Kobbermineral giver fastere bryster og hud

I århundrede har mineralet kobber været brugt til helbredelse og især behandling af huden. Nu har moderne videnskab “genopdaget” at mineralet kobber giver pigmentering til hud hår og negle, og at kobbermineralet danner et stærkt væv rundt om alle blodkar, så de er stærke og fleksible. Chokolade indeholder større mængder naturligt kobbermineral, derfor kan chokolade faktisk f.eks. give strammere og fastere bryster. En urgammel videnskab er genoplivet.

Mangel på mineralet kobber i kroppen giver således; slap hud, forkrøblede negle, gråt hår og meget farligere giver det mangel på væv-struktur om blodårene som nu kan få udposninger og til sidst springe, hvilket bl.a. kendes som hjerneblødning. Alt dette kan hindres ved at have tilstrækkeligt kobber i sin kost.

Kobber har været brugt i årtusinder
Sumererne (4.000-2.300 f.kr.) brugte kobber til medicinske formål. Egypterne (3.900 – 1.500 f.kr.) brugte kobber til helbredende formål, f.eks. øjenlidelser. Babylonisk-assyriske kultur (1.750 – 539 f.kr.) brugte kobber som armbånd og til medicinsk behandling. Senere hen er kobber også brugt til at rense drikkevand og desinficere sår m.fl.

Antibakterielt m.fl.
I 2014 viste en grundig medicinsk undersøgelse at kobber også er antibakterielt, dvs. kobber kan dræbe skadelige bakterier, svamp, svampesporer og endda virus. Både gram positive, negative og multiresistente bakterier mister livet når de møder koncentrationer af kobbermineral.

Kobber er så effektivt at det i nyere tid bliver vævet ind i stoftyper til medicinsk beklædningsbrug.

God grund til at sørge for at få kobber nok i kosten, eller fra kosttilskud.

Øger kollagensammensætningen
Kobber forstærker simpelthen strukturen i kollagen i huden og gør den mere stram og fleksibel. Kobber er med til at øge produktion og effektiviteten af melatonin som giver pigmentering til både hud og hår. *Bemærk at gråt hår ofte er mangel på kobbermineral eller mangel på optagelse af kobbermineral, eller mangel på andre næringstoffer som skal samarbejde med kobbermineralet. Læs her om fødevareallergi;

Oxidative tilstande øger aldring af huden
Mental negativ stress nedbryder  kroppens DNA, via. oxidering (frie radikaler), derfor er antioxidanter meget vigtige for kroppen, fordi de modvirker oxidering. Antioxidanter modvirker bl.a. aldring, også af aldring af huden som mest af alt kommer indefra i kroppen og ofte opstået af længere tids mental negativ stress.

Kobbermineral er med til at øge kroppens egne antioxidanteffekter i huden og dermed beskytte huden mod aldring.

Mere kobber i ren kakao-pulver
DTU – Fødevareinstituttet i Dannark har målt næringsindholdet i samtlige madtyper, og resultater kan læses på www.foodcomp.dk.

 • Chokolade har mindre kobberindhold jo lysere det er.
  • Mørk chokolade indeholder 0,9mg kobber pr. 100gram.
 • Kakao-pulver indeholder hele 3,6mg kobber pr. 100gram

Skal man helt til tops med kobber mineralet er det rå østers der topper med 7,93mg pr. 100gram. Men det er knap så romantisk som chokolade eller opvarmet kakaodrik.

Det er altså mineralet kobber der giver fleksibel og opstrammet hud som kan give strammere og fastere bryster.

Chokolade og især kakao-pulver giver øget sexlyst
Sexlyst er styret af det mandelige sex-hormon testosteron men også af det kvindelige østrogen-hormon hos både mænd og kvinder.. Ja det er rigtigt, når mænd har for lavt testosteron samtidig med for lavt østrogen så koster det i sexlysten. Mænd har altså behov for det kvindelige kønshormon og kvinder det mandelig kønshormon testosteron for at have optimal sexlyst.

 • Kobbermineralet spiller en vigtig rolle i dannelsen af testosteron.
 • Zinkmineralet spiller en vigtig rolle i dannelsen af østrogen.

Det er derfor vigtigt at have gode og korrekte mængder af testosteron og østrogen i både mænd og kvinder. Dog skal mænd bruge mere zink og kvinder mere kobber. Tager kvinden P-piller er dette sat i direkte forbindelse med højere udskillelse af zink-mineral som medføre udfordringer i hormonbalancen, altså for lav østrogendannelse.

Mænd har mere lyst til sex når ”lageret” er fyldt op. Mænds sæd består mest af mineralet zink. Således indeholder kakao-pulver hele 10,6mg zink pr. 100gram kakaopulver hvilket er ret meget og vil bidrage stort til sæd- og østrogen-produktionen i mænd. Zink giver også øget helbred i mænds testikler og prostata. Mænd med for lav zink i kroppen har øget risiko for farlige lidelser i prostata og testikler.

Kakao-pulver indeholder altså hele 4 gange mere kobber og zink end mørk chokolade
Med et sådan indhold af netop kobber og zink vil kakao-pulver være med til at øge sexlysten ved begge køn. Det er vigtigt for mænd at balancen er korrekt i kosten hvad angår zink og kobber. Mænd skal have op til 7 gange mere zink end kobber, kvinder lidt mindre alt efter forhold som P-piller mm.

Lav jer to gode kopper varm kakao på en romantisk aften og få det lidt hyggeligere.

Opskrift på god kakao-drik

 • Ca. 400 ml sødmælk
 • Ca. 2 spiseskefulde ren kakaopulver
 • Ca. 4 teskefulde sukker (f.eks. økologisk brun fairtrade rørsukker)
 • Varm op uden at koge, rør rundt i blandingen.

Er man laktoseintollerant kan der her læses om hvordan Plante Enzymer i fra kosttilskud kan hjælpe med at give bl.a. laktase-enzym så man kan tåle laktose samt hvordan laktase fra kosttilskud nemt kan bruges til at nedbryde laktosen i mælk derhjemme. Klik her og lær mere;

Korrekt daglig dosis af kobber og zink

 • Kobber 3,5mg
 • Zink 25mg

Mangel på optagelse af kobber
Det er ikke sikkert kroppen optager kobber fra kosten, hvis der ofte leves af en kost som er forkert for kroppen. Årevis forkert kost kan have nedslidt tarmenes små fingre som optager næringsstoffer som f.eks. kobber.

Alle har mere eller mindre fødevareallergi uden at vide det, og fødevareallergi er årsag til langt de fleste lidelser. Ofte er fødevareallergi symptomer forbundet med en kost mod ens egen blodtype. Tegn på fødevareallergi kan være;

 • Dårligt humør ca. 30 minutter efter at have spist noget man ikke tåler
 • Lav energi og træthed efter et måltid man ikke tåler

Det siges man kan forlænge sit liv betydeligt ved at undgå fødevarer man ikke tåler.

Læs mere her;

Kilder;

 • Using Copper to Improve the Well-Being of the Skin
  Cupron Inc. Hasadnaot 10, Herzelia, Israel. 2014.
 • “Den tilbageholdte viden om helbredelser”A
  • Af Robby Curdorf
 • “Medicin-slave eller Ernæringsklog”
  • Af Robby og Christina Curdorf
 • “Let´s play doctor”
  • Af Dr. J. Wallah
 • “Let´s play Herbal Doctor”
  • Af Dr. Ma Lan
 • Politiken.dk
 • Vitamindoktor.com
 • Pillscout.com
 • PubMed (Ncbi.gov)
  • Amerikansk medicinsk journal
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk