Plante Enzymer

Plante enzymer kan hjælpe din fordøjelse og være med at gendanne skadede dele af tarmene så de kan optage næringsstoffer igen.

Plante Enzymer kan forlænge dit liv
Daglig kost som er skadelig for tarmene viser sig først som små symptomer og senere alvorlige lidelser som følge af mangel på næringsstoffer, fordi tarmene er så slidte at selv kosttilskud med vitaminer / mineraler er svært for tarmene at optage, og helbredet trods selv stærke kosttilskud af vitaminer og mineraler bliver værre, fordi den forsatte forkerte kost og slidte tarme ikke knuser kosten tilstrækkeligt og den forsætter som skarpe kampesten igennem tarmene som slides ned.

Allergi
Mælkeallergi skyldes at mælk indeholder proteiner som er skadelige for nogen mennesker, typisk er det blodtype A og O. Proteinerne i mælken klistre sig til blodets røde blodlegemer hvilket forårsager mangel på ilt og Co2 transport. Co2 ophobes i kroppen hvor det bliver til syre som kan mærkes i maven og tarme først.

Mange mennesker lider af nedsat laktase i tyndtarmens slimhinde, som er et stigende problem især i Danmark. Laktase er et enzym som nedbryder laktose der er et sukkerstof fra mælk og andre mejeriprodukter. Mangel på enzymet laktase giver Laktose intolerance, som skyldes kroppen producerer mindre eller ingen laktase.

Når laktose ankommer til en tyndtarmen som mangler laktase, vil der dannes brint og kuldioxid (kultveilte/Co2) som er nedbrydende for kroppen. Kuldioxid (kultveilte/Co2) indgår i formlen syre, og derfor føles der hurtigt en sur måske endda brændende fornemmelse i fordøjelsessystemet, når der mangler på laktase og man har indtaget laktose. Der dannes også kortkædede flygtige fedtsyrer som positivt øger delingshastigheden af epitelcellerne som bl.a. findes på indersiden af lungerne, i blodkapillærer, på huden eller i mavetarmkanalen. Epitelcellerne er meget tætte og deres opgaver er bl.a. at beskytte organerne, udsende sekreter, absorbere forskellige stoffer efter eget valg mm.

Der er flere steder som beskriver laktoseintolerance er uskadeligt for kroppen også igennem længere tid. Hvis man ser på udviklingen af Co2 i tarmene er laktoseintolerance meget skadeligt fordi det skaber syre og gør kroppens organer syrlige, således celler skal omdanne sig til et mere syrligt miljø. Celler som omdanner sig kaldes “Celleforandring” som ofte er forbundet med forstadier til kræft.

Der skal Ca. 2 mg Laktase til 100ml mælk (Ca. 10g laktose). Altså 2 mg laktase til 10 g laktose.

I én kapsel Plante Enzymer er der 19,5 mg Laktase-enzym, (rigeligt til at håndtere et glas mælk).

Man kan med fordel tage en kapsel planteenzymer, inden man skal spise med ved et lettere ukendt måltid hos venner og eller bekendte.

Lav selv laktose-fri mælk
Plante Enzymer er et pulver i kapsel. Hæld en ønsket mængde mælk eller fløde op i et glas eller mere. Tilsæt tilsvarende mængde Plante Enzym pulver;

900 gram mælk skal tilsættes 1 hel kapsel Plante Enzymer.

Hvis mælken er 5 grader vil det tage Ca. 24 timer for laktasen at nedbryde laktosen totalt. Øges temperaturen til f.eks. 40grader vil det tage 4 timer.

Bemærk; Laktase-enzymet dør ved 50 grader, så hold temperatur på maks 40 grader for at være sikker.

Luft i maven, oppustethed
Når mavesyren er lav (hypochlorhydria) kan der let kravle bakterier op fra tyndtarmen til maven hvor de fermenterer (nedbryder organisk materiale) kulhydrater og sukker som så fordøjes, og det danner luft/gas i maven som nu føles oppustet. Plante Enzymer indeholder Betain HCL (459 mg) som vil øge mavesyren. En kapsel Plante Enzymer 15minutter før et måltid vil afhjælpe luft i maven.

Prutter
I kina siger de at det er godt at slå en prut, da det er gasser der skal ud af kroppen. Der er noget om det de siger. Grunden til der opstår gasser i tarmene er dog langt mere alvorlig end de fleste tror. Gasser opstår nemlig når kroppen indeholder elementer fra kosten som er ukompatible og skadelige for kroppen, som vil gøre alt for at disse elementer passere hurtigt fra tyndtarmen videre til tyktarmen hvor det ufordøjede nu begynder at rådne og skabe gas så der skal pruttes. Ufordøjede elementer vil på sin vej skade tarmenes “små fingre” som opsamler næringsstoffer. De “små fingre” vil blive mere og mere slidt hver gang det sker. Forsættes kosten der forårsager gas i tyktarmen vil det gå over og blive det lægerne kalder mad-allergi / intolerance. Tyndtarmen kan efter mange års mishandling udvikle “Cøliaki” som kendes som Glutenallergi. Tyktarmen bliver pustet op og ætset af for høj syre og med tiden vil det blive til lidelser i tyktarmen.

Igen kan det hjælpe at give kroppen en kapsel Plante Enzymer 15-20 minutter før et hovedmåltid (morgen / middag / aften). Det vil øge selve fordøjelsen af kosten og i langt de fleste tilfælde være med til at genopbygge tarmenes “små fingre” så der lettere kan optages næringsstoffer. Man skal regne med mindst 3 måneder eller længere tids brug af Plante Enzymer og kostændringer før man mærker de store forandringer.

Tarmes inderside er lig med den udvendige hud
Tarmenes tilstand kan observeres direkte på huden, ofte i ansigtet. Når der dagligt passerer kampesten af ufordøjet mad igennem tyndtarmen vil tarmens inderside blive slidt til den bliver rød og sart, og til sidst opstår der små blødninger som kan blive til små sår og endda eksem. Det samme som sker med huden hvis man dagligt kørte et stykke sandpapir henover samme sted igen og igen.

Når tarmens inderside bliver rød og irriteret så bliver huden uden på kroppen også rød og irriteret. Tarme og hud er forbundet gennem nervebaner og via. energimeridianer (energi-forbindelser / ledninger) i kroppens elektriske nerve-netværk.

Nu forstår alle alvoren af eksem på huden, som nogen vælger at gå til en hud-specialist med. Her kommer det godt nok an på hvad der er i plejeproduktet. For et plejeprodukt smurt på huden vil også indirekte blive smurt på tarmenes inderside via. energimeridianerne. Eksem og irritabel hud bliver ved og ved hvis den samme forkerte kost forsættes.

Kosten og blodtype, meget virkelig
Hvis man har symptomer som dem ovenfor bør kosten ændres. Ens blodtype er forbundet med hvilke antistoffer man har i sit blod, og det er afgørende for hvilke tarmflora-bakterier man har, som har afgørende effekt på hvilken kost man kan nedbryde. Dertil kommer forskellige protetintyper (lektiner) i kosten, og nogle blodtyper tåler kun visse proteintyper. Forkerte proteiner vil klistre sig til de røde blodlegemer som nu hæmmes i at transportere ilt til kroppens organer og kuldioxid (kultveilte/Co2) væk fra organerne. Mangel på røde blodlegemers effektivitet mærkes i form af træthed, dårligt humør, hovedpine og endda migræne som er direkte forbundet med mangel på ilt.

Efter kosten er ændret kan der suppleres med 1 kapsel Plante Enzymer 15-20 minutter før hvert hovedmåltid (morgen / middag / aften). Eventuelt suppler med et godt kosttilskud af vitaminer og mineraler. Jeg har flere gange anbefalet LivsEnergi Maxi fordi jeg selv og mange andre bruger det og mange har vendt tilbage til mig med ret så positive helbredsmæssige resultater. Dr. Vagn Hansen (radio-doktor.dk) anbefale også LivsEnergi Maxi på hans hjemmeside. Husk at kosttilskud med vitaminer og mineraler skal tages efter hvert hovedmåltid.

Naturligt kosttilskud
Plante Enzymer fra Golden-products.eu er det mest komplette, med flest og største dosis af plante-enzymer på markedet, og kan købes hos www.golden-products.eu

Der kan også købes Laktase-Enzym-tabletter flere steder på internettet og på apoteker, men husk nu at tjekke hvad andre farlige ingredienser der kan være tilstede i produkterne. Det skal være ren laktase.

F.eks. hos www.hjemmeproduktion.dk kan der købes laktase.

Kilder;

  • “Let´s play doctor”, af Dr. J. Wallah
  • “Let´s play Herbal Doctor”, af Dr. Ma Lan
  • Bioteknologibogen.dk
  • Sundhed.dk
  • Biotechacademy.dk
  • Foedevarestyrelsen.dk
  • Hjemmeriet.dk/visprodukt.php?id=529&kat=120
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk