Kolloid sølv har effekt mod HIV

Kolloid sølv har effekt mod HIV

8. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

HIV-1 er det mest udbredte virus bag AIDS-pandemien. HIV i udbrud er meget farligt for helbredet, og gennem tiden har der ikke været nogen deciderede helbredelser eller effektive midler mod HIV.

Flere og flere undersøgelser viser nu hvor effektivt kolloid sølv egentlig er. Kolloid sølv har vist at kunne dræbe kræftceller på bare 5 timer. Kolloid sølv dræber alt efter styrke stort set alle typer farlige bakterier, både multiresistente (gram positive og negative).

Kolloid sølv er meget uønsket i f.eks. Danmark, hvor fødevarestyrelsen har fortalt forhandlere af kolloid sølv at de skal standse salget omgående, da der på flasken med kolloid sølv er beskrevet det kan rense f.eks. drikkevand for farlige bakterier. Underligt at en styrelse i Danmark ikke følger med i den videnskabelige udvikling, og i stedet forbyder mennesker tilgang til så helbredende midler som f.eks. kolloid sølv.

Medicinske beviser
Reddigselv.dk har flere artikler med referencer til medicinske forsøg som beviser at kolloid sølv er meget effektivt til helbredelse og faktisk hurtigere regeneration af skadet væv, nerveceller osv.

Læs f.eks.

Effektiv beskyttelse mod HIV-1
I en undersøgelse fra 2010 blev det fundet at kolloid sølv forhindrede alle 11 stammer af HIV i at forplante sig i celler som HIV normalt forplanter sig i, dette gælder T-tropic, M-tropic, dual-tropic og resistente stammer.

Nanosølvpartikler (kolloid sølv) viste at forhindre de første processer i at binde sig en værtens celler, og dermed forhindre smitte med HIV.

HIV findes f.eks. i sædceller og kan videregives til en anden person via. slimhindebarrieren. I den anden person vil HIV-virusset binde sig til celler og formere sig her.

Ved at behandle sædceller og andre celler smittet med HIV, med kolloid sølv, blev virussets egenskab til at smitte sænket drastisk efter blot 5 minutter. Efter 60 minutters kontakt med kolloid sølv blev effekten langt større, og indikere at kollid sølv deaktivere virussets egenskab til brede sig.

Behandling med kolloid sølv til celler smittet med HIV, og celler endnu ikke smittet med HIV, reducerede smitterisikoen med 50%, efter blot 1 minut i kontakt med kolloid sølv.

Sex og sølvpartikler kan øge sikkerhed
Med denne videnskab om kolloid sølv, kan man med fordel anvende glidecreme, kondomer eller andre midler som inkludere kolloide sølvpartikler for at drastisk sænke risikoen for smitte med HIV, herpes og mange virusformer som også får svært ved at brede sig når celler er beskyttet med kolloide sølvpartikler.

Kilder;

  • Mode of antiviral action of silver nanoparticles against HIV-1.
    • Laboratorio de Inmunología y Virología, Departamento de Microbiología e Inmunología, Facultad de Ciencias Biologicas, Universidad Autonoma de Nuevo Leon, San Nicolas de los Garza, Mexico
  • Wikipedia.com
  • PubMed
  • Artikelbillede fra Pixabay.com