Sådan kan du forbedre din hukommelse til eksamen

11. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Hvis du skal til eksamen eller anden form for test, hvor du skal bruge din hukommelse meget, så er her et rigtig godt råd til dig.

Hukommelsen bindes med sanser 
En mus udsættes for farven rød og eller duften af roser, og et elektrisk ubehageligt stød. Nu er farven rød og duften af roser for altid programmeret som noget farligt hos den mus, og faktisk også dens afkom, da forældres minder og oplevelser arves direkte videre til børns minder.

Det samme er tilfældet med mennesker. Fænomenet kaldes også ”hukommelsesnøgler”.

Læs mere om det her;

Hukommelsesnøgler
Når du læser dine lektier eller indøver viden fra bøger osv. kan du med stor fordel samtidig udsætte din næse for duften af citron. Især en terapeutisk æterisk ”lemon” olie. Så vil din hukommelse forbinde det du indlære med duften af citron.

Det er vigtigt at duften er så ren og ens som muligt når den skal anvendes. Duften kan også være en eksakt ens parfume.

Til eksamen påfører du evt. 2-3 eller flere dråber på dit tøj, det vil gå som en ”ny parfume” eller lign. I duften af citron husker du, videnskabeligt bevist, op til 50% mere af det du læste på før eksamen hvor du også sad med duften af citron. Så simpelt er det.

Skoler burde anvende ultralyds-diffusere med duften af terapeutisk æterisk lemon, så ville eleverne forbedre deres resultater betydeligt, har en Japansk undersøgelse vist. Desuden er blot få procent ægte lemonolie spredt ud i luften, en uhyrlig effektiv dræber overfor næsten alle farlige bakterier og virus indenfor minutter, det er også videnskabeligt bevist. Ja så ville flere elever også være raskere oftere. En skam sådan urgamle simple videnskaber næsten er gået tabt i dag.

Terapeutisk æteriske olier fra f.eks. Young Living er alle ens og meget rene pga. streng kontrol, og nok verdens bedste æteriske olier som ovenikøbet er godkendt som kosttilskud.

Læs mere her;

Sådan fungere det inde i hjernen
Inde i hjernen sidder et område kendt som ”Det limbiske system”. Det er et område der styre sanser, følelser, hukommelse, udskillelse af hormoner og meget mere. En duft er metaforisk set udformet som en ”nøgle” og gennem næsen ind i hjernens limbiske system ”trykker” duftens ”nøgleudformning” på sensorer der afgør en handling fra det limbiske system, ligesom en rigtig lås på en dør. I tilfældet med citron vil hjernens hukommelse simpelthen blive kraftig kædet sammen med det du læser på, eller oplever, for altid. Når det limbiske system, selv efter mange år, igen udsættes for duften af citron vil hjernen med lethed huske tidligere minder i forbindelse med duften af citron.

Kunsten virker også med andre dufte. F.eks. duften eller smagen af bestemt tyggegummi osv. Bruger man æterisk olie til formålet, er blot lettere med en duft af citron, fordi den let opfattes som en parfume og dermed tillades ved en eksamen.

Kilder;

  • Wikipedia.com
  • Praktisk magi, af Franz Bardon
  • Essential Oils Desk reference 4th edition, Essential Science Publishing
  • Regressionsterapi / Pastlife uddannelsen
  • Artikelbillede fra Pixabay.com