Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

8. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Mange anser kolloid sølv som et effektivt middel mod bakterier, hvilket det også er, selv mod resistente bakterier, men i 2010 blev det bevist at kolloid sølv også meget effektivt dræber kræftceller. 

I 2004 virkede kolloid sølv ikke?
Forskere fra Ear Clinic, Bamalete Lutheran Hospital, Ramotswa, Botswana, skrev i en klinisk undersøgelse i 2004, at kolloid sølv ingen effekt havde overhovedet mod bakterier. De skrev at dem som hævder at kolloid sølv er antibakteriel er misledende. (-6).

i 2013 virker kolloid sølv PERFEKT!
9 år senere er det samme type kolloide sølv som pludselig virker meget effektivt mod bakterier. Det er fuldt ud beskrevet af “Department of Naturopathic Research, Southwest College of Naturopathic Medicine, Tempe, AZ, USA.” (-7).

Kolloid sølv har virket lige siden man producerede det første gang. Nogen har vel følt sig truet af det.

 

Læs også;

Kolloid sølv dræber kræftceller hurtigt
I 2010 opdager mexikanske forskere nogle ekstra gode egenskaber ved kolloid sølv;

Ved blot 3,5ng = 0,0035mcg (mikrogram) kolloid sølv, blev 50% af menneskelige brystkræftceller (MCF-7) dræbt gennem apoptosis (programmeret celledød), i et laboratorieforsøg uden for menneskelig krop. (-5)

Ved 14ng = 0,014mcg blev 100% af menneskelige brystkræftcellerne (MCF-7) dræbt.

Kræftcellerne blev dræbt på blot 5 timer, UDEN at skade normale celler.

I normal kolloid sølvvand er der 10ppm pr. 10ml, svarende til 100mcg kolloid sølv pr. 10ml, som anses som anbefalet sikker daglig dosis. Denne dosis er hele 7.200 gange større end den lille dosis som dræber kræftceller.

Selvom forsøget blev foretaget i et laboratorie uden for en menneskelig krop, så kan alle regne ud at kolloid sølv vil være meget effektivt at sprøjte ind i f.eks. tumorer istedet for kemo.

Antioxidant niveau stiger i celler
Når celler kommer i kontakt med kolloid sølv, så stiger antioxidant-effekten i cellerne. Antioxidanter beskytter mod farlig stråling fra frie radikaler. (-5). Kolloid sølv og sølv nitrat er også med til at øge heling af sår. Sølv nitrat som ikke er kolloid sølv, er f.eks. bevist at kunne fjerne vorter på Ca. 3 uger.

Kolloid sølv er sikker i op til 50 gange anbefalet max dosis (ifølge kliniske observationer)
I undersøgelsen som klart viser og anbefaler kolloid sølv til behandling mod kræft i stedet for den ortodokse behandling, beskriver man at i Mexico bruges kolloid sølv til at rense drikkevand og mad med, der er IKKE fundet nogen som helst bivirkninger ved det.
I forsøg med laboratoriemus har man givet 10-50 gange anbefalet af producenten dosis af kolloid sølv i et helt år, uden at observere nogen bivirkninger overhovedet.

Kolloid sølv dræber resistente bakterier
I laboratorieforsøg har man testet kolloid sølv mod 10 farlige resistente bakterietyper. Forsøget er lavet på diske med bakterietyperne på. Kolloid sølv skulle dog op på 50ppm ved nogle af bakterietyperne for at have god effekt. (-1).

Set i lyset af den anden kliniske undersøgelse som beskriver dosis er observeret op til 10-50 gange mere end anbefalet, uden bivirkninger, så er der rigtig stærke muligheder i kollod sølv mod resistente bakterier.

De testede bakterietyper som kolloid sølv kunne have effekt imod i 2013 undersøgelsen;

 • Klebsiella pneumoniae
 • Pseudomonas aeroginosa
 • Escherichia coli
 • Acinetobacter baumannii
 • Serratia marcescens
 • Enterobacter cloacae
 • Klebsiella oxytoca
 • Enterobacter aerogenes
 • Citrobacter freundii
 • Proteus vulgaris

Kolloid sølv er skabt med vand og naturligt fremkommende metallisk sølv fra naturen, men kan faktisk være et vaskeægte teknologisk skabt, meget effektivt middel mod kræftceller og bakterier.

Vigtigt at løse årsagen til kræft også
Her på Reddigselv.dk har vi skrevet om rigtig mange naturlige stoffer som har effekt mod kræftceller. Det sagt så skal man også vide at kræft ikke bare er en lidelse man skal have dræbt. Kræft kan opstå af rigtig mange årsager, hvoraf de fleste set herfra støttet af kliniske studier, at være af psykisk karakter.

Det betyder, at statistisk vil kræft opstå som følge af gentagen og daglig stress som forårsager oxidering og oversyring af kroppens celler.

Det er vigtigt at forstå kræft i helhed, og at man skal løse årsagen til kræft samtidig med man bruger et middel mod kræftcellerne.

Derfor kan man sagtens møde nogen som siger, “Ahh jeg har kræft, og har prøvet alle de der ting, og de virker ikke. Men det gør de, vedkommende har måske bare ikke løst selve årsagen til kræft som derfor vil være tilbagevende igen og igen, indtil årsagen er løst.

Læs også denne store artikel om kræft;

Kilder;

 • (-1) Comparison of the effects of silver nanoparticles on pathogenic bacteria resistant to beta-lactam antibiotics (ESBLs) as a prokaryote model and Wistar rats as a eukaryote model.
  • Med Sci Monit Basic Res. 2013; 19: 103–110. Published online 2013 Mar 18. doi: 12659/MSMBR.883835. Department of Microbiology, Falavarjan Branch, Islamic Azad University, Isfahan, Iran
 • Wikipedia.com
 • (-5) Antitumor activity of colloidal silver on MCF-7 human breast cancer cells. J Exp Clin Cancer
  • Res. 2010; 29(1): 148. Published online 2010 Nov 16. doi: 1186/1756-9966-29-148. Laboratorio de Inmunología y Virología. Departamento de Microbiología e Inmunología. Facultad de Ciencias Biológicas de la Universidad Autónoma de Nuevo León, San Nicolás de los Garza, N. L. México
 • (-6) Colloidal silver as an antimicrobial agent: fact or fiction?, Ear Clinic, Bamalete
  • Lutheran Hospital, Ramotswa, Botswana. J Wound Care. 2004 Apr;13(4):154-5.
 • (-7) Spectrum of antimicrobial activity associated with ionic colloidal silver. Department of Naturopathic Research, Southwest College of Naturopathic Medicine, Tempe, AZ, USA. J Altern
  • Complement Med. 2013 Mar;19(3):224-31. doi: 10.1089/acm.2011.0681. Epub 2012 Sep 27.
 • Silver in health care: antimicrobial effects and safety in use. Curr Probl Dermatol. 2006;33:17-34.
  • Imperial College Faculty of Medicine, Charing Cross Hospital, London, UK.
 • Oral toxicity of silver ions, silver nanoparticles and colloidal silver–a review. Regul Toxicol
  • Pharmacol. 2014 Feb;68(1):1-7. doi: 10.1016/j.yrtph.2013.11.002. Epub 2013 Nov 12. Division of Toxicology and Risk Assessment, National Food Institute, Technical University of Denmark, Mørkhøj Bygade 19, DK 2860 Søborg, Denmark. Environment and Toxicology, DHI, Agern Allé 5, DK 2970 Hørsholm, Denmark.