Frekvenser og helbred

Frekvenser og helbred

4. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Kaffe sænker kropsfrekvensen med 14 Mhz og kroppen er først normal igen efter 3 dage, mens meditation eller bøn øger kropsfrekvensen med 15 Mhz. En normal krop er rask ved 60 Mhz, sygdom og lidelse opstår ved 54 Mhz.

Alt man kan se og høre er vibrationer også kaldet frekvenser
Frekvenser måles i Hertz, forkortet Hz.

En Hertz = 1 svingning i sekundet

MHz = Mega Hertz

Mega = 1 million

Så 1 MHz = 1 million svingninger i sekundet.

En normal sund krop fungere ved ca. 60 MHz.
Forestil dig at din krop er et hjul der rotere med 60 MHz og du spiser mad der har en frekvens på 10 MHz, så bremser du faktisk dit kropshjul som nu begynder at falde i frekvens. Jo mere lavfrekvent mad du spiser desto langsomme rotere dit kropshjul lig med kroppens frekvens falder og her vil den komme falde tættere på lavere frekvenser hvor farlige bakterier, virus kan leve og decideret lidelse i kroppen opstår, så bliver man altså syg.

Tanker har direkte målbar effekt i kroppens frekvens indenfor sekunder. Er man et glad og positivt individ så har man typisk en høj kropsfrekvens på over 60 Mhz. Ved at meditere eller bede til en Gud så øges kropsfrekvensen med op til 15 Mhz. Omvendt vil negative nedtrykkende tanker sænke kroppens frekvens med 12 Mhz eller mere.

Så hvis man meditere og øger kroppens frekvens så vare det altså kun lige indtil man vælger at blive ked af det eller nedtrykt igen. For at holde kroppens frekvens oppe skal man altså være et inderligt glad og i sig selv positivt væsen. Husk hvad andre synes er negativt om dig må de selv om hvis det er positivt for dig så gavner det kun dig.
{loadposition myposition2}

Negative tanker eller nedtrykkende tanker, stor forskel
Ordet negativ er meget individuelt, mennesker har både positive og negative tanker sådan er det. Det er hvordan man lader tankerne have effekt i ens liv der har betydning. Hvis man bliver nedtrykt og ked af sine tanker så er det skadeligt for en selv. Opfatter man tankerne som bare tanker og forsætter med at være glad og i godt humør jamen så er det kun godt for kropsfrekvensen som vil være høj.

Lavt blodsukker = lav kropsfrekvens
Flere forsøg har vist at kroppens frekvens falder drastisk når blodsukkeret falder. Herpes og andre virustyper, bakterier mm. kommer meget let til en krop med lav kropsfrekvens. Herpes og andre virusudbrud er ofte forbundet med lavt blodsukker. Blodtype O får hurtigst af alle blodtyper lavt blodsukker som hurtigt resultere i meget lav humør som sænker den fysiske krops frekvens hurtigt. Derfor er det meget vigtigt at spise en individuel sund kost som holder ens blodsukker oppe længst muligt. Hvad der er sundt for mange andre kan være MEGET usundt en anden, der findes ikke generel sund kost, det er meget individuelt.

Blodtype, fødselssæson og mange andre faktorer gør mennesker unikke. Læs mere her;

Forsøg med frekvenser
I 1990 oprettede Bruce Taino et forsøg med et amerikansk udviklet udstyr som kan måle frekvenser i den menneskelige krop, mad og æteriske olier. Sammen med æterisk olieekspert Gary Young fra USA målte de interessante frekvenser i den menneskelig krop, mad og terapeutisk certificerede æteriske olier.

Dåsemad = 0 Hz = død mad
Forarbejdet mad = 0 Hz = død mad

Positive tanker = høj frekvens
Negative nedtrykkende tanker = lav frekvens

Nedtrykkende negative tanker og kaffe er meget skadelige
Den gennemsnitlige fysiske krop har en frekvens på Ca. 66 Mhz. I et forsøg af Bruce Taino viste det sig at nedtrykkende tanker sænkede kroppens frekvens med Ca. 12 Mhz altså ned til 54 Mhz hvor decideret sygdom opstår. (se skema nedenunder).

  • Nedtrykkende tanker sænker kroppens frekvens med Ca. 12 Mhz
  • Positive glade tanker øger kroppens frekvens med Ca. 10 Mhz
  • Meditation og bøn øger kroppens frekvens med Ca. 15 Mhz

Læs her om meditation;

Kaffe er farligt
I forsøget tog en mand blot ved en frisk kop kaffe (uden at drikke den), indenfor 3 sekunder faldt hans kropsfrekvens til 58 Mhz hvilket er hvor decideret sygdom opstår. Da den samme mand duftede til duften fra en terapeutisk certificeret æteriske olie, steg hans kropsfrekvens igen til normal 66 Mhz på Ca. 21 sekunder.

Da en anden mand med en normal frekvens på 66 Mhz drak en kop frisk kaffe, faldt hans kropsfrekvens helt ned til 52 Mhz på Ca. 3 sekunder, det tog ham 3 dage at øge kropsfrekvensen til normale 66 Mhz uden brug af æteriske olier.

Blodtype O skades mest af alle af kaffe
Kaffe er en folkedrik i Danmark, måske der er en sammenhæng til lidelser i den danske befolkning. Blodtype O udgør Ca. 45% af den danske befolkning og blodtype O bliver mest, af alle blodtyper, skadet af kaffe fordi det øger den allerede stærke mavesyre og høje metaboliske rate hvilket resultere i hurtigt lavt blodsukker som øjeblikkeligt sænker kropsfrekvensen hos især blodtype O.
Blodtype O er også mest ramt af depression og angst som ofte skyldes direkte mangel på mineralet kalk (calcium) som blodtype O skal bruge mere af end nogen anden blodtype. Blodtype O´s generelle psyke har hidsigt temperament som ofte bliver til indeklemt vrede som oversyre kroppen som nu skal bruge kalk for at holde kroppen og blodets pH-værdi normalt.
Mangel på kalk giver først og fremmest depression og angst herefter knogleskørhed mm.
Så her er der guldkorn af viden for at blive “rask”. Læs mere om blodtyper her

Frekvenser i kroppen
Hjernens frekvens område: 72-90 MHZ
Et geni´s hjerne: 80-82 MHz
En normal hjerne: 72 MHz
Menneskelig krop: 62-78 MHz
Menneskelig krop fra halsen og op: 72-78 MHz
Menneskelig krop fra halsen og ned: 60-68 MHz
Hjertet: 67-70 MHz
Lunger: 58-65 MHz
Leveren: 55-60 MHz

Frekvenser hvor sygdomme starter
Forkølelse og influenza: 57-60 MHz
Decideret sygdom: 58 MHz
Svampe dannelse: 55 MHz
Modtagelig for kræft: 42 MHz
Døden indtræffer ca. ved: 25 MHz

Frekvenser i mad og æteriske olier
Frisk mad: 20-27 MHz
Friske urter: 20-27 MHz
Tørret mad: 15-22 MHz
Tørrede urter: 15-22 MHz

Æterisk terapeutiske olier: 52 – 320MHz
Rose 320 Mhz
Helichrysum 181 Mhz
Frankincense 147 Mhz
Lavender 118 Mhz
Myrrh 105 Mhz
Melissa 102 Mhz
Juniper 98 Mhz
Sandalwood 96 Mhz
Peppermint 78 Mhz

Derfor kan terapeutisk certificerede æteriske olier helbrede
Hvis et område på kroppen er ramt af lidelse har området også lav frekvens som kan øges ved at tilsætte æteriske olier med høj frekvens som vil øge frekvensen i kropsområdet hvilket bl.a. vil dræbe bakterier og virus. Men husk nu, det er mest vigtigt at forså ens psyke og omgivelser i livet mentalt har en effekt på kroppens frekvens i forskellige områder i kroppens energipunkter (chakraer) relativt til hvor man er undertrykket mentalt. Æteriske olier under 78 Mhz virker godt til at balance den fysiske krop mens æteriske olier over 78 Mhz som f.eks. Frankincense og Rose har god indvirkning på at løfte sindet åndeligt.

Frekvens helbredelse i år 1920 E.Kr.
I 1920 ca. opfandt Dr Royal Raymond Rife M.D en frekvens generator, som kunne påføre syge mennesker en højere frekvens, dette helbredte han over 1.000 kræftsyge mennesker med i 1930. Han forsøgte at sælge sin opfindelse til medicinselskaber men det lykkedes ikke. Istedet blev maskinen ødelagt ved et indbrud og mange af Raymonds dokumentationer blev stjålet.

I 1934 lavede man forsøg på terminale kræftsyge, hvor man brugte Dr. Rifes maskine, helbredelsen var 100% i alle tilfælde. Ingen klinikker i vores verdensdel er accepteret at kunne helbrede kræft ved andre metoder en kemoterapi. Læger og videnskabsmænd der tilbyd alternativ effektiv behandling af kræft er i år 2015 blevet dræbt i mystiske ulykker især i USA, flere medier beskriver dette.

Efter disse vidunderudsagn så er det jo ikke ligefrem disse metoder man officielt anvender i dag til at “helbrede” kræft, så klart nok var der mest økonomisk interesse i at fjerne denne viden fra befolkningen. Men nu ved du det.

Kilder;

  • Rife.org
  • Wellbeing.com
  • Essential oils desk referernce 4th edition, af Essential Science Publishing