Kalk-kosttilskud kan øge testosteron hos mænd

7. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Har du lavt testosteronniveau kan det hjælpe at tage simple kosttilskud med kalk og lave fysisk aktivitet. Effekten bør vise sig efter 4 ugers brug af kosttilskud på 35mg calcium pr. kilo kropsvægt.

En mand på 70 kilo skal således supplere kosten med Ca. 2.400mg calcium om dagen.

Det er vigtigt at bruge et kosttilskud med gode mængder D3-vitamin og magnesium. Man må aldrig bare tage ren kalk alene uden D3-vitamin og magnesium.

I 2009 viste en tyrkisk undersøgelse at 30 mandelige atleter før og efter træning viste øgede værdier af det mandelige kønshormon testosteron. Efter atleterne havde fået 35mg calcium pr. kilo kropsvægt i 4 uger, viste målingerne endnu højere niveauer af testosteron. Undersøgelsen konkludere at det er vigtig viden for at få atleter til at opnå bedre resultater.

Undersøgelsen giver os videnskab om at kosttilskud med kalk kan være med til at hjælpe mænd som har for lave værdier af testosteron.

Husk motion
Det er vigtigt hvis du lider af for lave værdier af testosteron, at du laver fysisk aktivitet som f.eks. løber, træner med vægte eller andet. I den tyrkiske undersøgelse viste målinger netop øget testosteron ved fysisk aktivitet, og ved at supplere med kalk-kosttikskud øgedes testosteronniveauet endnu mere.

Vælg det rigtige kosttilskud
Når man bruger kalk-kosttilskud er det vigtigt at vælge det rigtige. Nogle typer kalk giver nemlig sure opstød og luft i maven, mens andre mere sofistikerede kalk-kosttilskud er lavet af kalk-salte som optages meget lettere i kroppen.

Effektivt terapeutisk kalk-kosttilskud
Der findes et særdeles effektivt kalk-kosttilskud som hedder ”Kalcium Cocktail”,som er flydende og velsmagende. Kalcium Cocktail anvender en speciel kalktype/kalk-salt fra fosforsyrer (Calcium orthophosphat) og kalk-salte fra citronsyre som begge optages meget let i kroppen, og netop disse typer kalk hindrer direkte optagelse af det farlige radioaktive stof Radium som er årsag til kræft.

Kalcium Cocktail indeholder korrekte forhold af kalk, magnesium, fosfor, vitamin D3 og endda MSM (methylsulfonylmethan) og over 70+ kolloide mineraler, ekstra zink, bor og kobbermineral, som tilsammen sikre en ganske effektiv optagelse og herefter vedligehold samt reparation af kroppen.

Kalcium Cocktail skal tages mellem måltider, og gerne på tom mave da det indeholder alle elementer til at optages perfekt i kroppen. Kalcium Cocktail er et specielt terapeutisk produkt som har hjulpet mennesker af med knogleskørhed, gigt og andre ledlidelser, og selvsagt vil det også hurtigt hjælpe mennesker med depression og andre mentale problemer.

Pga. de suveræne kalksalte i Kalcium Cocktail forekommer der ingen sure opstød eller luft i maven, da kalksaltene er klar til brug i kroppen med det samme.

Kalcium Cocktail kan købes ved Golden-products i Sverige.

Læs også;

Kilde;

  • Testosterone levels in athletes at rest and exhaustion: effects of calcium supplementation.
    • Karaman High School of Physical Education and Sport, Selcuk University, Karaman, Turkey.
  • Relative contributions of testosterone and estrogen in regulating bone resorption and formation in normal elderly men
    • Endocrine Research Unit, and2Department of Biostatistics, Mayo Clinic and Mayo Foundation, Rochester, Minnesota, USA3Division of Clinical Sciences, Northern General Hospital, Sheffield, United Kingdom