Mennesker som bander meget er mere intelligente

Det har længe været forbundet med lav IQ at bruge fy- og bandeord i en krisesituation, men nu viser undersøgelser, at fy- og bandeord bruges flittigt af intelligente mennesker.

Mænd bruger mest fy- og bandeord, stærkt efterfulgt af kvinderne fordi der kun er to køn!

Selv dem som bruger frække ord lader til at have en højere end normal intelligens.

Følelsesmæssigt oprørt
Mennesker bruger fy- og bandeord i takt med de bliver følelsesmæssigt opstemt i en specifik situation.

Man tæller ord
En af undersøgelserne omfattede at deltagerne skulle nævne så mange fy- og bandeord de kunne på 60 sekunder. Herefter skulle de sige så mange dyrenavne og almindelig ord også på 60 sekunder.

Det viser sig at dem som kunne flest fy- og bandeord også kunne flest af de andre ord, og det er et tegn på intelligens og god kommunikationsevne.

Forskerne fortæller det er blevet almindeligt kendt at dem som bruger fy- og bandeord, er forbundet med; lav uddannelse og dannelse generelt, lav intelligens og dovenskab, og det er simpelthen ikke korrekt fortæller forskerne, for menneskerne som bruger fy- og bandeord er generelt godt velvidende om betydningen af ordene og er alt andet end dovne og udannede.

Maksimum kommunikationsevne
Når intelligente mennesker inkludere fy- og bandeord øger det deres kommunikation maksimalt, beskriver forskerne.

Smertestillende
Forskere fik forsøgspersoner til at holde sin ene hånd i iskoldt vand så længe de kunne uden at sige fy- og bandeord, men kun neutrale ord. En anden gruppe måtte sige alle de fy- og bandeord de ville så længe de ville, og de kunne holde hånden længere tid i det iskolde vand, og beskrev desuden episoden mindre smertefuld end dem som ikke sagde fy- og bandeord. Pulsen var også højere hos dem som brugte fy- og bande ord, end dem som kun måtte sige neutrale ord.

Læs også disse meet interessant artikler;

Kilder;

Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk