Meditation kan forhindre kræft og forynge ens udseende

12. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Videnskabeligt er der sammenhæng meditation og forebyggelse af flere nedbrydende lidelser som f.eks. kræft. I dag kan meditation faktisk videnskabeligt forbindes til et forlænget liv med ungdommeligt udseende, øget helbred og meget mere.

Videnskabeligt om meditation
Meditation kan kaldes kræfthæmmende ud fra den sammenkædede dokumentation;

1. Psykisk stress danner der betydeligt flere mængder frie radikaler i ens fysiske krop end normalt (-3;)

2. Frie radikaler oxidere og forårsager aldring og gradvis destruktion af kroppens celler som er stor årsag til f.eks. Kræft, Alzheimers, Parkinsons, Nervelidelser. (.2;), (-4;)

4. “Mental stress over ting i ens liv som bare fyldte for meget nu” , “at følge sig ude af stand til at kontrollere vigtige ting i livet” , “Generel stress og konstant nervøsitet”, faktisk kunne måles direkte i individernes “kromosom-beskyttelses-hætter” som simpelthen var betydeligt kortere end normalt hvilket indikere hurtigere aldring og nedbrydning end normalt (-6;)

5. Individer som meditere jævntligt, bevist eller endda ubevidst, er meget sjældent stressede og udleder derfor meget færre frie radikaler, hvilket giver til et meget bedre mentalt liv med stort overskud til hverdagen og et meget bedre fysisk helbred. Mediterende individer har ofte også meget ungt udseende og længere levetid end individer som ikke meditere. (-5;)

6. I år 2005 blev det videnskabeligt bevist af, International Institute of Biophysics, Neuss, Germany., at meditation sænker kroppens udledning af frie radikaler.

Læs f.eks. i denne artikel om øgede mængde “tænke-nerveceller” i hjernen ved daglig meditation;

Der findes mange forskellige måder at meditere på
Der er mange forskellige måder at meditere på. Nogen bruger mantra´er, som er ordsætninger som holder dem i den meditative tilstand, andre sidder med åbne øjne og stirre på et stearinlys måske. Man må selv vælge hvad som virker bedst for én selv.

At gå en tur i skoven og tænke på noget andet end selve skoven, måske løsninger til nogle udfordringer du har i livet, er en form for meditation. Man kan også bruge sin vejrtrækning til at meditere med. Det siges at vejrtrækningen holder en fast så sindet ikke vandre i alle mulige retninger, hvor andre omvendt gerne vil vandre i alle retninger eller måske en specifik retning. Der findes intet rigtig for alle. Du kan læse bøger og høre foredrag om det, og øve dig med det, indtil du finder noget som passer til dig.

Alle har evnen til at meditere, nogen er ikke klar over de allerede gør det dagligt !. Ordet “stener” kan forbindes med at meditere ubevist, eller blot “reflektere” over dagen eller andre ting, er også en form for meditation. Meditation kan sagtens foregå både med åbne eller lukkede øjne.

Bliver du kaldt “distræt” eller “fraværende” ?
Nogle mennesker er så uheldige at blive kaldt “ikke tilstede”, “åndsfraværende” eller måske “distræt” men faktisk har individet blot gået et andet sted hen i sindet, ofte et langt mere interessant sted end hvor det fysisk befinder sig. Individer der besidder denne evne har faktisk en form for indbygget meditationsevne som de skal være glade for, nu hvor vi ved meditation er virkelig ultimativt sundt for sind og krop.

Dit sind er dine tanker
Nogen kæmper mod sine tanker når de meditere, hvilket går lidt imod formålet med meditation, for det er netop ens tanker man bør forholde sig til, ikke bekæmpe. Fortrængte tanker presser sig ofte meget på i for lang tid, og de går bestemt ikke væk ved at gå i meditation. Meditation er en måde at blive et med sine egne tanker, og ikke en flugt fra ens egne tanker.

Som Albert Einstein sagde “Vi kan ikke løse problemer, med det som forårsagede dem”. At bekæmpe tanker med tanker duer ikke.

Simpel bevist meditation
Man sætter sig ned på gulvet eller på en stol, lukker øjnene og lader bare tankerne komme frem som de har lyst. Man behøver ikke tænke dybere over hver tanke som kommer frem, bare observer dem og slap af. Gerne i 15 minutter om dagen.

Guidede meditationer
Det er en slags rejse for din sjæl hvor der er en tour-leder der bestemmer hvor du skal hen, og hvad du skal lægge mærke til. Det kan være ganske opløftende at tage med på guidede meditationer.
F.eks. har Robby Curdorf forfatter og forsker mere end 40 års erfaring med den åndsvidenskabelige verden, indtalt med sin behagelige letforståelige stemme flere guidede meditationer, hvor du f.eks. kan møde din skytsengel og meget mere hvilket er virkelig spændende, og en god måde at komme til at lære om meditationer på.
Disse cd´er kan bestilles ved Merlin Media her; www.Merlinmedia.dk, eller kontakt Golden-health på tlf. 0045 44 91 40 25

Brug meditation til at løse problemer
Hvis firmaer brugte meditation til at løse problemer med ville det gå meget lettere. Det siges endda at via. meditation har man direkte forbindelse til et slags plan af uendelige ideer. Problemer kan let tage mange mennesker flere dage om at finde en løsning. Istedet skulle de prøve at meditere over problemet for hurtigere og bedre løsninger.

Formålet med meditation
Det vigtigste er at bringe ro i sit sind og få balanceret sine tanker. Efter længere tids brug af meditation hver dag vil man opleve at have mere energi og være mere glad hvilket påvirker kroppens DNA til perfektion, og man vil beholde et yngre udseende i lang tid. Aldring er især forbundet med stress.

Meditation er et stærkt redskab til helbredelse af næsten enhver lidelse. F.eks. kan man meditere over et bestemt område på sin krop som skal heales, f.eks. chakra-healing. Det er altid er en god ide at bruge visioner i sin meditation om sin krop, men lær at sindet forstår i billeder;

Aldrig sig “helbred min snottede næse”, som fortæller kroppen at du skal have en snottet næse. I stedet forestil dig din næse som du ønsker den skal være, det gælder sådan med alt. Kun forestil dig i billeder hvad du vi have.

Nogle bruger billeder af symboler i sin meditation. Er man Reiki-healer kunne man f.eks. visualisere japanske tegn som hver har en betydning for f.eks. at frembringe lys. Hvert symbol i Reiki er blevet beskrevet med et formål, og blot ved at tænke på symbolet skaber det straks den ønskede effekt. Symboler er en måde at fortælle sindet flere ting på samme tid, da sindet altid forbinder hukommelse, følelser, oplevelser i forbindelse med dufte, symboler, ting osv. som også kaldes hukommelses-nøgler som bruges i regressionsbehandling.

“Jeg har ikke tid til meditation”
Nogen synes ikke de har tid til meditation, og det er præcis dem der burde gå i meditation hver dag, det er dem der har mest brug for det. Hvis man ikke kan finde 30 minutter om dagen til meditation bør man finde det dobbelte tid, for så er man alt for involveret i for mange ting, som netop skaber stress, ikke kun for en selv men også for dem omkring en; børn, mand/kone/kæreste, kæledyr, kollegaer.

På ens arbejde har man pauser, og alle undersøgelser viser at pauser giver ro i sindet, og efter pausen er der mere energi til mere arbejde som nu er meget lettere at overskue. I ens privatliv er der er også behov for pauser for at kunne overskue det hele. Det kan måske endda redde et helt forhold hvis begge parter begyndte at meditere.

Hvor lang tid og hvor ofte ?
Er man 40 år, vil meditation i 40 minutter om dagen være passende. Man skal egentlig bare sætte sig og bare slappe helt af, eventuelt lukke øjnene og bare lade tankerne komme til en i mindst 10-15 min. om dagen.

Skal man være i nutiden ?
Nogen synes man skal befinde sig i nutiden, også når man meditere. Du bestemmer helt selv hvor dit sind skal hen under meditation. Du kan gå ind i din egen fortid og genopleve øjeblikke eller du kan lege med tankerne om hvordan din fremtid vil se ud hvis nu du foretog nogle valg i dit nuværende liv.

Få hvad du vil
Mange bliver bedre mennesker af jævntlig meditation, og mange har fået ønsker opfyldt i sine liv ved at visuelt forestille sig de har fået noget det de ønskede sig. Jo oftere der mediteres om noget man gerne vil have, desto hurtigere lader det til at komme til en.

Underbevidstheden
Vi har alle en underbevidsthed, som ikke er at finde i hjernen, men i det omgivende energifelt omkring kroppen (ifølge nye opdagelser af flere forskere). Men ikke desto mindre kan man via. regression få information om en persons tidligere liv i så mange detaljer. Hvordan kan dette ske når denne fysiske krop aldrig har været på disse andre beskrevede steder ? Simpelt fordi det har den ikke, men det har kroppens energi, sjæl om man vil.

Din energi lagre alt om alle dine liv, alle bittesmå detaljer i underbevidstheden, som “optager” alle oplevelser man har haft. Selvom man ikke lige kan huske noget specifikt, kan det genkaldes via. hypnose eller teknikker som regression, i meget nøje detaljer.

Beta-bølger, den vågne tilstand
Den fysiske hjerne køre på Beta-bølger i vågen tilstand, men når man sover eller går i meditation sænker hjernens frekvens sig ned til alfa-bølger. Børn op til 6 års alderen køre udelukkende i alfa-bølger, hvilket betyder børn udelukkende opfatter ting som oplevelser, direkte ind i underbevidstheden.

Ens oplevelser som barn kommer med ind i det voksne liv, bare i underbevidstheden hvor de kan have uheldig effekt uden man er klar over det. Hvis man er bange for noget uden at vide hvorfor, kan det være en grim oplevelse som barn som lurer i underbevidstheden som voksen. Underbevidstheden skelner ikke mellem fantasi og virkelighed, men oplevelser kan genkaldes og behandles igennem teknikker som regression.

Det er muligt at sætte en manglende oplevelse ind i underbevidstheden som f.eks. hvis ens mor eller far ikke var der nok for en i barndommen, så kan man “indspille” en opdigtet historie ind i ens underbevidsthed via. mentale teknikker som regression eller guidet meditation. En grim oplevelse kan også ændres til en anden oplevelse, således underbevidstheden får overskrevet en grim oplevelse med en god oplevelse.

Sådanne “programmeringer” kan f.eks. udføres via. guidet meditation, hypnose, hvor en person eller en udlært behandler bringer en i alfa-bølge stadiet og fortæller en fantasi-historie ind i ens underbevidsthed i en specifik tid og sted, måske hen over en dårlig oplevelse i underbevidstheden. Desto mere fantasifuld og pragtfuld fantasi-historien er, desto større effekt har den.

Ens underbevidsthed forstår kun oplevelser, enten noget man oplever eller noget man forestiller sig at opleve, enten fra ens egen fantasi, eller fra noget en anden fortæller en.

Når alt kommer til alt ved vi slet ikke om denne verden er ægte eller bare fantasi.

En mulig meditation metode

 1. Tænk f.eks. på det der er dårligt i dit liv som du ønsker en anden oplevelse med.
 2. Enten læg dig ned, eller sid på en stol, læg armene så hænder er i skødet, luk øjnene.
 3. Tag 3 langsomt dybe indåndinger, for til sidst at slutte med en hurtig indånding.
  Slap af i fødderne, knæene, armene, til hele kroppen føles tung.
 4. Når du begynder at føle dig “træt” og næsten falder i søvn, så har du sænket dine hjernebølger til Alfa-bølger.
 5. Begynd at forestille dig den nye oplevelse, måske en anden slutning på en dårlige oplevelse så den i stedet bliver god eller morsom. Husk masser og masser af fantasi, bare forestil det du vil.

Få det du ønsker gennem søvn
Du kan få alt ind i din verden du ønsker dig, alt. Når du om aftenen ligger med hovedet på puden, så luk dine øjne og begynd at danne dig et visuelt scenarie af dit liv som du gerne vil have det, lev dig godt ind i det, og snart går din hjerne ind i alfa-bølger hvor dit scenarie kommer med ind, og her vil det blive programmeret ind i din underbevidsthed. Når du vågner skal du bruge et par minutter inden du står op på at forestille dig drømme-scenariet igen.

Gentag dette hver eneste aften, og snart får dit drømme-scenarie så stor effekt at det påvirker alle dine valg i din vågne tilstand, og er på den måde med til at skabe lige præcis dit drømme-scenarie ind i virkeligheden.

Sådanne metoder har givet mange mennesker et fantastisk drømmeliv med alt det de gerne vil have, fordi deres tanker er så fokuseret på egne visioner hele tiden. Desværre går mange mennesker rundt og er misundelige og fokusere sine tanker på misundelse og tanker om ting de IKKE vil have, og sådan programmere de sin underbevidsthed til sin egen ruin. Ændrer det allerede i dag, hvis du er utilfreds med dit liv, eller bare vil gøre dit liv endnu bedre.

Man kan også bare sætte sig og lukke øjnene, og leve sig ind i sin visualisering dagligt, gerne 10-15 minutter om dagen.

Billeder skaber, underbevidstheden taler og forstår i billeder
Underbevidsthed forstår KUN billeder.

Eksempel fra virkeligheden;

 • “Hvad vil du gerne have i dit liv ?”,

Lynhurtigt svares der;

 • “Jeg vil ikke have en mand der er træls hele tiden”.

Jamen det har hun jo allerede, hvorfor det ? Fordi hun skaber et billede af en mand der er træls.

Da eg bad hende billedligt beskrive et drømme-scenarie over sit liv var der betydeligt betænkningstid, for nu skal der jo skabes et billede af kun det hun vil have.

Alle får nøjagtigt det de beder om, uanset hvor de befinder sig. Tænk i scenarier du gerne vil have, og du vil 100% få dem.

Universet er et program som vi afkoder hele tiden. Programmet prøver at give alle hvad de gerne vil have, men programmet forstår kun billeder og scenarier. Derfor begynd at tænke i scenarier du gerne vil have, istedet for scenarier du IKKE vil have.

 • “Jamen jeg får regninger hele tiden”

JA, du har selv bestilt dem. Næppe er der mange som der sender regninger til en, for noget man IKKE har bestilt.

“Tænk IKKE på en giraf,
og straks er der en giraf” i sindet
og universet vil søge at finde en giraf til dig.

“Tænk IKKE på en ulykke,
og universet vil straks søge at finde
en ulykke til dig.”

“Tænk på et stort flot hjem,
og universet vil søge at finde dig et flot stort hjem.”

Pas på, for du FÅR hvad du visualisere dig
Der er konsekvenser for enhver handling. Når man begynder at skabe sit drømme-scenarie så skal man regne med at det vil blive skabt, OG at det kan koste et eller flere af de elementer man har i sit liv nu som er i vejen for at skabe dit drømme-scenarie.

Det kan koste ægteskabet, hus og hjem, job, eller andre ting man er involveret i som er en hindring for skabelsen af ens drømme-scenarie. Tænk dig godt om, og vid at du ALDRIG nogensinde kan lave et scenarie hvor du bestemmer over andre, for alle andre bestemmer selv over sine egne liv, og du bestemmer KUN over dit liv.

Er du en kvinde som er træt af din mand, skal du regne med at han højest sandsynligt vil forblive som han er, uanset hvilket drømme-scenarie du har lavet om ændringer ved ham, og det gælder også hvis du er en mand og det er din kvinde du vil ændre.

Kilder;

 • (-1;) “Effect of meditation on ultraweak photon emission from hands and forehead.”, Forsch Komplementarmed Klass Naturheilkd. 2005 Apr;12(2):107-12.
 • (-2;) Do stress-related psychosocial factors contribute to cancer incidence and survival?
  Chida Y, Hamer M, Wardle J, Steptoe A. Nat Clin Pract Oncol. 2008 Aug;5(8):466-75. doi: 10.1038/ncponc1134. Epub 2008 May 20. Review. PMID: 18493231
 • (-3;) State of the science: stress, inflammation, and cancer.
  Payne JK. Oncol Nurs Forum. 2014 Sep;41(5):533-40. doi: 10.1188/14.ONF.533-540. Review. PMID: 25158658
 • (-4;) Psychosocial influences on cancer incidence and progression.
  Spiegel D, Kato PM. Harv Rev Psychiatry. 1996 May-Jun;4(1):10-26. Review. PMID: 9384968
 • (5;) “Before And After Photos Of Meditation Reveal How Much Younger And Happier It Makes You”, The Huffington Post UK, Posted: 15/05/2014 08:38 BST Updated: 15/05/2014 08:59 BST
 • (-6;) “Can meditation slow rate of cellular aging? Cognitive stress, mindfulness, and telomeres”, Ann N Y Acad Sci. Author manuscript; available in PMC 2011 Mar 15.
  Published in final edited form as: Ann N Y Acad Sci. 2009 Aug; 1172: 34–53. doi: 10.1111/j.1749-6632.2009.04414.x, PMCID: PMC3057175, NIHMSID: NIHMS221333
 • Practical Magic, af Franz Bardon
 • Uddannelsenerne; Regressions-terapeut, Past Life Coach, Reiki Healing, Gateway Healing, EFT.
 • Curr Neuropharmacol. 2009 Mar; 7(1): 65–74. doi:  10.2174/157015909787602823
 • Does the pineal gland have a role in the psychological mechanisms involved in the progression of cancer?
  Callaghan BD. Med Hypotheses. 2002 Sep;59(3):302-11.PMID: 12208157
 • Naturalnews.com/035503_cancer_causes_mental_emotional.html
 • Ncbi.nlm.nih.gov (PubMed)
 • Bevidst Medicin, af Gill Edwards
 • Eben Alexander´s (hjernekirurg)
 • Psykolog Erik Hoffmann
 • Artikelbillede fra Pixabay.com