Kyssesyge (mononukleose)

Kyssesyge (mononukleose)

8. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Epstein-Barr-virusset er et slags herpes-virus ligesom HPV m.fl. Herpes smitter f.eks. ved slimhindekontakt såsom ved kys med hinanden. Flere naturlige tiltag kan beskytte mod smitte af virusset og helbrede eventuel smitte.

Symptomerne
Fordøjelsesudforinger, luft i mave og tarme, ringe optagelse af næring, dårlig elektrolytbalance, allergiske reaktioner over for mad man før tålte, følelsesmæssige humørsvingninger, træthed, irritabilitet, manglende motivation/disciplin og kreativitet mm.

Blodsukker
Lavt blodsukker er faktisk en årsag der efterlader kroppen yderst modtagelig for smitte med bakterier og virus såsom herpes og Epstein-Barr-virus, derfor er det vigtigt at følge en kost der giver en god mæthed.

Læs f.eks. om;

F.eks. er det ofte blodtype O der lider af lavt blodsukker, simpelthen fordi der er indtaget en utilstrækkelig kost der hurtigt forbrændes i den højere mavesyre og hurtigere fordøjelse. Omvendt har blodtype O det mest aggressive immunforsvar af alle, mens blodtype B er omgivet af stor mængde godartede bakterier uden på kroppen som simpelthen dræber udefrakommende bakterier og virus.

Lavt blodsukker giver dårligt humør og lav energi som giver lav krops-frekvens. Det er kroppens frekvens der udgør en stor faktor for beskyttelse mod virus og bakterier som ofte har meget lave frekvenser. Det betyder bakterier og virus kun kan eksistere i frekvenser (vibrationer) som er lave nok til det.

Et individ med dejligt godt og glad humør hver dag har den højeste krops-frekvens som vil dræbe bakterier og virus når de kommer tæt nok på.

Læs her;

Løsninger
Som med de fleste lidelser skal man sætte ind hvor årsagen gjorde man overhovedet blev smittet til at starte med.

Først få øget blodsukkeret til normal med den rette kost for individet. Det er vigtigt at forstå nogen individer skal bruge en højfedt kost sammen med sukker, andre mindre fedt og mindre sukker. Det er forkert at fjerne sukker totalt fra sin kost. Det er ligeså farligt som at fjerne mættet fedt fra sin kost. I 60år har industrierne informeret fejlagtigt om mættet fedt med det resultat at den nye fedtfattige kost har kostet millioner livet eller givet dem alvorlige lidelser, især i hjertet og hjernen.

Læs her;

Ved at øge blodsukkeret øges humør og krops-frekvens hvilket alene bliver stor udfordring for virus, farlige bakterier, mikrober at leve i fordi de lettest eksistere i lave frekvenser som de selv er.

For at rette op på elektrolytbalancen skal der drikkes 8-10 glas 240ml rent vand om dagen, gerne med et til to grove himalayasalt-korn for hvert glas vand, det hjælper kroppen med at binde væsken i kroppen. Når man er nede med lidelse kan der faktisk udledes store mængder væske gennem sved, urin og åndedræt.

Ren fysisk er det en god ide at indtage større mængder C-vitamin, helt op til 5.000mg om dagen, men kun med 100% ren C-vitamin. Man starter med at tage f.eks. 1000mg C-vitamin om dagen og øger dosis dagligt indtil der opstår diarre, herefter nedjusteres dosis indtil diarre stopper, dette kaldes tarm-tolerance. En god ide er også at sørge for kroppen får alle vitaminer og kolloide mineraler f.eks. fra LivsEnergi Maxi som er Skandinaviens eneste, stærkeste og mest komplette til prisen. Det kan købes hos www.golden-products.eu , og er faktisk anbefalet af flere læger og naturlæger.

Flere Herpes-typer udsultes af kendt aminosyre
Herpes-virus lever rigtig godt når der er overflod af aminosyren Arginin som findes rigt i chokolade, stivelse, nødder, husblas mm. Derfor begræns indtaget af arginin-rige produkter. Aminosyren Lysin har en kvældende effekt på alle typer herpes-virus (Epstein-Barr, HPV mm.). Hvis man er smittet med disse typer virus kan der med stor fordel indtages kosttilskud med ren Lysin, som vil udsulte herpes-virus. Epstein-Barr-virus er i familie med herpes-virus.

L-Lysin 500mg kan købes ved www.svenskkosttilskud.dk

Lysin i kosttilskud er forbudt at forhandle fra Danmark, da det blev opdaget det kunne bekæmpe herpes-virus.

Kolloid sølv og Thieves
Selve Epstein-Barr-virusset kan bekæmpes fysisk med ægte ren kolloid sølv og eller en æterisk olieblanding kaldet ”Thieves”.

Kolloid sølv kan også pre-beskytte celer mod smitte med virus, endda HIV.
Læs mere her;

Kolloid sølv kan købes hos www.golden-products.eu

Kilder;

  • Essential oils Desk reference 4th edition, af Essential Science Publishing
  • Ncbi.gov (PubMed, Amerikansk Medicinsk Journal)
  • Rife.org
  • Pixabay.com