for forebyggelsen mod kræft.

Dokumentationen beskriver at de ovenfor beskrevne egenskaber også gælder den syntetiske version af cassia-kanel. (*-4;)

Kanel er faktisk stærkere og mere effektivt end antibiotika
I visse undersøgelser er det påvist at udtræk af kanel er yderst effektivt til at bekæmpe alle typer bakterier, inkl. dem som er blevet resistente overfor konventionel antibiotika. På PubMed i USA, www.ncbi.nlm.gov er der flere dokumentationer som klart viser at koncentreret udtræk fra kanel er yderst effektivt selv i små mængder, og der lægges op til man kan bruge kanel i kosmetik som håndsæber osv. i bekæmpelse og forebyggelse af spredning af farlige bakterier.

Kaneludtræk viste i en undersøgelse effektiv og hurtig eliminering af både Gram-positive og Gram-negative bakterier.

Bakterier bliver meget sjældent, måske endda aldrig, resistente overfor naturens egne midler som f.eks. kaneludtræk.

HPV, kanel og pebermynteolie
Andre dokumentationer påviser at selv meget små mængder ægte pebermynteolie dræber og eliminere alle typer herpes-virus på stedet, inden de når at gøre skade i kroppen, alt afhængig af tilfælde for smitte. Kanelolie viser også stor aktivitet mod alle typer herpes-virus. (*-5;)

HPV-virus er i familie med herpes-virus.

Der er derfor god grund til at begynde at overveje et liv, som involvere man bliver udsat for mindre mængder af bestemte planteudtræk dagligt i beskyttelsen mod farlige bakterier og virus.

Livmoderhalskræft, kanel eller vaccine?
HPV-virus er sat i forbindelse med at forårsagde livmoderhalskræft. HPV-virus kan kroppen faktisk helt selv bekæmpe på Ca. 1-2 år, herefter er man immun. Undersøgelser viser at vaccineres man med HPV-vaccinen mens ens krop er ved selv at bekæmpe HPV-smitte, så er det her der hyppigst opstår de meget omtalte vaccineskader.

Artiklen her har givet dig simple råd til hvordan du selv kan inkludere naturlige stoffer i din kost for at nedsætte risikoen for at få livmoderhalskræft og andre kræfttyper.

Fedt er meget vigtigt for helbredet
Mættet fedt i fra kosten er også med til fedtopløselige vitaminer som A-, D-, E- og K-vitaminer overhovedet kan optages i kroppen. Disse vitaminer er absolut essentielle for et godt helbred. For blodtype O er det nødvendigt der er rigelige mængder mættet fedt for at kunne optage mineralet kalk (calcium).

Kalk (calcium) sammen med D-vitamin er af Creighton University i år 2007 bevist, at kunne sænke risikoen for kræft betydeligt.  (*-6;)

Læs mere her;

Kilder;

 • (*-1;) Kumarin og maks grænseværdi. ”Federal Institute for Risk Assessment (BfR), 14195 Berlin, Germany. klaus.abraham@bfr.bund.de” , Mol Nutr Food Res. 2010 Feb;54(2):228-39. doi: 10.1002/mnfr.200900281.
 • (*-2;) Coumarin induces cell cycle arrest and apoptosis in human cervical cancer HeLa cells through a mitochondria- and caspase-3 dependent mechanism and NF-kappaB down-regulation. ”Department of Medical Laboratory Science and Biotechnology, China Medical University, Taichung, Taiwan, ROC.”, In Vivo. 2007 Nov-Dec;21(6):1003-9.
 • (*-3;) Apoptosis and cell cycle disturbances induced by coumarin and 7-hydroxycoumarin on human lung carcinoma cell lines. Departamento de Enfermedades Crónico-Degenerativas, Instituto Nacional de Enfermedades Respiratorias, Tlalpan 4502, Co1. Sección XVI, CP 14080 Mexico City, Mexico. slopezgonzalez@yahoo.com. Lung Cancer. 2004 Mar;43(3):275-83.
 • (*-4;) Aqueous Cinnamon Extract (ACE-c) from the bark of Cinnamomum cassia causes apoptosis in human cervical cancer cell line (SiHa) through loss of mitochondrial membrane potential, BMC Cancer. 2010; 10: 210.
 • (*-5;) Virucidal effect of peppermint oil on the enveloped viruses herpes simplex virus type 1 and type 2 in vitro. Department of Virology, Hygiene Institute, Faculty of Medicine, University of Heidelberg, Heidelberg, Germany. Phytomedicine. 2003;10(6-7):504-10.
 • (*-6;) Vitamin D and calcium supplementation reduces cancer risk: results of a randomized trial. Osteoporosis Research Center, Creighton University, Omaha, NE 68131, USA. jmlappe@creighton.edu. Am J Clin Nutr. 2007 Jun;85(6):1586-91.
 • Published online 2010 May 18. doi:  10.1186/1471-2407-10-210
 • Mange andre artikler på Reddigselv.dk er også kildegrundlag for denne artikel.
 • PubMed, Ncbi.nlm.Gov
 • Wikipedia
 • Google
 • Artikelbillede fra Pixabay.com