Foryng dit udseende med MSM

13. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Tidligere har vi beskrevet at glukosamin sulfat, MSM og knust kyllingebrusk kan gendanne kroppens brusk og være til stor gavn for mennesker med gigt og eller andre udfordringer med led.

Vi har også beskrevet hvordan stærke kosttilskud med alle vitaminer, alle mineraler, alle aminosyrer m.fl. har væsentlig effekt mod aldring.

Lige til sagen
Ægte glukosamin sulfat og MSM kan tilsammen vedligeholde og forynge ens fysiske udseende efter blot 8 uger. Resten af artiklen går i dybden med detaljer og medicinske forsøg på mennesker.

Kosttilskuddet Livs Energi Maxi har utrolig mange succeshistorier hvad angår mennesker egenhelbredelse osv. Livs Energi Maxi er et af Skandinaviens stærkeste og mest komplette multivitamin, mineral, aminosyre m.fl. kosttilskud som bl.a. er med til at fjerne giftige stoffer fra kroppen, stoffer som ellers også er med til oxidativ stress som øger aldring af ens udseende.

Ægte glukosamin sulfat
I 2017 lavede det kendte firma L´Oréal i Frankrig en undersøgelse som konkluderede væsentligt forbedret udseende og formindskede tegn på aldring af huden, efter blot 8 ugers oral indtag af 250mg ægte glukosamin sulfat om dagen. Undersøgelsen omfattede 8 kvinder med en alder over 50år. Effekten af foryngelsen af huden er tilskrevet en markant øgning i mRNA-niveauet for vimentin, fibromodulin, biglycan, xylosyltransferase, hyaluronan syntase, kollagentyper I og III, knoglemorfogen protein 1 og dekorin som er vigtige stoffer for vedligeholdelsen af hud, knogler og led.

Ægte glukosamin sulfat kommer ofte fra skaldyr.

Glukosaminsulfat er essentielt i biosyntesen af ​​glycolipider, glycoproteiner, glycosaminoglycaner (GAG’er), hyaluronater og proteoglycaner. Bindevæv indeholder primært kollagen og proteoglycaner og spiller en vigtig rolle i hudens aldring.

Hvor meget skal jeg tage?
250mg glukosamin sulfat pulver = 0,3gram hvilket er meget lidt. Det er anbefalet at dyr på f.eks. 10 kilo tager 1 gram glukosamin sulfat om dagen. Et menneske kan sagtens tage tilsvarende pr dag. f.eks. 70 kilo legemesvægt kan tage 7 gram glukosamin sulfat om dagen.

Methyl sulfonyl methan (MSM)
Aldring af huden skyldes især indvendig oxidativ stress, enten fra ens tanker og eller en kost som skaber høj oxidativ stress, også kaldet fire radikaler i kroppen, hvilket meget hurtigt viser sig i ens fysiske udseende.

Oxidativ stress opstår også ved overdreven motion uden at give kroppen alle vitaminer, mineraler, glukose, fedt og proteiner.

MSM er også et kosttilskud som er yderst veldokumenteret i medicinske publiceringer. MSM modvirker kraftigt oxidativ stress i kroppen. En Iransk medicinsk undersøgelse fra 2013, konkluderede at unge mennesker ved hård motion blev væsentligt beskyttet mod farlig oxidativ stress ved at indtage 100mg MSM pr. kilo kropsvægt om dagen.

Glukosamin sulfat forbydes i Danmark
For mange år siden blev det forbudt at forhandle ægte glukosamin sulfat fra Danmark til danske kunder, fordi mennesker brugte glukosamin sulfat til at undgå gigt med, hvilket gigt-industrien så som en trussel og fik daværende sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen til at forbyde salg af glukosamin sulfat i Danmark.

Uægte glukosamin sulfat sælges i Danmark
I Danmark sælges produkter som kalder sig ”Glukosamin” men produkterne er IKKE ”glukosamin sulfat”, men hemisulfat, hvilket betyder de ingen effekt har. Det er kun det rene naturlige sulfat ”Glukosamin sulfat” som virker med ovenstående effekter.

Sverige
I Sverige er det lovligt at forhandle ægte glukosmin sulfat også til danske kunder fordi her gælder EU-handelslov som giver danske kunder ret til at købe produkter som er lovlige i Sverige, og i øvrigt er glukosamin sulfat godkendt til kosttilskud af EU, kun Danmark har en speciel lægemiddellov som hindre salg af helbredende kosttilskud fra Danmark til danskere, da sådanne effekter kun er forbeholdt lægemidler hvilket kosttilskud ikke er.

Her finder du ovennævnte kosttilskud
F.eks. hos www.Golden-products.eu kan danskere købe det 100% rene og ægte glukosamin sulfat med ovenstående effekter, som er klinisk dokumenteret i mange hundrede medicinske publiceringer. Det er også hos Golden Products man f.eks. finder Livs Energi Maxi og MSM.

Der findes også andre websteder som sælger nogle af produkterne, men vær opmærksom på hvad produkterne her i virkeligheden indeholder, klik på ingredienser for produktet og se hvad de indeholder før du køber.

Mentalitet og aldring
Hvis der er én ting som er årsag til næsten alle fysiske lidelser og aldring, så er det ens eget sind og tanker. Tanker kan helt alene nedbryde den fysiske krop og aldre den lynhurtigt gennem oxidativ stress som ødelægger DNA´et i kroppen.

Nogen husker nok billedet af den egyptiske gud Anubis og vægten hvorpå ens sjæl bliver vejet mod en fjer fra gudinden Maát. Er der ligevægt får man et nyt liv, er der uligevægt til en af siderne er man død for altid, sådan lyder det officielle bud på tolkningen af billedet.

Vores tolkning giver en mere real-tid forståelse; Vi ved i dag at dem som lever længst med sit unge udseende bevaret i længst tid, har en mentalitet som kan lade til at være ligeglad med andre, og egentlig mest pleje sig selv før andre, og det kan vise sig at være vejen til evigt ungdommeligt liv.

Gudinden Maát står for følgende egenskaber;

 • Balance
 • Struktur
 • Retfærdighed
 • Etiske værdiger

Mange tror fejlagtigt ovenstående egenskaber er noget man skal opfylde for andre, men det er egenskaber skal man opfylde for én selv.

Dem som lever i balance med sig selv, lever i en struktur som virker for dem selv, dem som lever på en retfærdig måde for sig selv, lever med sine egne etiske værdiger over for sig selv kan få evigt liv, med en fysisk krop som kan bestå for evigt. Når blot én af de ovennævnte egenskaber bliver for tunge eller for lette, så er der uligevægt og aldring af den fysiske krop i gang, og det er vores bud på en tolkning af Anubis som vejer ens sjæl mod en fjer fra gudinden Maát hvilket sker hele tiden.

De guddommelige råd fra guderne
Lever man efter religiøse eller spirituelle råd som kun plejer ens sjæl, og nægter kroppen dens naturlige lyster, skulle man lettere eller hurtigere komme ind i himmeriget. I den sataniske bibel er det beskrevet at den hurtigste vej ind i himmeriget, er ved at nægte sin krop hvad den har brug for, fordi så dør den hurtigt og sjælen frigives til himmeriget.

Det er interessante fortællinger fra begge sider.

Rent videnskabeligt ved vi at nægter man f.eks. sin krop sex når den har lyst til det, så kan kroppen blive syg i underlivet, hvilket kan udvikle sig som fatalt.

Hvis man vil leve fysisk her i meget lang tid med sit udseende ungt med en sund krop, skal der være ligevægt mellem ens eget fokus og pleje af ens egen sjæl og ens egen krop, på samme vægtmåler som Anubis benytter, altså fysisk krop på den ene vægtskål og ens sjæl på den anden vægtskål, og så skal der være ligevægt, hvis igen man gerne vil være her længe eller måske for evigt. Det lader til at være helt op til en selv.

Den originale hebraiske bibel beskriver guderne (i flertal), at flere guder byggede denne verden, ikke kun én gud, Satan er f.eks. en af de guder. Alle guderne har egenskaber, og man siger at Satan er en gud som tester/frister mennesket, men i virkeligheden er det nok mennesket som tester/frister sig selv og drages helt selv, af nye spændende ting/oplevelser som kun kan hindres at blive oplevet gennem ens egne overbevisninger/begrænsninger.

Præster i Vatikanet har for mange år siden identificeret bæstet eller blot Satan, som at være 666. Her er det meget sandsynligt at præsterne mente at menneskekroppen er 666, da en sådan kødelig krop består af netop 6 elektroner, 6 protoner og 6 neutroner.

Kilder;

 • Efficacy of Glucosamine Sulphate in Skin Ageing: Results from an ex vivo Anti-Ageing Model and a Clinical Trial
  • L’Oréal Research and Innovation, Aulnay-sous-Bois, France. PMID: 28214837 DOI: 10.1159/000450832
 • Effect of Single Dose Administration of Methylsulfonylmethane on Oxidative Stress Following Acute Exhaustive Exercise
  • Department of Exercise Physiology, Ardabil Branch, Islamic Azad University, Iran.
  • Department of Exercise Physiology, University of Mohaghegh-Ardabili, Ardabil, Iran.
  • Department of Pharmacology, School of Pharmacy, Ardabil University of Medical Sciences, Ardabil, Iran.
 • Wikipedia, Gudinden Maát
 • Råd om mængder af glukosamin sulfat er baseret på beskrivelsen bag på et produkt med 100% ren glukosamin sulfat
 • Pixabay.com