Hukommelsesnøgler til fortiden

2. oktober 2018 Slået fra Af Viktor

Omgivelser er adgangen til fortrængte oplevelser
Vi kender det vidst alle, det med at et sted eller et musiknummer bringer minder om oplevelser man havde sammen med stedet eller musikken, enten dårlige eller gode minder.

Har man kærestesorger undgår man bestemte musiknumre eller steder for at få fred i sindet. Det er jo let nok og ret logisk. Det kan være derfor nogen bliver meget kolde over for sin tidligere partner, simpelthen for at skåne sig selv og faktisk den tidligere partners videre helbred.

Dit sind husker meget mere end så åbenlyse ting, nemlig stort set alt. En bestemt type tandstik, en bestemt lyd, et bestemt tal, lyde, dufte osv. Alle disse elementer bliver kædet og kodet sammen med oplevelser i sindet. F.eks. hvis du har oplevet noget slemt samtidig med du fokuserede på en bestemt tændstikæske så bliver den slemme oplevelse kædet og kodet sammen med udseendet af den type tændstikæske.

Du kan faktisk være i noget så godt et humør og synes livet bare er en dans på roser, lige indtil du ser tændstikæsken på et billede i en avis eller i hånden på en person, så henter dit sind straks din slemme oplevelse frem og dit ellers gode humør skiftes ud med frygt, og lidelser som f.eks. angst kan faktisk opstå, noget lægerne nu kan måle som fysiske ubalancer i hjernen, hormoner, blodtryk, ja helt ned i nerveceller og gener. Desværre er det fysiske fra målinger også det eneste en læge vil forholde sig til, og forsøge at rette op på ubalancen med medicin.

Med din underbevidsthed som tilskuer køber du lægens råd og spiser medicin for at få det godt igen. Men inderst inde ved din underbevidsthed godt hvorfor du er blevet syg, nemlig pga. af en tændstikæske som fremkaldte en slem oplevelse i dit sind som påvirker alle elementer i din fysiske krop øjeblikkeligt så længe du bliver i den tidligere oplevelse. Ingen fysiske læger kan helbrede dette med nogen medicin. Fysisk medicin kan kun undertrykke og det er ekstremt farligt, for oplevelsen lurer og påvirker stadig den fysiske krop. Som at bedøve en snegls følehorn med medicin. Snart dør sneglen fordi den har gået mere ind farlige omgivelser som vil dræbe den.  

Hvis du forsøger at skabe dig et nyt liv og glemme fortiden skal du gøre det ordentligt, som mafiaen ville sige. Du skal praktisk talt skille dig af med alle dine ting som er kodet sammen med slemme, for dig, oplevelser. Det er derfor nogen vælger pludselig at smutte fra et veletableret liv, fordi de inderst inde brænder op eller føler de skades og dør langsomt, derfor reagere de ved at flygte til helt nye omgivelser hvor alt er nyt. Sådan sker ofte kun for dem som har let ved at skille sig af med gamle ting og finde glæde i nye ting.

Man holder faktisk sig selv fanget i svingninger mellem godt og dårligt humør, angst, depression, Alzheimers, Parkinson og nervelidelser generelt, fordi ens underbevidsthed er fyldt med oplevelser som kommer frem igen og igen, fordi man er i omgivelser der konstant minder en om disse slemme oplevelser. Skal man så bruge medicin til at overleve i disse omgivelser?, eller skal man bevæge sig til omgivelser som er dejlige for en?

Menneskers sind er som følehorn
Frygt er noget mennesket hel naturligt har, fordi sindet hele tiden overvåger om noget i omgivelserne kan skade en, helt ned på celleplan er det sådan fra fortiden hvor verden var et meget farligt sted og meget svært at holde sig i live. Som en snegls følehorn er menneskers sind. Føler sig frem og når noget er ukendt må det naturligvis først være farligt og følehorn trækkes tilbage. For dem som konstant lever i omgivelser der minder en om slemme oplevelser vil dette forårsage lidelser i den fysiske krop indtil man er i omgivelser som er rare og giver tryghed, et sted hvor ens følehorn kan være ude i sikkerhed.

Underbevidstheden er dig selv
I underbevidstheden gemmes alt du nogensinde har oplevet, fra din barndom, fra andre liv som kan blande sig i dette liv. Tændstikæsken er blot et eksempel. Hvad nu hvis noget ukendt i dine omgivelser forårsager din tilstand?

Sådan er det for langt de fleste; at ukendte faktorer dagligt i ens liv er direkte årsag til reaktioner i ens fysiske krop, som man tror kun er fysiske lidelser opstået af noget fysisk udefrakommende eller at ens gener er dårlige, eller ens hormoner blot er i ubalance osv. men i virkeligheden er det ens eget sind som skaber alle ubalancerne i ens fysiske krop.

Alt det her med overgangsalder og hel liste af udtryk mennesker har lært at tro på, det skaber bare mere af det samme. Det er undskyldninger for at få lavet sine omgivelser så de passer til en uanset hvad alder man har.

Hypothalamus
Inde i hjernen sidder ”det limbiske system”, pandechakra, det tredje øje osv. som er et fysisk organ i hjernen som styrer fysisk hormonbalance i henhold til dufte, lyde, synsindtryk, sanser, følelser osv. At læger overhovedet kan finde på at give medicin for at rette op på hormonbalancen er direkte farligt når det åbenlyst er sindet som skal rettes op på.

Det limbiske system er direkte forbundet til ens psyke. Dermed er alle balancer i kroppen forbundet til ens sind, ens tanker, ens omgivelser.

Regression, hypnose og andre effektive behandlinger
Værktøjer som regression er direkte designet til at tage på rejse i ens underbevidsthed med terapeuten som ledsager for at finde de ”skjulte eller fortrængte” oplevelser i ens underbevidsthed som reagere kraftigt på dine omgivelser.

Æblet falder ikke langt fra stammen
Ens forældre, eller dem man vokser op hos, har alle følelser, reaktionsmønstre osv. som børn direkte kopiere ind i sig selv, selv ansigtsudtryk kopieres via. spejlneuroner i hjernen. Børns sind skal jo lære at være her, derfor er børn så nysgerrige, og et nyt barnesind leder desperat efter at lære udtryk, reaktioner osv. som kommer fra omgivelserne. Børn bliver ofte først bange for en edderkop når de har set mor hoppe rundt af frygt i hele huset.

Nerveceller, gener, blodkar retter sig ALLE ind efter ens sindstilstand. Ens tanker og reaktioner påvirker kroppen fysisk øjeblikkeligt hvert sekund, det kan måles fysisk. Når man selv lærer at at være som sine forældre vil ens egne nerveceller, gener og blodkar m.fl. reagere på nøjagtig samme måde i ens eget liv som i sine forældres. Kan vi nu alle se hvor farligt eller godt det kan være?

Det er er videnskabeligt bevist at dem som går SIN EGEN vej i livet, MOD familiens normale mønster, faktisk næsten helt undgår de samme lidelser som læger sagde var arvelige i familien.

 

Kilder;

  • Uddannelsen i Regressionsterapi