Vampyr eller ven ?

Bliver du træt i nogle “venners” selskab? så har du måske kontakt med en vaskeægte energivampyr, som kan være skadeligt for dit helbred.

 • Nogle mennesker har sin egen energi
 • Nogle mennesker er dybt afhængige af andres energi

Mennesker som er afhængige af andres energi, er af Hollywood portrættet som mennesker med hugtænder som suger blodet ud af andre mennesker for selv at leve.

Sådan kan en energivampyr mærke om du har energi
Nerveceller er små radiosendere som udsender radiosignaler i alle retninger og kan måles på lange afstande, og det er relativt til hvornår andre kan føle din aktivitet. Nerveceller er også modtagere af radiosignaler fra andre nerveceller.

Er du igang med noget spændende, så udstråler du høj energi, som energivampyrer meget gerne vil have fat i. Når de har fået din energi efterlades du træt og udmattet, mens de selv er ret vågne med masser af energi, din energi.

Telefonen og SMS, perfekte redskaber
Energivampyrer behøver kun at forsøge at kontakte dig gennem et opkald eller SMS, selvom du ikke svarer vil din samvittighed alligevel begynde at fokusere tankerne på, om du er en dårlig ven for ikke at besvare, og det er at afgive din energi til energivampyren, selv på store afstande.

Nogle energivampyrer elsker bare at dukke uventet op og banke på din dør, og nærmest glo ind ad vinduerne, mens du gemmer dig, fordi du bare ikke har energi til den person lige nu.

Man kontaktes stort set aldrig af en energivampyr når man selv keder sig , men ofte når man er ved noget vigtigt, for så har man masser af energi.

Undskyldninger
Energivampyren har hele tiden “ræven kommer” undskyldninger for at komme i kontakt med dig, for at suge din livsenergi.

“Den der person gør mig bare så træt”
Man er ved at afgive sin energi til en
energivampyr!

Vampyr konceptet
Vi kender alle billedet af en vampyr, hugtænder og en bleg person der skal bruge andres blod for at leve. Konceptet er lavet til film over en ganske seriøs meget gammel beskrevet videnskab. Næsten alle kulturer gennem 4.000 år beskriver fænomenet “vampyr”.

“Alt liv lever af andet liv.
Hele Jorden lever af energien fra Solen,
og selv lys partikler er en form for liv.

 • Energivampyrer;
  • Er ofte utrolig flinke og hjælpsomme når som helst, alt for at være tæt på et offer.
  • Kan være typer der starter en diskussion som aldrig kan vindes af offeret.
   Den som taber diskussionen mister livsenergi til den anden.
  • Kan være personer som altid står irriterende tæt på andre mennesker.
  • Er ofte nogen som ikke kan være i sit eget selskab.
  • Har en masse ligegyldige “Ræven kommer” undskyldninger for at komme i kontakt med et offer.
  • Kan være en person som taler overdrevent meget om alt det den selv ved, og lader sjældent sine ofre tale ret meget, og er en utrolig dårlig lytter.
  • Kan være en person som er meget stille og svær at holde en samtale igang med. På den måde får energivampyren alle andre til konstant at føle sig utilpasse og forsøge at finde et emne at tale om, hvilket koster utrolig megen energi for ofrene.
  • Kan være en person som hele tiden kommunikere igennem endeløse spørgsmål om dine oplevelser og dit liv.
   Denne type kontakter dig snarest efter din ferie eller oplevelse du har haft, helt alene for at suge energien ud af dig via dine oplevelser.

“Oplever du tit mennesker gaber
eller bliver trætte i dit selskab?”

Er man selv vampyr ?
I de gamle skrifter er det beskrevet at alle mennesker er vampyrer på den ene eller den anden måde, fordi der foregår en skjult daglig kamp om energi.

Så ja, du kan sagtens selv være en energivampyr uden du selv var klar over det.

Har venskab en pris ?

 • Mennesker som ikke kan være alene og i sit eget selskab, har venskaber med andre fordi det er livsnødvendigt, og blandt venner er energien gratis, så denne type vil sige venskaber er er nemme og intet koster.
 • Andre mennesker har mest energi i sit eget selskab og kan være vågen næsten hele dagen uden at gabe overhovedet, først når der er kontakt med andre mennesker sætter trætheden ind. Denne type mennesker vil sige at vensskaber koster energi.

“Kaldte du mig for ven engang,
så er jeg her nok endnu”
– Anne Linnet

Hvis man kan miste en ven bare ved ikke at svare en SMS, eller tage telefonen når en ven ringer konstant om ingenting, så har det aldrig været en ven eller veninde, men en energivampyr som er sur over du ikke længere vil afgive energi til den.

“Pleasere er glade når de har tjent
andre så de er glade.”

Pleasere involveres ofte i venskab med andre mennesker som i visse situationer faktisk udnytter de følsomme pleaseres energi, enten bevidst eller ubevidst.

Man kan blive syg af at tjene andre mod sin vilje;

Energi til andre, og blodtyper
Der er forskel i blodtypers personlighed, og blodtype O har en overskrift som hedder de hellere vil tjene en krone mere, end at få en ven mere, måske fordi blodtype O mest af alt har energi til sig selv, og ved hvad prisen er for at have en ven mere = mere kontakt med en som måske vil stjæle ens energi.

Blodtype A og B har en tendens til at kunne udholde andres selskab og lytte mere end en blodtype O kan.

Hvad kan man selv gøre for at bevare sin energi ?
Tag kontrol over dit eget liv, og din egen livsenergi. Du ved godt hvad du har og ikke har lyst til, så vælg dog det. Det er nemt at sige nej, bare sig nej.

“Er du en dårlig ven
hvis du afviser en vampyr?”

Du skal først og fremmest være din egen ven, ved at holde på din egen livsenergi, ved kun at lave det du har lyst til.

Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk