Ny forskning; Minder og erfaringer nedarves fra vores forfædre igennem vores DNA

11. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Redskabet regression (past life) kan bringe mennesker i bevidst kontakt med sin underbevidsthed og hente erindringer frem fra sine andre liv. Psykologer opdagede i sin tid fænomenet regression ved et tilfælde, da man ved en kvinde ville have hende tilbage til sin barndom gennem hypnose, med ordene ”gå tilbage” og ”gå tilbage”. Kvinden kom så langt tilbage at hun beskrev sig selv hængende i luften og så sin mor gravid med sig selv. Siden da er regression og tidligere liv ikke betragtet som noget fænomen men en realitet. Selv Jesus fortalte om regression, desværre blev det redigeret ud af de senere bibelversioner, da kristendommen ville have at mennesker skulle tro kun Jesus fik et nyt liv efter døden. Det ville jo også passe dårligt sammen med historien om himmel og helvede, hvis alle ville få et nyt liv efter døden.

Altid et spørgsmål om perspektiv
Himmel og helvede er koncepter som altid kun kan udnævnes, alt efter hvor man selv står. F.eks. ville det være det rene helvede for et supermarked hvis ingen gad handle der mere. Omvendt bliver samme situation til himlen for det nye supermarked som alle kunderne nu handler ind i.

En mand dræber en anden mand som ville overfalde en kvinde. For kvinden er det himmelsk, godt og rart at blive reddet, hun synes manden som reddede hende er en helt, selvom manden som angreb hende nu er død. For moderen til manden som overfaldte kvinden, er manden som dræbte hendes søn en morder som kommer fra helvede, og moderen synes hun er kommet i helvede fordi hun har mistet sin søn.

“Ondt eller godt, himmel eller helvede
er et individuelt perspektiv”

Nogen synes natten er ond, og dagen er god. For universet er dette blot tilstande med forskellige kvaliteter.

Sindet eller blodet
Regression omtales som ens sjæl som husker alt hvad den har oplevet, alle liv og alle oplevelser. Nogen kan pludseligt i sit liv opleve smerter i f.eks. sit knæ uden at noget kan konstateres galt, rent fysisk. Men sindet kan helt alene forårsage smerter i ens knæ hvis det pludselig mindes om en tidligere skade i knæet fra et tidligere liv.

Læs her artiklen om hvordan sindet husker alt og hvordan små ting er hukommelsesnøgler for smerter.;

Det er videnskabeligt bevist det ikke kun er sjælen som husker alt, hvilket denne lille videnskabelige beretning vil forklare meget simpelt;

Musefamilien som forandrede vores forståelse af os selv
Videnskabsfolk viste to mus farven rød sammen med duften af roser, og gav dem begge et ubehageligt elektrisk stød. Bagefter var begge mus naturligvis for altid bange for farven rød og duften af roser. Sådan ville du også have det bagefter sådan en ubehagelig oplevelse.

Det besynderlige er dog at de to mus bliver far og mor til et nyt kuld unger som aldrig har oplevet farven rød eller duften af roser overhovedet, og alligevel er de dødsens bange for farven rød og duften af roser! De små museunger har altså i deres DNA, gener og blod arvet minderne fra sine forældres oplevelser.

Det betyder at ens forfædres minder og erfaringer kodes direkte ind i ens DNA, gener og blod.

Stor betydning og ny forståelse
Et lands konge udsættes for den værste form for manipulation af sine nærmeste betroede hvilket næsten lykkedes, og så ville en anden magt have fået magten over kongens land og orden.

I mange tusinder år har kongelige svoret at kun en i blodarv med kongefamilien kunne overtage tronen. Nu ved vi alle hvorfor det er sådan.

Den nye unge konge har nemlig i sin besiddelse, sit kongelige DNA, gener og blod som er fyldt med løsninger, advarsler og erfaringer fra sine forfædres erindringer, som kan bruges til at opretholde sin magt så der kan være fred og orden i hans dejlige land som borgerne elsker. Dette gælder selvsagt også dronninger, prinser, prinsesser og alle som har det kongelige blod i sine årer. En med kongeligt blod som står over for en svær udfordring vil på det tidspunkt tilstrømmes med ideer og løsninger fra sin egene forfædres erfaringer i sådanne situationer, som at tale til råds med sine døde forfædre om en beslutning. Derfor er det altid bedst en leder af en nation er en som er i blodarv med andre store ledere, for at skabe det bedst mulige samfund i et lille paradis hvor verden udenfor er et kaos, som konstant leder efter en lille vej ind i kongens paradis for at ødelægge det.

Man kan simpelthen trække på sine forfædres erfaringer i sit eget DNA, gener og blod.

Hvis du er bange for knive, sabler, kaffekrus eller noget andet uden du ved hvorfor, så kan det ske du skal tjekke med dine forfædres fortid om hvad de har oplevet, for det er med i dit DNA, gener og blod som noget der dagligt konstant påvirker alle dine tanker og valg, om du vil det eller ej.

Lidelser
Ja, desværre er det sådan at den måde man opføre sig på, reagere på, tænker på, føler på, ofte er relativ til ens forfædres måde at være på, for det har man ganske enkelt arvet. De lidelser ens forfædre blev ramt af lurer derfor lige om hjørnet i en selv, medmindre man ændre sig til egne holdninger og afviger fra familiens normale mønster, viser anden forskning. Derfor er lidelser indirekte arvelige igennem ens tanker som nu også påvirkes af ens forfædres erfaringer, tanker og følelser.

I mit video-foredrag ”Chakraer og psykisk balance”, beskriver jeg 100% hvorledes ens eget sind og tanker direkte påvirker ens stakkels fysiske krop øjeblikkeligt og konstant.

Kilder;