Videnskab; Jordforbindelse kan forbedre dit helbred

Jorden er negativt elektrisk ledende så længe den er lettere fugtig, men ikke i meget tørre områder. Når den menneskelige krop får forbindelse til Jordens overflade sker der en elektrisk forbindelse som har vist sig at kunne dæmpe stress, depression, angst og mange andre lidelser, igennem flere videnskabelig undersøgelser.

Kortisol
Stresshormonet kortisol udledes når man føler den mindste smule stress. Blodtype A har grundlæggende høje niveauer af kortisol hvilket gør disse typer meget rolige og venlige individer. Desværre er kortisol også forbundet med øget risiko for lidelser som f.eks. kræft. Således er blodtype A også typerne som har flest tilfælde af kræft, men det kan undgåes ved at lære om sin blodtype og tage forholdsregler som Reddigselv.dk har Danmarks mest detaljerede information om. 

En undersøgelse i 2012 viste tydeligt at individer med høje niveauer af kortisol pga. f.eks. stress, angst, depression og irritabilitet fik dæmpet produktionen af kortisol ved at blive jordforbundet. Dvs, elektronisk forbundet til jorden.

Kortisol kan således dæmpes ved at have god kropsforbindelse til jorden som skal være lettere fugtig for at fungere. Derfor kan det anbefales at især blodtype A individer kigger nærmere på jordforbindelsesteknikker for at øge deres helbred.

Læs videnskabelig information om blodtyper her;

Beskytter mod hjertekarlidelser
I 2013 beviste forskere at jordforbindelse til kroppen øgede den elektriske ladning på de røde blodceller, så de blev mere flydende og havde meget mindre tendens til klumpning som f.eks. giver blodpropper.

Blodtype A er i højest risiko for dannelsen af blodpropper, så igen er jording noget blodtype A individer bør inkludere hvis de vil øge helbredet.

Teknikker
Gennem direkte kontakt eller gennem svedfugtig dyrehud som anvendes som fodtøj eller sovemåtter, er jordens frie elektroner i stand til at komme ind i kroppen elektrisk. Gennem denne mekanisme kan alle kroppens dele ligestilles med jordens elektriske potentiale og derved stabilisere det elektriske miljø i alle organer, væv og celler.

Et forsøg blev foretaget over måneder hvor forsøgspersoner skulle sove på en speciel madras som var koblet elektrisk til jorden. Halvdelen af madrasserne var snydetilkoblet jorden, dvs. De var ikke koblet elektrisk til jorden men lignede de var det.

Forsøget viste mere end gode resultater for dem som var rigtig koblet til jorden, hvilket beviser jordforbindelse har helbredsfremmende egenskaber.

Moderne fodtøj isolerer os fra Jordens elektriske felt
Siden 2.verdenskrig har mennesket fået mere og mere moderne fodtøj, hvilket i dag næsten perfekt adskiller os fra kontakt med jordens elektriske overflade, hvilket selvfølgelig har sine fordele, men nu igennem denne videnskab også visse ulemper som f.eks. at kroniske lidelser, immunforsvarslidelser, og inflammatoriske lidelser steget enormt siden 2.verdenskrig, og nogle forskere har erklæret mangel på jordforbindelse som en af de store faktorer for det.

1900
I det 19århundrede behandlede en tysk læge søvnberøvede individer ved at koble dem til radiatorrør, vandrør, gasrør via en kobberledning til deres krop, hvorefter deres søvn blev væsentligt forbedret.

Polen
I slutningen af det sidste århundrede afslørede Polen forskellige fysiologiske og sundhedsmæssige fordele ved brug af ledende sengepuder, måtter, EKG- og TENS-type elektrodeplaster og plader forbundet indendørs til jorden udenfor.

Grounding
Jording (også kendt som Grounding) betyder kontakt med jordens overfladelektroner ved at gå barfodet udenfor eller sidde, arbejde eller sove indendørs forbundet med ledende systemer, hvoraf nogle er patenterede, der overfører energi fra jorden til kroppen.

Mennesker som går barfodet udenfor er slet ikke så tosset som nogen tror, og det er der flere beviser for nu.

Konklusion
Den hidtidige forskning understøtter konceptet om at jordforbindelse eller ”grounding” af menneskekroppen kan være et væsentligt element for helbredet ligestillet med solskin, ren luft og vand, korrekt kost og fysisk aktivitet.

Kilder;

  • Pixabay.com (Artikelbillede)
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk