Psykiske lidelser skyldes mangelfuld kost

En afdelingen for psykiske lidelser lavede i 2008 en stor undersøgelse som forbandt depression, skizofreni, OCD, ADHD og bipolare lidelser med mangelfuld kost som resulterede i mangler på især aminosyrer som bliver til neurotransmittere som er kemiske signalstoffer i bl.a. nerveceller, som f.eks. i hjernen.

Næringsstoffer
Den meget mangelfulde eller forkert valgte kost resultere i mangler af især aminosyrer, vitaminer og mineraler og den vigtige essentielle fedtsyre Omega 3.

Hvad er rigtig kost?
Nogle kan leve af brød og fedtfattig kost og have det supergodt. Andre lever rigtig godt af kød og fed mad, mens andre bliver alvorligt syge af at spise det samme som andre får det godt af.

For at finde en kost som passer lige netop til en selv, bør man lytte til den videnskab som her bringes.

Mennesker er dybt forskellige indeni
Den kæmpestore fejl mennesker laver er at tro kroppen er som en bilmotor, som kan kan køre på samme brændstof og virker på samme måde hos alle.

Ens blodtype har særdeles stor sammenhæng med hvilken kost man bør spise.

Ens mentale opsætning og grundlæggende personlighed har særdeles stor sammenhæng i hvordan kosten omsættes i kroppen.

Mentalitet og kost
Er man aktiv med det rette job hvor man stortrives, er der en tendens til kroppen bruger så meget af kosten den kan, hvilket anses for at være sundt.

Er man ikke aktiv nok og mistrives i sit job og eller sidder man meget stille hele dagen, er det meget værre med en forkert kost især med en blodtype som kræver fysisk aktivitet for at fungere optimalt.

Man kan konkludere at dem som er aktive og trives godt i hverdagen, er meget bedre til at fordøje den kost de spiser end dem som mistrives. Kost og mentalitet hænger sammen både den ene og den anden vej, også sammen med ens blodtype.

Blodtyper
Noget Danmarks læger IKKE vil erkende er at blodtyper kunne have noget som helst med kosten at gøre, og som altid må vi som danskere acceptere at danske læger er helt offline (uvidende) om ny forskning fra udlandet og, fra ellers ganske til rådighed for alle kæmpestore medicinske databaser, som dagligt publicere undersøgelser som modsiger danske lægers udtalelser og tankegang, men giver håb til mange mennesker som vil helbrede sig selv med simple kosttilskud eller omlægning af kosten, hvis altså nogen som f.eks. Reddigselv.dk gider formidler videnskaben ud til folket. Lægerne og danske mainstreammedier gør ikke meget for at hjælpe mennesker med ny videnskab om helbred.

Blodtype A, er ofte forbundet med en rolig personlighed som bedre kan håndtere mental stress end Blodtype O. Blodtype A kan også spise moderne fedtfattig kost i små mængder, mens Blodtype O SKAL have høj fedt og høj proteinrig kost og gerne flere måltider om dagen for at fungere optimalt. Hverken blodtype A eller O kan tåle mejeriprodukter.

Blodtype A kan godt klare en stille hverdag hvor der ikke er meget fysisk aktivitet og fordøje maden fint, mens det er lige modsat hos blodtype O som kræver fysisk aktivitet for at fordøje optimalt.

Blodtype B er en slags rolig blodtype som kan veksle mentalt mellem blodtype A og O. Blodtype B er den mest udviklede af alle blodtyper som kan tåle mejeriprodukter med fordel endda, mens andre kosttyper som f.eks. kylling er dårligt for Blodtype B.

Blodtype AB er den nyeste blodtype som er en blanding mellem blodtype A og O hvad angår kost, men har en mentalitet som minder om Blodtype O.

Kort fortalt drejer det sig om blodet, som har mange funktioner, som f.eks. røde blodlegemer som transportere ilt og kulilte i blodet. Når man spiser en kost som indeholder proteinvarianter som ikke kan bruges i ens blodtype resultere det i nedsætning af effektiviteten af de røde blodlegemer, som resultere i nedsat iltleverance til kroppens dele, heriblandt nerveceller i hjernen, og dårlig transport af ”udstødningsgassen” Co2 (Kulilte), hvilket alt sammen resultere i oversyring og nedsat funktion af f.eks. hjernens celler. Et typisk tegn på dette er direkte træthed efter man har spist noget mod ens blodtype.

Forsætter man med daglig forkert kost, vil det med sikkerhed nedbryde og ødelægge DNA, nerveceller, muskler og væv, og lidelser vil med sikkerhed dukke på.

Studer selv internettet for optimale kostvalg til lige netop din blodtype.

Læs også;

Kosttilskud er utrolig godt
Undersøgelsen fra den psykiatriske afdeling i Indien er lavet i samarbejde med andre afdelinger som forsker i sensorisk videnskab samt kost og biokemi.

Kosttilskud som indeholder alle aminosyrer har vist sig utrolig nyttig i helbredelsen og forebyggelsen af sindslidelser som nævnt ovenfor.

Ved at give et kosttilskud som indeholder 10 gange anbefalet dosis af alle B-vitaminer blev der målt enorm positiv effekt i patienter som led af sindslidelser i både mænd og kvinder efter blot 3 mdr. F.eks. har vitamin B-12 stor effekt i dem som lider af borderline.

Kosttilskud med Omega 3, helst som fiskeolie, har sammen med andre kosttilskud en stor effekt mod sindslidelser.

Kosttilskud med kalk er rigtig godt
Mangel på kalk kan være forbundet med antidepressiv medicin, og igen forkert kost.

Læs f.eks.

Gode kosttilskud
Der findes et kosttilskud som indeholder alle aminosyrer, vitaminer og mineraler samt CoEnzym Q10 som er letoptagelig og i flydende form. Det hedder ”LivsEnergi Maxi”.

LivsEnergi Maxi har hjulpet rigtig mange mennesker, og kan købes f.eks. ved Golden Products i Sverige og frit sendes til Danmark.

Kilder;

 • Calcium channel blocker induced gum hypertrophy: no class distinction
  • Y P Samarasinghe, A Cox, and M D Feher. PMCID: PMC1768009
 • Effect of selective serotonin reuptake inhibitors on the risk of fracture.
  • Division of Endocrinology and Metabolism, Department of Medicine, McGill University, Montreal, Quebec, Canada.
 • Understanding nutrition, depression and mental illnesses
  • Department of Psychiatry, JSS Medical College, Mysore – 570 004, India
  • Department of Sensory Science, Central Food Technological Research Institute.
  • Department of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Research Institute
 • PubMed (ncbi.gov), En af verdens største medicinske databaser som publicere forskeres resultater af naturlig medicin, medicin og alt man har undersøgt om helbred.
 • Artikelbillede fra PixaBay.com
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk