Diagnosen kræft kan skabe mere kræft

14. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Flere nye undersøgelser viser at ens psykiske tilstand spiller en meget stor rolle med hensyn til forebyggelse, helbredelse og uheldigvis udvikling af kræft, og et chok som at få diagnosen kræft kan udvikle sig til mere kræft.

Anklaget
Medierne har officelt anklaget Reddigselv.dk og sagt “Det ikke er videnskabeligt bevist at diagnosen kræft, kan give mere kræft” med henvisning til vores store artikel om kræft. Hvortil Reddigselv.dk fastholder, ud fra den samlede tilgængelige videnskab, at jo “Diagnosen kræft, kan give mere kræft”.

Tak til industriens forskere
Alle de videnskabelige undersøgelser Reddigselv.dk referere til, er fundet ved hjælp af medicinalindustriens instrumenter og uddannede forskere som publicere sine fund i medicinske publiceringsdatabaser som f.eks. PubMed som er ejet af regeringen i USA.

“Tak til alle forskere,
som har bevist flere naturlige stoffer
kan helbrede og forebygge effektiv mod kræft”

Forskere har skabt tons af dokumentation for at vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter, æteriske olier og endda healing har helbredende effekt, selvom vi godt vidste det i forvejen. Desværre er loven sådan indrettet at naturlige midler kun må anvendes som helbredelse hvis de er godkendte lægemidler, hvilket er svært at opnå når forskere ikke kan forklare hvordan et naturligt middel virker, og derfor forbliver forskernes undersøgelse i databaserne, hvor det kun gengives til mennesker som kunne bruge den viden, hvis sider som Reddigselv.dk oplyser om det.

Anekdoter
I folkelig tale betyder en anekdote; “en kort, morsom, karakteriserende, pointerende fortælling, oftest fra det virkelige liv”. På græsk, betød det noget, der blev overleveret mundtligt og ikke var offentliggjort.
Indenfor lægevidenskaben bruges ordet “Anekdote” til at beskrive et enkeltstående eksempel på at en behandling virker. (ref. Wikipedia)
Så også en tak til overlægen som udtalte at Reddigselv.dk´s behandlings-forslag virker.

Alle artikler på Reddigselv.dk er baseret på andre forskeres publiceringer og anden videnskabelig dokumentation.

Til sagen
Her følger et lille udvalg,blandt mange kliniske undersøgelser, som sammenlagt beviser at chokkerende meldinger som at få diagnosen ”kræft” kan skabe så meget stress i sjæl og krop det kan føre til flere lidelser, heriblandt kræft.

”Vi konkluderer, at der er en ikke-tilfældig
sammenhæng mellem forskellige psykosociale
faktorer og forekomsten af ​​kræft og progression”
Department of Psychiatry and Behavioral Sciences, Stanford University School of Medicine, CA 94305-5544, USA. (5-;)

Akut høj stress kan medføre kræft
En uventet tung besked kan forårsage dybe traumatiske chok, hvor sind, hjerne og krop kan udløse dannelsen af kræftceller.

Et mentalt chok som f.eks. at få diagnosen kræft et eller andet sted i kroppen, kan således skabe endnu en mental tilstand som skaber oxidativ stress som via. frie radikaler angriber kroppens elementer hvor konsevenserne kan opdeles i 5 hovedgrupper; (-1;)

 • Nervenedbrydende lidelser; Parkinsons (PD), Alzheimers (AD), ALS, MS
 • Cancer og Tumorer
 • Diabetes Mellitus
 • For tidligt aldersrelaterede lidelser
 • Hjertekar-lidelser

Dermed kan diagnosen kræft faktisk skabe mere kræft, alt efter hvordan individet håndtere ”nyheden” mentalt. Men desværre viser undersøgelser at den universelle håndtering af diagnosen kræft, næsten altid forårsager mental stress. (-4;)

Følelsesmæssig traumatisk chok kan udløse kræft efter 1 til 2 år, alt efter hvordan individet takler sit efterfølgende mentale liv. Eksempler på følelsesmæssig traumatisk chok;

 • Mistet partner (skilsmisse eller død) eller mistet barn (mistet forbindelse eller død) kan især forårsage brystkræft. (hjerte-chakra; følelser, kærlighed og forhold)
 • Frygt for at dø, inklusiv man er diagnoseret med kræft, kan faktisk skabe kræft.
 • Svært ved at slippe fortiden kan skabe tyktarmskræft. (Sakrael-chakra; Køn, glæde og fornøjelser)
 • Svært ved at acceptere ens situation kan skabe mavekræft. (Solar-Plexus-Chakra; personlig styrke, kontrol og værdighedsfølelse)

Går man konstant med en frygt for at få kræft, så kan det i sig selv give øget mulighed for dannelsen af kræftceller. At gå til periodiske undersøgelser for at forebygge kræft lyder jo som en god ide, men blot at blive mindet om at lidelsen kræft kan være en trussel for en, giver i sig selv en frygt for om man nu også har kræft, dermed er disse undersøgelser et vaskeægte paradoks; I forsøget på at undgå kræft, kan man uheldigvis under rette omstændigheder danne kræft.
Man må som det frie væsen man er født som ved lov i Danmark, helt selv foretage alle egne valg som man føler bedst for sig selv, og lade andre om sine valg.

Bestemt gruppe er mest udsat for kræft
165 kliniske studier, fra år 2010, viser at der er mindst overlevelsesrate hos individer hvor årsagen til kræft er psykologisk relateret. Det drejer sig især om individer der let lader sig stresse eller har dårlig håndtering af omgivelserne med negative følelsesmæssige udbrud, eller simpelt har en meget ringe levestil. (-3;)

Pineal-kirtlen spiller en vigtig rolle i den psykologiske faktor som skaber kræft
I år 2002, har man klinisk bevist at behandling med melatonin sammen med psykologisk behandling sænker den mentale årsag til kræft. (-2;)

Pineal-kirtlen er en del af “Det tredje øje”, som chakramæssigt er centret for “intuition og iagttagelser”. Hvis man lever et liv hvor man ofte ignorere signaler angående ens intuition og eller iagttagelser, så vil det få negative konsekvenser i den fysiske krop på et eller andet tidspunkt.

Der er meget man selv kan gøre
Hvis man er diagnoseret med kræft, så kan man bruge vores chakra-skema til at lokalisere det psykiske område af den del af kroppen man har kræft i, og hermed begynde (hvis ønsket) ændringer i ens psykiske liv og dermed gøre noget ved den mulige psykiske årsag.

 • Ved at være åndeligt klargjort på en dårlig besked, kan man enten forebygge eller helbrede den mentale årsag til kræft.
 • Chakraer er IKKE kun noget for spirituelle, det er for ALLE. Chakraer er kort sagt knudepunkter af fysiske nervebaner relateret til psykiske faktorer, og har været kendt i mere end 4.000 år.
  Lær om de psykiske faktorer om chakraer her; Chakraer

Epilog
Kræft kan skyldes mange årsager, både fysiske og psykiske. Der findes mange forskellige fysiske behandlinger mod kræft, hvad man vælger er op til en selv. Denne artikel har belyst, via. få publicerede og linkede undersøgelser, at psyken spiller en meget stor rolle og ved at have god kontrol og forståelse af egen psyke, kan man forebygge kraftigt mod kræft.

Kilder;

 • (*-1) Curr Neuropharmacol. 2009 Mar; 7(1): 65–74. doi:  10.2174/157015909787602823
 • (*-2) Does the pineal gland have a role in the psychological mechanisms involved in the progression of cancer?
  • Callaghan BD. Med Hypotheses. 2002 Sep;59(3):302-11.PMID: 12208157
 • (*-3) Do stress-related psychosocial factors contribute to cancer incidence and survival?
  • Chida Y, Hamer M, Wardle J, Steptoe A. Nat Clin Pract Oncol. 2008 Aug;5(8):466-75. doi: 10.1038/ncponc1134. Epub 2008 May 20. Review. PMID: 18493231
 • (*-4) State of the science: stress, inflammation, and cancer.
  • Payne JK. Oncol Nurs Forum. 2014 Sep;41(5):533-40. doi: 10.1188/14.ONF.533-540. Review. PMID: 25158658
 • (*-5) Psychosocial influences on cancer incidence and progression.
  • Spiegel D, Kato PM. Harv Rev Psychiatry. 1996 May-Jun;4(1):10-26. Review. PMID: 9384968
 • Naturalnews.com/035503_cancer_causes_mental_emotional.html
 • Ncbi.nlm.nih.gov
 • Bevidst Medicin, af Gill Edwards
 • Practical Magic, af Franz Bardon
 • Wikipedia
 • Google
 • Artikelbillede fra Pixabay.com