Kræft (Cancer), stor artikel med mange muligheder for helbredelse

8. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Kæmpe samling af dokumenterede naturlige fysiske og psykiske metoder, til at helbrede dig selv mod kræft.

VIGTIG INFORMATION
1. Reddigselv.dk udfører ikke behandlinger mod kræft

2. Denne artikel er udelukkende en samling af information fra utallige kilder som kan ses i bunden af artiklen. Informationen kommer fra medicinske databaser, bøger, forskere m.fl.

3. På ingen måde kan reddigselv.dk gøres ansvarlig for hvad informationen bruges til

3. Hvad individet herfra gør er absolut op til individet selv.

Denne information er ment udelukkende som information til dig som vil varetage dit eget helbred. Der er mange løsninger som er beskrevet at være yderst virksomme på nogen, men ikke på andre. Information i denne artikel bør IKKE opfattes som den ultimative helbredelse mod kræft som flere journalister tolker det som.

God læsning, og godt helbred din vej uanset hvad du vælger.

Artiklen er opdateret i dag. d. 14. oktober 2016

Nyeste viden

– Farvestoffet Titanium Dioxid (E-171), som er godkendt af fødevarestyrelser som FDA, kan ifølge kosmetisk database give 50% risiko for kræft. Stoffet anvendes også i solfaktorcremer under navnet Tiosol.

– Hvordan tilbageholdte følelser og reaktioner som VREDE direkte kan skabe Cancer i kroppen. (lige over billedet af chakraer længere nede i artiklen)

Bitter melon (Momordica Charantia), forhindre kræftceller i at udvikle sig. Opståede kræftceller lider programmeret celledød.

Forbyggende skanninger mod kræft, et paradoks
1. Anbefalede skanninger mod kræft, kan skabe frygt for kræft og holder liv i frygten for kræft, hvilket i sig selv kan være meget farligt.

2. Dit sind er enormt stærk, især overfor din egen krop. Når du tager til scanning er du muligvis allerede nervøs og dine tanker fokuseres omkring cancer og du næppe svar med det samme. Du skal så vente på svar i måske 14.dage hvor der er rigelig tid til at frygte det værste og det kan helt alene skabe det du frygter (se chakra-skema og vejrtrækning længere nede). Det er videnskabeligt bevist at blot lægen siger du har cancer vil chokket alene medføre meget mere cancer eller skabe det hvor det ikke var, ifølge bogen “Bevidst medicin”. Din læge er en slags troldmand der bestemmer din skæbne; siger lægen du er rask uha hvor dejligt, men siger lægen du er syg opstår der pludselig en frygt uden lige i dig og nu er magien lavet på dig, i dit sind, uanset om lægen tog fejl eller ej. Lægen er stadig så troværdig at dit sind helt inderst vil tro på lægen. Det er MEGET MEGET farligt, for dig. Lad vær at spørge andre til råds om du skal gå til skanning eller ej, bestem det for dig selv. Dine venner vil ofte anbefale dig at gøre som de gør, ofte med en utrolig viden om hvad der kan ske hvis du ikke gør det, helt uden at de faktisk ved ret meget om det. Det er dit liv, dine valg.

Du anbefales herfra at mærke din krop. Læg mærke til hvordan du føler dig efter et måltid, besøg hos eller af venner og bekendte. Mærk efter selv. Hvis du virkelig inderligt har det dejligt er alt ok. Kun beskæftig dig med ting og mad som får dig til at føle dig tilpas.

Læs videre og du vil blive meget klogere på hvordan du lever sundt og rask i meget lang tid. Anden forskning viser at mennesker som lever uden at gå til skanninger fordi de ikke frygter sygdom og mennesker som holder sig væk fra deres læge ofte lever betydeligt længere end dem som besøger lægen ofte.
Hele samfund som er beskæftiget med spændende og tilfredsstillende ting hver dag, og er glade for livet og har ikke tid til at opsøge lægen, er de mest raske og mest langvarige liv.  Kilde; Bogen “Bevidst medicin” som beskriver disse dokumentationer.

Kan effektivt behandles naturligt, men du skal selv ville hele pakken !
Oplysninger i denne artikel kan med stor sandsynlighed hjælpe med effektivt at forebygge mod, og helbrede kræft helt naturligt hos mange. Det er op til dig selv at leve på en sund måde (for dig) hvilket er yderst individuelt. Har du kræft og været igennem medicinske behandlinger er der stadig masser af naturlige ting du kan gøre for at komme kræft til livs, men det vil kræve af dig at du GØR noget ved det selv, og ikke bare læser dette som en underholdende artikel.

Mange af de naturlige dokumenterede kure mod kræft er beskrevet i denne artikel. Jeg vil uanset hvad du finder stødende anbefale dig at læse hele artiklen igennem ellers er du ikke seriøs nok til at helbrede dig selv, og så må du overlade dit helbred til ortodokse læger som har meget få muligheder til rådighed. Jeg har respekt for alle som har mistet nogen til denne lidelse, det har jeg også selv, men det skal IKKE være baggrund for at holde liv i de meget skadelige syntetisk kemiske midler ortodokse hospitaler stadig benytter, når der utallige andre naturlige metoder som ovenikøbet anvendes på udenlandske hospitaler.

Grunden til du IKKE hører om naturlige kemiske forbindelser som kan forårsagde programmeret celledød i kræftceller, er fordi videnskaben ikke kan forklare hvordan det går til. Kun forklarlige helbredelser er godkendt til at anvendes professionelt.

Begrænsninger eller muligheder ?, valget er dit
Det er også vigtigt at være opmærksom på den psykologiske faktor; at når nogen (f.eks. denne side) bringer andre oplysninger som er i strid med de holdninger man er vokset op med i dette samfund, eller de holdninger der generelt er i ens familie og massemedierne om emnet, så er man tilbøjelig til at nægte dette som en mulighed og det er bare ærgerligt for så er der kun meget få muligheder man tillader som hjælp, derfor må man nu leve i en verden af begrænsninger i stedet for en verden af muligheder, bl.a. muligheden for at forblive rask helt naturligt.

Vi vil ikke hjælpe dig hvis du ikke vil bestråles !!
Hospitaler siger nu til kræftpatienter, de ingen hjælp med eventuelle skanninger kan få hvis de nægter at benytte radioaktiv bestråling som behandling og istedet vælger naturlig behandling.
Det er en noget mystisk fortolkning af konceptet “fri behandling”.

Kun hver 17. million indsamlet går til egentlig forskning. Mange af de andre penge går bl.a. til medier der skal ødelægge og latterligøre naturlig behandlinger. Det behøver ingen bevise, for det kan alle se ved at gå gennem medierne siden lidelsen cancer opstod.

Mennesker er alle af naturlig forekomst og IKKE biler som er af mekanisk forekomst, derfor skal mennesker heller ikke vedligeholdes eller repareres som biler. Mennesker skal være i balance med naturen som er den bedste mulighed for et langt og rask liv.

Simpel forebyggelse
Dr. Ma Lan (kinesisk læge og naturlæge), og Dr. Wallach (læge, dyrlæge, naturlæge, vitamin og mineral forsker) oplyser at man kan reducere risikoen for at udvikle kræft med hele 462%; ALENE ved at undgå stegt mad og margarine.

Det er IKKE kødet som giver kræft men måden du tilbereder det på. Stegt mad og margerine øger drastisk indtaget af frie radikaler som netop er direkte kræftfremkaldende. (umættede fedtsyrer bliver mutagene ved 150grader celsius).

Hvad er kræft?
Kræft er noget der opstår i kroppen pga. livsstilsfaktorer, eller direkte kontakt med kræftfremkaldende syntetiske midler.

“Giftstoffer kan også være direkte kræftfremkaldende, men typisk er en krop med et intakt immunforsvar og et sind med positive tanker bedre beskyttet mod disse giftstoffer end en krop med meget ringe immunforsvar og eventuelt inkl. et sind med mange negative tanker”

Hvad er kræftfremkaldende midler?
Kemoterapi kan være en radioaktiv væske som leveres til en kræftsyg med en ildtang, som kræftpatienten skal indtage oralt eller ved injektion i kroppen.
Alt hvad denne væske har været i forbindelse med bliver destrueret, pga. den radioaktive fare for andre mennesker og læger. (de skulle jo nødig få kræft selv af denne farlige væske).

 • Radio terapi, eller radioaktiv stråling, som bomber kræftceller og hele immunforsvaret samtidig.
 • Kunstige sødemidler som Aspartam bliver i kroppen skilt ad til; forminsyre (myregift), formaldehyd (balsameringvæske) som forstyrrer DNA-formeringen og leder til fødselsdefekter, methanol (også kendt som træsprit, et ekstremt stof der bl.a. forårsager blindhed, tinnitus, svimmelhed, kvalme, nethindeskader, følelsesløshed, nerveskader), og DKP (diketopiperazine) som i kroppen omdannes til et aktivt stof der forårsager hjernesvulster. Aspartam bruges desværre i meget gængse produkter af flere producenter som ikke har tænkt sig at stoppe brugen af Aspartam oplyser de. Pepsi og Coca Cola benytter også Aspartam. Sukkerfrie drikke som saftevand til børn benytter også Aspartam. Det er vigtigt du selv læser ingredienserne i det du hælder i din krop.

Kilde: “Medicinslave eller ernærings-klog” af Robby Curdorf og Christina Curdorf

Andre ting der kan forårsage kræft
Mikrobølgeovne vibrere madens elementer så de faktisk destrueres. Mad der har været i mikrobølgeovn er derfor uden vitaminer, mineraler og eventuelt er proteiner omdannet til kræftfremkaldende typer.

Kræft i skjoldbruskkirtel skyldes udelukkende stråling hyppigst fra røntgen og ultralydsscanning. Det vides efter 1920 – 1950 hvor man brugte røntgen-stråling til at behandle bl.a. hævede mandler med. Det er man stoppet med siden man fandt sammenhængen i skjoldbruskkirtelkræft og brug af røntgen i hoved og hals område. Men stadig i dag benyttes der røntgen og ultralydsscanning og det kan altså forårsage kræft i skjoldbruskkirtlen.
Hvis kræft  i skjoldbruskkirtlen behandles med ortodoks strålebehandling vil lidelsen statistisk blot komme igen og igen. Derfor søg og lev efter de råd i denne artikel istedet.

Farvestoffet Titanium Dioxid (E-171), som er godkendt af fødevarestyrelser som FDA, kan ifølge kosmetisk database give 50% risiko for kræft.
Se www.ewg.org (http://www.ewg.org/skindeep/ingredient/706561/TITANIUM_DIOXIDE/)

Er kræft arveligt ?
Alt DNA er arveligt, men lidelser ligger ikke fast i DNA’et sådan at en familie f.eks. bærer på gener der kan give kræft på et tidspunkt. Det er videnskabeligt bevist at DNA og gener reagerer direkte på tanker og reaktionmønstre som dog er meget arvelige.

Man vokser op hos mor og far, ser og gør som de gør, lære at reagere som de gør, tænke som de gør. Alle lidelser mor og far kalder frem i deres DNA og gener, er man tilbøjelig til også at gøre i sin egen krop. Lægerne kalder dette genetisk arveligt, men det er muligvis ikke korrekt. Du er muligvis selv ansvarlig for hvilke lidelser du vil kalde frem i dit DNA.

Positive tanker, regenerere DNA fint, sundt og rask hele tiden.

Negative tanker, stress, og at (bide ting i sig), degenerere DNA og gener, til lidelser opstår.

Hvis der er kræft i din familie bør du analysere din families levestil sammenholdt med viden enten fundet her på reddigselv.dk eller andre steder. Skab din egen levestil og tanke-reaktionsmønstre. Det er videnskabeligt bevist i studier at mennesker som afviger fra familiens reaktionmønstre, tankemønstre, levestil, IKKE får de samme ellers arvelige lidelser som resten af familien.

Det ER nemt, du ændre dig bare, du er et stærkt væsen der bestemmer over dig selv og du skal gøre hvad du har lyst til, ikke hvad andre har lyst til.
Hvis nogen i din omgangskreds og eller familie synes det lyder dumt, skal du overveje om deres holdninger skal have tilladelse til at ødelægge din krop.

Lokation af kræft i kroppen, kan give “hint” om hvad årsagen er psykisk
Vores krop er inddelt i energicentre, chakraer, for nogle hokus pokus og magi, men for alle den ganske hårde sandhed, selv for dyr.

Nedenfor er en illustration af disse centre. Til højre kan man se hvilke psykiske områder kroppen er inddelt fysisk i.

Eksempel
Hvis man har kræft i hjerte området (brystkræft, lungekræft osv.) kan det skyldes tanker der er stressede og eller negative omkring enten “følelser, forhold, kærlighed”.
Dette forårsager indenfor sekunder efter tanken eller følelsen er begyndt, at blodtilførslen formindskes til dette område fordi blodkar sammentrækkes, hvilket får den omgivende temperatur til at nedkøle kroppen lige der. Området bliver koldt og får mangel på ilt og Co2 ophobes som bliver til syre som nedbryder kroppens elementer.

Cellerne i kroppen er vant til et bestemt pH miljø, hvis kroppen i en længere periode bliver syrlig (pH-værdi falder) i et bestemt område vil celler her mutere i forsøg på at tilpasse sig, det kalder de moderne læger; celle-mutation.
Kræft trives i syrlige omgivelser da kræft er baseret på Candia Albicans (svamp). Derfor menes det at kræft ikke kan opstå hvis kroppen er lettere basisk, mellem 7,5 til 8. ref. bl.a. Dr. Carsten Vagn Hansen.

Lær om tankers effekt i den fysiske krop
Det er nytteløst hvilken fysisk behandlingsform man vælger hvis tankerne konstant forårsager mangel på blodtilførsel til områderne i kroppen; om man så fjerner samtlige legemsdele og organer i specifikt område vil kræften til stadighed ramme, hvad der ellers er tilbage at ramme, indtil tankerne eller følelserne kommer under kontrol. De korrekte næringstoffer og antioxidanter kan dog holde kræft fysisk væk, men kun indtil den dag man pludselig ikke får de næringsstoffer, så vil det psykiske igen nedbryde kroppen. Derfor er det vigtigt at være psykisk og fysisk sund hele tiden.

Når man tilbageholder VREDE vil kroppen i ekstreme tilfælde begynde at ryste. Hjernen danner nu et bedøvende hormon Serotonin som ofte øger humøret. Desværre vil Serotonin dannet under vrede også danne hormonet Tryptofan som angriber svage celler i kroppen. Der opstår nu Cancerceller i de områder der er relative til vreden eller de tilbageholdte følelser.

Når områder beskrevet herunder bliver ignoreret vil blodårer fysisk trække sig sammen og medføre lavere blodtilførsel til det fysiske område, som nu lider under ophobning af Co2 og iltmangel. Co2 indgår i formlen for syre, derfor bliver det fysiske område nu syrligt som betyder pH værdien falder i det fysiske område. Cellerne er vant til en bestemt lettere basisk pH værdi, og vil nu forsøge at tilpasse sig de syrlige forhold. Det kaldes celle-forandring. Et stort mysterium for ortodokse læger og hele deres bagland.


Kræft er altid hvidt
En italiensk læge opdagede, at alt kræft, uanset hvor det sad, var hvidt indeni pga. en gærsvampetype kaldet Candida Albicans. Nu er det sådan, at svampe faktisk kun kan eksistere i sure miljøer, hvorfor han fandt på at lave væsker med natron (natriumbicarbonat, E500), som også bruges i husholdningen som hævemiddel i bagværk. Natron er en base, altså modsat syre. Han helbredte mange patienter med den metode. Endda en læge som havde kræft blev helbredt da kemovæsken blev byttet ud med natriumbicarbonatvæske i hemmelighed, og lægen blev hurtigt erklæret rask til sine kollegaers overraskelse, også fordi han beholdt sit hår. Lægen blev fyret kort tid efter sin opdagelse men nåede at helbrede flere patienter med indsprøjtninger af en basisk væske direkte i tumorer som efterfølgende forsvandt efter denne effektive behandling. (-10;) , (-11;)

Indtagelse af bicarbonat oralt kan også reducere tumorvækst og spredning af cancerceller. (-12;)

Fejldiagnoser
Siden 1970 har det været kendt af forskere at denne opskrift kunne helbrede cancer. Hele kræft-industrien er i dag er afsløret i så mange forbrydelser mod menneskeheden. Bl.a. har en læge stået frem offentligt og sagt han fik penge for at diagnosticere raske mennesker som syge med cancer. (Se venligst referencer og kilder nederst på siden).

Stoffet “limonene” er meget rigt i citroner som på engelsk hedder “Limon”. Naturlig Limonene er bevist i talrige studier at have meget kraftig effekt mod cancer, tumorer mm. Derfor er citron et MEGET kraftig og virksomt element mod cancer. Den syntetiske form af limonene, som ofte findes i plejeprodukter er IKKE det samme som naturlig Limonene. Der findes i dag plejeprodukter af naturlig slags, som også indeholder den naturlige Limonene som også effekt mod cancer.

Brug kun natron efter behov, da det kan være farligt
Det er dokumenteret at indtag af 1,4 gram Natron dagligt vil øge pH-værdien i kroppen. En teskefuld Natron er Ca. 5 gram.
Der er i det dokumenterede tilfælde beskrevet at der kan opstå Metabolisk Alkalose (Base-forgiftning) ved at indtage 60-70 gram Natron dagligt. Brug kun Natron efter behov, der er mange andre måder at holde kroppen sund og i sin rette pH-balance på. Bl.a. blot ved korrekt åndedræt.

Kendt læge bekræfter
Carsten Vagn Hansen bekræfter på radiodoktor.dk, at cancer ikke kan eksistere i en lettere basisk krop, hvorfor pH værdien i kroppen et af de afgørende elementer for om man overhovedet kan udvikle kræft.

Ph-værdien i din krop kan påvirkes af dit sind, vejrtrækning, syntetiske stoffer og levestil generelt.

Korrekt vejrtrækning er meget vigtig for syre/basebalancen og helbredet
For at kroppen overhovedet kan blive syrlig skal der være Co2 til stede. Det er ren kemi. Lungernes avioler (millioner af små åbninger) der leder ilt ind i blodet og Co2 fra blodet ud i lungerne. Ved at trække vejret korrekt kommer der tilstrækkeligt ilt til kroppen og Co2 afledes fra kroppen. Forkert åndedræt efterlader mængder af Co2 ophobet i kroppen og nu kan der dannes syre som fører til en alt for lav pH-værdi. Dette kan f.eks. skyldes angst og generelle frygt-tanker som der helt sikkert opstår ved mistanke om kræft, f.eks. når lægen siger man har kræft.

Kræft kan behandles naturligt og følgende er dokumenteret i kliniske forsøg:

 • Phytokemikalie Baicalein
  • Findes f.eks. i urten Skjolddrager (Scutellaria lateriflora). Urten bliver brugt mod et hav af lidelser; angst, panikanfald, hysteria, anfald, skizofreni, depression, søvnløshed, feber, hæshed, høfeber, nervesmerter (neuralgia), hovedpine, PMS, udeblivelse af menstruation (amenorrhea), brystsmerter, tilbageholdt efterbyrd (Pass retained placenta).

Ifølge kinesisk medicin urtebog er der ingen advarsler, eller forgiftninger i forbindelse med brugen af Skjolddrager.

Man kan spise 1-2 gram af den tørrede skjolddragerurte 3 gange dagligt. Eller lave en te ved at hælde kogende vand over 1-2 spiseskeer af urten, lade stå i 10-15minutter og drikke tre gange dagligt.

Desuden har phytokemikaliet baicalein vist at kunne inducere programmeret celledød i flere typer kræftceller, heriblandt; myelomatose, prostatakræft, hudkræft, brystkræft, hoved og halskræft og kan forhindre kræftcelle migration (spredning). (-13).

 • Hellig Frankincense (Boswellia Sacra)
  • En terapeutisk æterisk olie forårsager programmeret celledød hos cancerceller. Dokumenteret i år 2013 i kliniske forsøg med hudkræft. Ingen bi-virkninger. Virkede på flere typer kræft effektivt efter 20 uger.
 • Bitter melon (Momordica Charantia)
  • Modvirker at Cancerceller udvikler sig. Eksisterende cancerceller der kommer i kontakt med stofferne i bitter melon vil begå selvmord via. programmeret celledød. Melonen kan effektivt anvendes som forebyggelse mod cancer ifølge den amerikanske regerings hjemmeside (.gov) i denne dokumentation; 1;70(5):1925-31. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-09-3438. Epub 2010 Feb 23.
 • Stærkere end kemoterapi
  • Helt naturligt, simpelt råd; Frys en citron ned, knus den til pulver, og drys det i din mad. Citron med hel skræl indeholder op til 10 gange mere c-vitamin og andre vitaminer samt limonene, og dette har en meget dræbende effekt på kræftceller. Dette har man vidst i meget lang tid, det er bevist i samtlige kliniske forsøg, men aldrig offentliggjort. Dokumentationen gælder også for den terapeutisk æteriske olie, “Lemon”. Som i mere end 50 kliniske forsøg har vist meget stærk effekt imod tumorer, og kræftceller, mest pga. “Limonene”, et stof mange tror er allergi-fremkaldende, hvilket den naturlige udgave langt fra er. (-9;)
 • Valleproteiner fra mælk, bekæmper cancer
  • Forskere snakker sjældent om Lactoferrin son er et stof fra valle-protein. Lactoferrin klæber sig fast til kræftfremkaldende substanser (carcinogener) og trækker dem med urinen ud af kroppen.
   Dette er videnskabeligt dokumenteret og publiceret i “Anticancer Research and Cancer Letters”.
   Forskerne understreger at en kost der indeholder valle-protein kan udvise en hæmmende effekt på udviklingen af flere typer svulster. Forskningen viser at valle-protein-elementet Lactoferrin giver kræftceller en programmeret celledød kendt som “programmeret selvmord” ved brystkræftknuder. Japanske forskere har har senest dokumenteret og offentliggjort Lactoferrin væsentligt reducerer; tarmkræft, lungekræft, blærehalskræft og tungekræft i dyr.
   Valle-protein kan f.eks. købes som kosttilskud typisk i forbindelse med træning. Men det kan altså også bruges hvis du der skal lidt flere proteiner til i din kost. F.eks. Natur-drogeriets Valle-protein indeholder Lactoferrin.
 • Fiskeolier kan reducere risiko for hjernetumorer med 385%
  • I et forsøg foretaget af “University of Wales” gav man mus fiskeolier i forbindelse med kræftfrembringende stoffer, resultatet blev således: Mus der fik fiskeolie havde en tumorvægt på 70mg, de mus der ingen fiskeolier fik havde en tumorvægt på 270mg.
 • Sesamfrø og knust hørfrø
  • Indeholder sesamin som er en slags lignan som er antioxidanter og phytoøstrogener, som i kliniske forsøg i USA nu endelig har vist at have over 50% effektiv dræbereffekt overfor kræftceller. Sesamfrø indeholder 132 mg sesamin lignaner pr. 100 gram sesamfrø. Det er nødvendigt at få mindst 5mg sesamin lignaner om dagen. Hvilket oversat betyder man skal have blot Ca. 5 gram sesamfrø om dagen. Mere kan sagtens indtages. I undersøgelsen viste sesamin stærke egenskaber i at dræbe alle slags kræftceller inkl. brystkræft, prostata kræft, lung kræft, tyktarmskræft og leukemia. Knuste hørfrø indeholder 325 mg lignaner pr. 100 gram. Man tager sin morter, og knuser f.eks. 25 gram hørfrø og kommer det på sin morgenmad som optimalt bør være en blanding af hele hvedekerner, rugkerner, grovvalset havre, sesamfrø. Hørfrø skal knuses, ellers kan kroppen ikke optage elementerne fra dem. Skaller indeholder både kostfibre og visse mineraler.
 • Grøn te med OPC
  • Har meget stærke kræfthæmmende egenskaber. I kliniske forsøg med mus som kun drak grøn te, som deres eneste væskekilde, blev deres kræfttumorer formindsket med 60-63%. Sundhedstyrelsen har i Danmark stærkt håndhævet lægemiddelloven, så forskellige te-arter IKKE må forhandles i Danmark, det uheldige her er at det netop er de te typer som er kræfthæmmende. Endnu en god grund til at revidere ens syn på denne “sundhedsstyrelse” som hindre Danmarks borgere i at få en ægte sund te, og iøvrigt virksomme kosttilskud som nu må købes i Sverige, som faktisk overholder EUs lovgivning, hvilket Danmark IKKE gør.
  • Grøn te ekstrakt er en 200 gange kraftigere antioxidant end E-vitamin. Polyfenolet og EpiGallaCatechin Gallate (EGCG) i “grøn te ekstrakt” er en ekstremt aktiv antioxidanttype som let opfanger og neutralisere skadelige frie radikaler. Frie radikaler ødelægger DNA og forårsager kræft med mange hundrede procent. (F.eks. stegt mad er frie radikaler der øger risiko for kræft med 462%). Grøn te ekstrakt er absolut sikkert at benytte, selv i store akutte langtidsdoser.
   • Viden om grøn te ekstrakt kommer bl.a. fra bogen “Medicinslave eller ernæringsklog” skrevet af den meget dygtige forsker, forfatter og foredragsholder Robby Curdorf og hans kone Christina Curdorf.
 • Molybdæn et spormineral
  • Fundet i næsten alle planter og dyrevæv. Gode kilder til dette mineral er; kød, korn, bælgfrugter, og nogle bladgrøntsager. Fåes også som kosttilskud. Dette mineral skal være i landjorden ellers er det heller ikke planterne. Mangel på dette mineral kan medfører større udbrud af kræft. Molybdæn er et mineral der æder frie radikaler, og beskytter imod kræftfremkaldende stoffer. Med kun 2 dele af Molybdæn pr. 1 million dele i drikkevand, hæmmede mineralet betydeligt dannelsen af kræftceller.
 • Hvidløg
  • Indeholder mange forskellige forbindelser, og har i et forsøg med mus vist at 90% mus udviklede kræft ved normal kost, men kun 35% af de mus der fik hvidløg i kosten udviklede kræft. Dette konkludere at hvidløg kan sænke risiko for kræft med 55% og kan ligesom MSM og Ginseng standse kræftceller i at udvikle sig, men kan samtidig også omdanne kræftceller tilbage til normale celler, har kliniske forsøg vist.
 • Ginseng
  • Har vist i kliniske forsøg at kunne hæmme kræft ved kræftfremkaldende stoffer med op til 96,7%
 • Rød peberfrugt, !! ADVARSEL !!
  • Kan i forbindelse med kræftfremkaldende stoffer faktisk øge tilfælde af kræft, og det har flere kliniske forsøg vist, ifølge bogen “Forbidden Cures”.
 • Gurkemeje (curcuma longa)
  • Har vist sig at være stærkt kræfthæmmende. I Kina kendes det som “Yellow Ginger” (huang jiang), og har også den effekt at den kan hindre graviditet med op til 100% ifølge Dr. A. Leung, 1984. I kina tager kvinder således en dosis på 2 til 6 gram i pilleform eller pulver af Gurkemeje. Pas på med store doser, det kan give vægttab med skadelige effekter.
  • Midlet hæmmer udvikling af kræft og tumorer.
  • Har dødlig effekt på kræftceller indenfor 30 minutter.
  • Beskytter op til 90% mod kræftfremkaldende stoffer.
 • Vitaminer og mineraler
  • A- vitamin har stærke kliniske forsøg bag sig som antyder at dette vitamin helt kan hindre kræft i at udvikle sig. Er man interesseret i store doser af A-vitamin i kroppen, bør det indtages som “beta carotene” som er forstadiget til A-vitamin som kroppen selv omdanner til A-vitamin i kroppen. Gulerødder indeholder store mængder beta-carotene, køb dem økologisk, og eventuel juice dem, og drik f.eks. 0,5 – 1 liter om dagen. Det siges at rygere ikke skal tage for meget af beta-carotene, men det er forkert, rygere skal netop ligesom alle andre have korrekt eller stor dosis af beta-carotene, dette vil drastisk sænke risiko for at lungekræft kan udvikle sig. beta-carotene i sig selv omdannes til A-vitamin i kroppen som beskrevet ovenfor kan hindre at kræft overhovedet udvikler sig.
  • 1 liter gulderodssaft om dagen helbredte kræft
   • Ann Cameron helbredte sig selv fra kræft i 4. stadie ved at juice 2,5 kilo økologiske gulerødder om dagen. Det giver Ca. 1 liter gulerodssaft. Gulerødder er rige på beta-caroten som kroppen omdanner til A-vitamin efter behov, læs mere om dette i bunder af artiklen under “Vigtig litteratur (kilde til denne artikel)“.
  • B-vitaminer og Folsyre
   • Ødelægges af kemoterapi, og B-vitaminer i sig selv kan være med til at hindre at kræft udvikler eller breder sig. Studier viser at Folsyre sammen vitamin B-12 kunne hindre skader på lungevæv ved kræftlidelse.
  • Bio-flavonoider har vist egenskaber til at hindre kræftceller i at udvikle sig.
  • C-vitamin
   • Er dokumenteret et af de mest effektive vitaminer imod samtlige kræftformer. Det blev givet til terminale kræftpatienter i store doser, og deres overlevelses-rate var 4 gange længere end hos andre terminale som ikke fik C-vitamin. Her skal tilføjes at hvis C-vitamin var givet fra starten af, og ikke efter kemiske behandlinger, så ville disse patienter måske have levet meget længere.
  • D-Vitamin
   • Har sammen med Calcium (kalk mineral) vist meget stærke egenskaber mod udvikling af kræftceller.
  • E-vitamin
   • Er vist sig at være yderst effektiv imod kræftceller, hele 88% i en testgruppe viste markant klinisk forbedring ved indtaq af 600 IU (internationale enheder) af E-.vitamin om dagen. E-vitamin beskytter optimalt specielt imod brystkræft. Faktisk beskytter E-vitamin imod de skadelige effekter ved traditionel kemoterapi viser studier.
  • Vitamin K
   • Har vist sig at have god forebyggelses-effekt imod leukæmi og lever-kræft, da det nedbryder kræftcellers energicentre. Vitamin K har i nogle studier vist op til 95% fald i ATP som er de energipakker som normalt fodre kræftceller.
  • Selén mineral
   • Spiller en meget stærk rolle i beskyttelse imod kræft.
   • Modvirker kemikalier og virus som ellers ville forårsage kræft.
   • Beskytter kroppen mod UV stråling
   • Bremser vækst og spredning af kræftceller
   • Reduktion af tumorer
   • Reparere DNA, og beskytter DNA´s genkode mod kræftfremkaldende kemikalier
   • Øger kroppens naturlige kræftforsvar
   • Mangel på Selén i kosten medfører oftest brystkræft, herefter følger alle andre kræftlidelser som ellers er statistisk lave hos mennesker med højt Selén i kroppen. Det er her meget vigtig at oplyse at mineralet Selén desværre snart er helt udgået fra landjorden pga, 100 års brug af kunstgødning som har udpint samtlige marker globalt. Dette mineral skal idag indhentes via. kosttilskud. og helst i kolloid form som kun fås i Skandinavien gennem Sverige: Selén mineral sammen med E-vitamin yder en utrolig stærk effekt imod overhovedet at udvikle kræft. Faktisk øger Selén effekten af E-vitamins kræfthæmmende egenskaber med hele 45%.
   • Køb LivsENergi Maxi eller LicsKilla Komplett hos Golden Products
  • Zink mineral
   • Har i kliniske forsøg vist at kunne reducere tumorer med 50% ved Zink injektion direkte i tumoren.
    Mere overraskende har Zink når suppleret i ens drikkevæske, vist op til 92% reduktion af tumorer.
    Jo mere zink i kroppen desto mindre testikelkræft viser samme undersøgelse. Det skal også nævnes her at samtlige målinger af prostata-kræft viser en for stor forekomst af mineralet cadmium eller en meget lille mængde Zink. Cadmium er giftigt og kræftfremkaldende. Uheldigvis bindes Cadmium meget let til kroppen de steder hvor Zink, Magnesium og Kalcium også bindes. Ved at indtage Zink som kosttilskud kan det uddrive Cadmium, og dermed sænke risiko for kræft-udvikling betydeligt.

Kosttilskud kan være meget nødvendigt
Ovenstående er blot eksempler på hvordan vi allerede ved hvor vigtigt det er at have ALLE vitaminer og mineraler til rådighed i kroppen hele tiden, men det kan ikke opnås fra normal eller varieret kost længere. Kosttilskud er nødvendigt for rigtig mange individer i dag.

Der findes fra sundhedstyrelser og læger verden over, forskellige meninger om hvad dosis man skal supplere sin kost med. Nogle sundhedsstyrelser og læger mener at man kan få alt man har brug for i en varieret kost, men dette modbevises i databaser som f.eks. www.foodcomp.dk. (DTU fødevareinstitutet). Vores mad er faldet drastisk i næringsindhold igennem de sidste 100 år, pga brug af kunstgødning som har udpint samtlige marker globalt i dag.

Som rask person bør der suppleres med det som beskrevet her:
Næringsstof-tabel (ifølge Dr. J.Wallach)

Ved kræftsyge skal der muligvis større doser til, se samme tabel bare under “terapeutisk”.

Sådan kan du gøre for at helbrede dig selv for kræft
Først og fremmest; spis kun basedannende kost, dvs. spis udelukkende grøntsager og frugter, uden de er kogt eller stegt. Tag evt. karbad med Natron, som vil virke basisk på kroppen.
Læs mere her på radiodoktor.dk om pH værdi i kroppen.

 • Samtaler med terapeut som kan lokalisere den psykiske årsag til kræften.
  ( Jeg har hørt om et tilfælde fra en læge, der fortalte at en kræftpatient levede 16 år længere end dømt til at lægerne, blot ved at tale med en normal psykolog)
 • Lær at stege mad ved lav temperatur, (høj temperatur danner store mængder frie radikaler som er kræftfremkaldende9.
 • Indtag kosttilskud med ALLE 16 vitaminer, 60 mineraler, 12 aminosyrer og 2 essentielle fedtsyrer (Omega 3 og 6).

Man kan IKKE få alle næringstoffer gennem kosten længere, men og kun fra kosttilskud magen til Livs Energi Maxi eller LivsKilla Komplett, som evt. kan bestilles ved Golden Products i Sverige.

Som umættede fedtsyrer anbefales det at spise kogt eller ovnvarmet (Max 118 grader Celsius) fisk, 300 gram om dagen.
Og eventuel tage 5-8 gram om dagen af Udos Choice(Omega 3,6 og 9 som planteolie) som kan fås i helsekostbutikker.

Ved indtag af dette kosttilskud m.fl. samtidig med en basedannende kost, vil kroppen begynde at blive udrenset for eventuelle giftstoffer, og stærke antioxidanter vil beskytte celler og DNA, samtidig gives celler de mineraler nødvendige for at genskabe sig selv korrekt.

 • En krop udrenset for giftstoffer, vil begynde at helbrede sig selv for enhver lidelse.
 • Drik rigeligt med vand, det er bevist at vand er langt mere helbredende end de fleste tror (8-10 glas 240 ml rent vand om dagen).

Naturlige urter og planteudtræk der kan hjælpe

C-vitamin i ren naturlig flydende tilstand, kan indtages i doser så store at man opnår diarre, herefter nedsættes dosen så lidt, dette kaldes “C-vitamin til tarm tolerance”, C-vitamin øger immunforsvaret, og trækker bakterier og andet ud af kroppen via. urinen.
Flydende naturligt C-vitamin beregnet til store doser kan bestilles hos Golden Products i Sverige

Andre psykiske årsager til kræft

 • Når diagnosen “kræft” gives af en læge, så kan dette alene øge årsagen til mere kræft med op til 75%.
 • Frygt for kræft, kan skabe kræft, fordi det skaber stress i tankerne.
 • At være ydmyg er en stor ting, det betyder man kan lytte til mennesker og faktisk lade dem tale selvom man selv besidder en større viden på området. Desværre kan nogle ydmyge mennesker komme til at tage for meget til sig og dermed indebrænde med små vrede tanker over meget små ting. En vred tanke bliver til 2 og 2 til 3 osv. dette har en meget voldsom effekt i kroppen som reagere ved at producere et narkotikum som hedder Serotonin, dette stof er yderst effektiv til at bedøve disse følelser, men desværre udvikler stoffet udskilt ved negative tanker også væksthormoner, som kommer rundt i hele kroppen og når det møder svage celler får det disse celler til at dele sig ukontrolleret, og det er det vi kender som kræft.

Immunforsvaret meget vigtigt

 • Et godt immunforsvar hænger sammen med sund levestil, og positive tanker.
 • Det første medicinalindustriens behandling af kræft medfører er svækkelse eller ødelæggelse af immunforsvaret.
 • Alle naturlige behandlinger øger immunforsvaret og har ingen bi-virkninger.

Gode interessante råd
I et videnskabeligt eksperiment er det bevist at sammenvær med en kvinde uanset om man selv er kvinde mindsker chancen for kræft betydeligt. Kvinder som er meget sociale har 60% mindre chance for at få kræft. Hvis du er ryger og har et godt socialt liv og du har følelsen af at hører til, har du også meget mindre risiko for at udvikle kræft. Hermed er det bevist at psykisk velstand kommer langt over fysisk velstand.

Spirituelle mennesker er sundere
Begynd at udvikle dig spirituelt og tænk på livet og alt omkring dig som noget du selv har skabt, så vil du se at du selv har skabt den sygdom som nu trykker dig, og derfor kan du også SELV tage den væk igen, mennesker der bliver spirituelle begynder nemlig automatisk også at leve meget sundere hvilket også er ekstremt vigtigt.
Det er videnskabeligt bevist at mennesker der lever sundt, har flere celler i hjernen til at undgå eventuel stress.

Terapeutisk æteriske olier
Alene duften fra terapeutisk æteriske olier, eller blomster og urter, kan hjælpe dig til bedre humør. Dufte har nemlig øjeblikkelig indvirkning over vores følelser før du opdager selve lugten.

Der er sjældent blomster-dufte eller bare duft af natur, i denne verden af beton og syntetiske materialer. Dufte er en del af vores organisme og dermed en del af dit liv og velbefindende. Mange æterisk terapeutiske olier er for længst bevist at have tumorbekæmpende egenskaber f.eks. “Lemon” og “Cypress”.

Anne Sofie helbredte sig selv for livmoderhalskræft
Den unge kvinde troede mere på naturlig behandling end kemoterapi. Historien er beskrevet i bogen “Medicinslave eller Ernæringsklog” af Robby og Christina Curdorf. Anne læste i Robbys første bog “Den tilbageholdte viden om helbredelser”, om hvordan kræft kunne helbredes naturligt og med vitaminer og kolloide mineraler mm. Hun besluttede at gøre som bogen beskrev, 9 måneder senere var hun konstateret rask. Hun holdt foredrag om det i bl.a. Odense. Lægerne havde selvfølgelig sagt hun skulle opereres med det samme, men det ville Anne ikke. Hun varetog sit eget helbred og det virkede. Noget lægerne kaldte “Mirakuløs helbredelse” !!.

Miraklet er at Anne tog ansvar for sit eget helbred og fulgte de gode råd der er mange af i Robbys bøger som alle varmt kan anbefales at læse.

Kilder;

 • “Den tilbageholdte viden om helbredelser”
  • af Robby Curdorf og “Medicin-slave eller Ernæringsklog”, af Robby og Christina Curdorf, som er en kendt forfatter og foredragsholder. Flere læger har uofficielt givet Robby ret i det han skriver i hans bøger, men de kan ikke forsætte som læger hvis de officielt giver ham ret. Dette er meget interessante læsninger, som alle bør læse. Robby var tidligt ude med disse oplysninger, men først nu ser vi at medicinal-industrien afsløres og hvordan læger stille og roligt går imod dette medicin-vanvid der har lemlæstet milliarder af mennesker de sidste 100 år.
 • “Helbred dit liv”
  • af Louise L. Hays værker, indeholder rigtig gode værktøjer til at få styr på tankerne og dermed dit liv og alt omkring dig. Løsninger er der rigtig mange af, fordi du har kræft er du IKKE dødsdømt. Tag hånd om dit eget liv lige nu, begynd øjeblikkeligt at studere værker om tankernes kraft såsom.
 • “Bevidst Medicin”
  • af Gill Edwards, indeholder så meget af tankeværktøjer og andre metoder som meditation, samt billede forestillinger som kulmine arbejdere der hugger kulet ud af en mine til der ikke er mere tilbage, kulet symbolisere så kræften. Denne bog er simpelthen et mesterværk jeg vil anebfale enhver at læse.
 • “Cancer Therapy”
  • af Ralph W.Moss, PhD, beskriver den videnskabelige viden om hvordan forskellige vitaminer, mineraler og andre naturlige midler har effekt imod kræft.
 • “Let´s play doctor”
  • af Dr. J. Wallah
 • “Let´s play Herbal Doctor”
  • af Dr. Ma Lan
 • “Essential oils desk reference 4th edition”
  • Essential Science publishing
 • “Spis efter din blodtype”
  • af Dr. Peter D´Adamo
 • “Rare Earths, Forbidden cures”
  • af Dr. J. Wallach
 • En artikel fra et amerikansk center for lungesyge mennesker, angående korrekt pulmonal vejrtrækning.
 • Metabolisk Alkalose
  • (www.ugeskriftet.dk)
 • “Praktisk magi”
  • af Franz Bardon (Tankekontrol og vejrtrækning)
 • “Anatomi og fysiologi 2, 3 udgave.”
  • af, Kjeld Bruun-Jensen
 • Webster Kehr
  • Independent Cancer Research Foundation, Inc.
 • Advisory.com/daily-briefing/2014/09/18/doctor-admits-to-deplorable-fraud-scheme-involving-fake-cancer-diagnoses
 • Washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/10/01/death-doctor-who-profited-from-unnecessary-chemotherapy-for-fake-cancers-could-resume-practice-in-three-years/
 • Detroit.cbslocal.com/2013/08/06/michigan-doc-arrested-charged-with-faking-cancer-treatments/
 • Ann Cameron og gulerodssaft;
  • www.chrisbeatcancer.com/ann-cameron-cured-her-cance…/
 • www.amazon.com/Curing-Cancer-Carrots-An…/…/B00JY2QG8K
 • Naturalsociety.com/man-woman-carrot-juice-stage-4-c…/
 • Naturalcuresnotmedicine.com/the-evidence-is-strong-…/
 • Ncbi.nlm.nih.gov
 • Bitter melon
  • (-9;) Limonoids and their anti-proliferative and anti-aromatase properties in human breast cancer cells. Food Funct. 2013 Feb;4(2):258-65. doi: 10.1039/c2fo30209h. Vegetable and Fruit Improvement Center, Department of Horticultural Sciences, Texas A&M University, College Station, TX 77845-2119, USA.
  • (-10;) Bicarbonate increases tumor pH and inhibits spontaneous metastases. Cancer Res. 2009 Mar 15;69(6):2260-8. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-07-5575. Epub 2009 Mar 10. Arizona Cancer Center, University of Arizona, Tucson, Arizona, USA.
  • (-11;) Investigating Mechanisms of Alkalinization for Reducing Primary Breast Tumor Invasion. Biomed Res Int. 2013; 2013: 485196. Published online 2013 Jul 10. doi: 10.1155/2013/485196 PMCID: PMC3722989. Arizona Respiratory Center, University of Arizona, 1501 N. Campbell Avenue, Suite 2349, P.O. Box 245030, Tucson, AZ 85724, USA *Ian F. Robey: Email: ude.anozira.liame@iyebor. Academic Editor: M. Piacentini
  • (-12;) Bicarbonate Increases Tumor pH and Inhibits Spontaneous Metastases. Cancer Res. Author manuscript; available in PMC 2010 Mar 8. Published in final edited form as: Cancer Res. 2009 Mar 15; 69(6): 2260–2268. Published online 2009 Mar 10. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-07-5575. PMCID: PMC2834485. NIHMSID: NIHMS179466, 1. Arizona Cancer Center, University of Arizona, Tucson, Arizona, 2. Department of Pharmacology, Wayne State University, Detroit, Michigan , 3. H. Lee Moffitt Cancer Center and Research Institute, Tampa, Florida
  • (-13) Phytochemical and biological analysis of skullcap (Scutellaria lateriflora L.): a medicinal plant with anxiolytic properties. Ottawa-Carleton Institute of Biology, University of Ottawa, Ottawa, Canada. Phytomedicine. 2003 Nov;10(8):640-9.
  • 1;70(5):1925-31. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-09-3438. Epub 2010 Feb 23.