Muskelsvind (muscular og myotonic dystrophy)

Muskelsvind (muscular dystrophy) og (Myotonic dystrophy) m.fl. er beskrevet i flere værker at kunne lindres, standses og endda helt helbredes med så simple midler som supplement eller injektioner af mineralet Selenium sammen med E-vitamin.

Artikel opdateret 2016, 13. Oktober

En forbrydelse mod befolkningen
Dr. Wallach, amerikansk naturlæge, dyrlæge, forsker i næringsstoffer, beskriver i sin bog at denne lidelse en forbrydelse imod befolkningen, begået af de ortodokse læger som kun vil tjene penge på lidelsen. Muskelsvind er total helbredelig og endda let at undgå beskriver han, men en hel medicinsk industri vil gå til grunde og derfor er den generelle befolkning ledt til at tro denne lidelse er uhelbredelig. Kig på landbruget hvor det er absolut nødvendigt at dyrene har sunde stærke muskler for at kunne sælge kødet !!

Udryddet hos landbrugsdyr 
Muskelsvind er derfor total udryddet hos landbrugsdyr. En landmand med 100 køer kan forvente 100 perfekte befrugtninger, 100 levende fødsler, 100 normale kalve som er raske helt til deres re-produktive alder. (Selen i kroppen er absolut nødvendigt for at føde normale børn).

I 2013 blev der født 55.873 babyer i Danmark, det kunne have været det dobbelte, men desværre oplever 25-50% af alle par en spontan abort, meget ofte pge. mangel på Selen. Tænk hvis det skete hos en landmand, så ville kødpriserne være langt højere. Hvad er forskellen mellem landmændskøer og mennesker ?

Nogen tror fejlagtigt der er stor forskel på anatomien i dyr og mennesker, men ud af mere end 3.000 menneskelige obduceringer som Dr. Wallach har været med til, er det fastslået at mangler på næringsstoffer som vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer giver de samme skader hos mennesker som de gør hos dyr.

Dokumentationer beviser lidelsen kan behandles
Vi har kigget på de tilgængelige kliniske dokumentationer i den amerikanske medicinske database, og sandelig jo, Dr. Wallach har ret. I langt de fleste tilfælde kan muskelsvind i flere former standses, lindres og endda helt helbredes i nogle tilfælde. Tag et kig på resten af artiklen og læs eventuelt de refererede kilder i bunden til dokumentationerne som alle som kan læse engelsk kan læse i.

Selén og E-vitamin
Mineralet Selén er absolut nødvendigt hos en gravid kvinde for overhovedet at kunne holde på barnet, og for at undgå netop muskelsvind i alle lidelsens former;

 • Duchenne, Erb (scapulohumerall)
 • Leyden- Moebius (pelvi-femoral)
 • Landouzy-Dejerine (facio-scapulo-humeral)
 • Becker´s (benign juvenile)
 • Gowers (hænder og fødder)

Dette er alle kunstige former for muskelsvind, som ofte forveksles med Keshan lidelse (hjerte muskulatur svind) som også er forårsaget af mangel på mineralet Selén. Ved at bruge mineralet Selén hos gravide besætninger i landbruget, har man sikret sig en overnaturlig bestand af sunde landbrugsdyr. Gjorde man det samme for mennesker, ville der ikke forekomme nogen tilfælde af muskelsvind.

{loadposition myposition}

Dokumenteret
Daglig tilskud med mindst 100 mikrogram selen som Selenomethionin, forårsagede forsvinden af ​​alle muskelgrupper symptomer efter blot en uge, og der var en tilbagevenden to fuld mobilitet. (-5).

ADVARSEL angående umættede fedtsyrer ved muskelsvind-lidelse
I flere kliniske undersøgelser er det observeret at umættede fedtsyrer fra kosttilskud vil producere en ernæringsmæssig muskelsvind, der ikke er forhindret af selen. Det er også kendt at umættede fedtsyrer fra hørfrøolie m.fl. er med til at øge forbrændingen i kroppen, hvilket individer med muskelsvind overhovedet ikke har brug for, tværtimod.

Ændringer i tyndtarm pga. fødevareallergi
Lidelsen muskelsvind opstår i næsten alle tilfælde af fødevareallergi som forårsager ændringer i tyndtarmen, så netop mineralet Selén ikke optages i tilstrækkelige mængder. Symptomerne starter med svaghed, Skoliose (krumning af rygsøjlen), forstørrelse af kalve og trapezmusklen fordi de skal kompensere for mangel af styrke i de synergistiske muskelgrupper.

Lidelsen stoppet og tæt på helbredt gennem injektioner 
Lidelsen konstateres normalt ved en muskelbiopsi. Hvis der blev givet injektion (intramuskulært) direkte i musklerne eller bare en indsprøjtning direkte i en blodbane (intravenøs) af vitamin E og Selén, ville lidelsen blive standset og muligvis helbredt.
Dr. Wallach skriver at de uheldige børn der først er kommet i behandling hos ortodokse læger uundgåeligt vil dø af deres behandling, som ofte forgår med syntetisk medicin og operationer som ikke fører til helbredelse desværre. Det vil være bedre at gå til en dyrlæge som udmærket ved om lidelsen og at vitamin E og Selén er kuren.

Væksthormon-hæmmere kan øge optagelsen af selenium
Væksthormon hæmning medfører øget selen niveauer i Duchennes muskeldystrofi, hvilket forslås som en mulig ny tilgang til terapi mod muskelsvind. (-6).

Det kan du selv gøre
Tjek for eventuel fødevareallergi nemt, sådan her

Indtag et kosttilskud der indeholder naturligt E-vitamin og Selén, eller bed om indsprøjtninger hos lægen af mineralet Selén 50-1000 mcg. og E-vitamin med 80mg om dagen (alt efter din legemesvægt). Anbefalinger fra Dr. J. Wallach

Ellers bør der hver dag oralt indtages;

 • Selén indtages med 250 – 1.000 mcg.
 • E-vitamin med 800 – 1200 IU (588 – 882 mg) 
 • Alle aminosyrer

 • Undgå alle fødevare man er allergisk overfor
 • Der må Maks indtages 20% kalorier om dagen som fedt

Undgå fysisk træning den første måned af behandlingen for ikke at gøre mere skade på allerede beskadigede muskler (ortodokse læger vil sige det modsatte)

Kilder;

 • Ncbi.nlm.nih.gov
 • “Lets play doctor”, af Dr. J. Wallach
 • Comparative effects of sodium selenite and selenomethionine upon nutritional muscular dystrophy, selenium-dependent glutathione peroxidase, and tissue selenium concentrations of turkey poults. Poult Sci. 1982 Mar;61(3):478-84. Cantor AH, Moorhead PD, Musser MA.
 • Understanding the importance of selenium and selenoproteins in muscle function. Cell Mol Life Sci. 2006 Jan;63(1):52-9. UPR 9002 du CNRS ARN ‘Architecture et Réactivité de l’arN’, Institut de Biologie Moléculaire et Cellulaire, 15 rue René Descartes, 67084 Strasbourg Cedex, France.
 • Disorders of selenium metabolism and selenoprotein function. Curr Opin Pediatr. 2011 Aug;23(4):429-35. doi: 10.1097/MOP.0b013e32834877da. Institute for Experimental Endocrinology, Charité, University Medicine Berlin, Berlin, Germany.
 • (-5) National Research Council (US) Subcommittee on Selenium. Washington (DC): National Academies Press (US); 1983.
 • Growth hormone inhibition causes increased selenium levels in Duchenne muscular dystrophy: a possible new approach to therapy. J Med Genet. 1984 Aug;21(4):254-6. Collipp PJ, Kelemen J, Chen SY, Castro-Magana M, Angulo M, Derenoncourt A.
 • (-6) Growth hormone inhibition causes increased selenium levels in Duchenne muscular dystrophy: a possible new approach to therapy. J Med Genet. 1984 Aug;21(4):254-6. Collipp PJ, Kelemen J, Chen SY, Castro-Magana M, Angulo M, Derenoncourt A.
 • www.dst.dk
Facebook
error: Copyright Reddigselv.dk